kvällens outfit.



nu kommer mormor och morfar och det betyder att vi ska snart, mums!
sen bär det av till fest med pojken.


Gott Nytt År På Er Allihopa!

nailpolish

sitter och sminkar mig och har bestämt vilken fårg det blir på naglarna, brun metallic från mavala nr. 54.
det ser inte mycket ut för värden i flaskan men väl på naglarna är det riktigt snyggt!
lägger upp bild samtidigt med outfiten.

31 december 2007

god morgon! eller ska man säga eftermiddag?

sitter för tillfället och väntar på att mamma ska komma hem med ett par olika magellack som jag beställde av henne innan hon for iväg mot jakobsberg. har ingen aning om vad jag ska ha för färg så bad henne därför om flera olika, metallicblått, lilarött och grönt samt silver. jag har säkert redan alla nagellack man kan ha hemma men dom blir så klumpiga oc kladdiga så snabbt så jag gillar inte att använda dem, ni förstår säkert vad jag menar. man bli frustrerad när det andra lagret blit för tjockt och aldrig torkar och man glömmer bort det och kladdr ut ngellacket i halva huset.

har dessutom kommit underfund med vad jag ska ha på mig ikväll, slänger in en bild lite senare om jag hinner.
det är ju sista dagen på året, efter kl.12 kommer det att bli 2008! måste börja vänja mig vid att skriva 2008, 2008 2008 2008.... 


nu ska jag hoppa in i duschen, ha det så fint tills vidare puss!

Min stora kärlek.

nu är det bara en ca 45 min kvar innan Min stora kärlek börjar. jag tycker den är så rolig samtidigt som den är jättemysig, Jack Black passar perfekt in i rollen som en man fixerad av kvinnors utseende och Gwyneth Paltrow är riktigt söt  även som tjockis haha.

                    min stora kärlek


 
Filminfo:

Hal, en man som följer sin döende fars råd och endast går ut med kvinnor som är mer eller mindre fysiskt perfekta. Hal ser kvinnor endast som sexobjekt tills dess att han blir hypnotiserad till att se det vackra även i den minst fysiskt attraktiva kvinna.


year 2008.


Årets trend: hippie indie inspirerat, fast jag håller lite på flick babydoll med ljusa färger och denim.
Årets hit: någon indierocklåt kan man ju alltid hoppas på!
Årets comeback:kan ju alltid hoppas guns'n'roses? haha hey
Årest kändisunge: jessica allbas och nicole richies små parvlar får slåss om saken. 
Årets storfilm: sex and the city filmen. (fast längtar efter Harry Potter också, men den kommer troligen bli en besvikelse) 
Årets skandal: it-girlsen har ju redan skakat galler så det är väl dags för it-boysen?
Årets nya par:
Årets klädesplagg: mycket blus, klänning och kjol för the laide, flockar ska vara flickor och killar killar.
Årets märke: sjäv har man fattat tycke för Zara, men en stor designer blir nog Miu Miu.
Årets katastrof: miljökatastrofer oturligt nog..
Årets mål (mitt personliga): träna mer regelbundet
                                                    äta nyttigare
                                                     m.m..

30 december 2007

tack nu får man äntligen komma in åp sin blogg, jisses har försökt hela eftermiddagen men har inte lyckats logga in, min data måste ha fått någon sorts kortslutning för varje gång jag försökte logga in hakade allting upp sig.
me nu så!
har istället för att sitta här pluggat och spelat guitar hero hela långa dagen, plugga va tråkigt men att spela är hyvää!
synd bara att jag får "damp" och blir jättesur så fort det går bättre för robert än mig, suck. han tycker jag tar det för allvarligt?! ahha ja kanske men hey sån är jag, kan liksom inte ta allting med en nypa salt.

nu är det dagen innen nyår och jag har lite panik inför vad jag ska ha på mig.
 vet att jag ska ha en gråsilvrig topp med paljetter och puffärmar, men inte omjag ska ha kjol, ifs vilken kjol eller byxor, ifs vilka byxor? pumps, ankelboots, platå eller inte?!
robert tycker som vanligt att jag inte behöver tnka på det ås mycket och ta typ jeans och t-shirt? hallå?! inte på nyår haha! hoppas det löser sig snart annars kommer jag inte kunna sova inatt.. men det lutar åt en pennkjol eller ballongkjol båda med hög midja och ankelboots till, eller pumps.

vad ska ni ha på er på nyår då? :)

kärlek kan göra ont, likaså ingen kärlek..

inte många kan få mig att lyssna på r'n'b men dom rä tjejerna lyckades övertala mig väldigt lätt!
är så sjukt avundsjuk på dom, dom har utseendet och rösten, dom kommer att gå långt det känner jag på mig.

rihanna - rehab (videon är en blandning av gamla videolåtar)

 
leona lewis - bleeding love

Please dont stop the music.

Rihanna
374913-29

ska det vara långt eller kort?
satt och tänkte på det ett tag och innan jag kollade på alla bilder på henne så va jag bergis på att hon passade mycket bättre i kort hår än i långt, men är inte lika säker längre. snygg som stryk är hon iaf!

vad tycker ni?

28 december 2007

har tänkt lägga upp bilder på det jag köpte igår men jag har ingen aning om vart kameran har tagig vägen så ni får nöja er med den enda som jag hittade på internet. man kan ju säga att jag gjorde riktiga kap igår!


röd bh och trosa med spets (Ella M) från Lindex rea 150:-
vit sjkortblus gina tricot rea 124:-
silvergrått linne/tunika med paljetter från gina tricot rea 99:-
svarta ankelboots med platå från skopunkten 99:-

alltså blev det sammanlagt inte mer än 472:- om jag räknade rätt.
älskar när man hittar snygga saker billigt och bra, ett minus dock för allt folk som blir som galna så fort det blir rea!
             bhtrosa
(färgen är som på bh:n)






27 december 2007

nu har jag inte skrivit på länge igen, tiden bara rinner iväg känns som om det va julafton igår, suck.
hinner inte skriva något nu heller egentligen måste plugga och gå och lägga mig sen, roligt! icke sa nicke men det måste göras.

sov så gott!

24-25 december 2007


GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


har inte hunnist skriva, eller rättare sagt inte orkat heller, ahr sprungitrunt som en dåre nu innan julafton, men fick det jag behövde och har haft en jättefin jul!
va uppe med en liten del a släkten hos mormor och morfar och åt och hade det mysigt. men vi öppnade alla julklappar innan och fick allihopa vad vi önskade oss( förutom mamma och pappa som inte ville ha något men dom fick något litet ändå). nu ska jag hoppa i säng eller spela lite guitar hero som min bror fick i julklapp, man blir helt fast i det spelet, jättekul! fats egentligen helt maniskt, men kul! återkommer med mer om va jag/vi i familjen fick i julklapp imorn eller senare.

puss och kram!


                                                                    

20 december 2007

hade julavslutning idag, fast först sömnad från halv nio till två, sen städning och efter det julavslutning med ettorna/tvåorna, vi lekte lekar, fikade och byggde pepparkakshus. det va mysigt men känner att jag börjar bli rejält förkyl, der rinner i näsan fastän det är helt täppt, jobbigt med andra ord! efter skolan följde jag med robin till frisören´, hon skulle klippa page igen, det blev jättesnyggt!

juste hämtade ut julklapparna från webbhallen idag oxå, så nu behöver jag inte oroa mig över  det längre.
sitter hemma hos robin nu med hennes mamma och robert (hennes pojkvän).
har tittat och magnus betnér och någon kriminalserie, älskar magnus han är så snygg och elak, mums!
ska in till stan imorn och köpa lite julklappar, eller rättare sagt ännu fler julklappar.

men nu ska jag sova, känner mig helt snurrig i bollen av förkylningen, önska mig krya på mig, om man nu säger så haha?


ha det så bra puss och kram!

19 december 2007

sjuk fortf. sitter och gör lite egna julkort som ska skickas iväg snarast möjligt, ´har fått några stycket nu dom senaste dagarna så det är lite pinsamt att man inte har hunnit göra några ännu, men nu är jag igång iaf. har gjort två stycken, men fer ska det bli!

ikväll är det sista kvällen på en vecka som sötnosen sover hos mig, för imorn kväll bär det av till finland för honom, suck. kommer sakna honom jättemycket, vi ska iaf ge varandra våra julkappar ikväll, ha en liten minijulafton, mys.

bara fem dagar kvar till julafton!

One Republic

har blivit helt kär i  One Republic, kan inte sluta lyssna på dem, om ni som följer Gossip Girl har sett dett senaste avsnittet för säsongen (season 1 episode 10) som visas i USA nu så älskar ni nog dem lika mycket som jag gör nu, låten som är med Timbaland - Apologize (feat. One Republic) passar berkligen in och jag det är inte förens efter att jag sett avsnittet som ag tänkt på vad dom egentligen sjunger i den låten. love and credd to them!

vad tycker ni själva om låten?
och vad tycker ni om One Republic?

Timbaland - Apologize (feat. One Republic) 

one republic - mercy

16 december 2007

i veckan: skola, köpte julklappar, skor, lite småsaker plus mys umgåtts och hr trevligt/minrde trevligt.

fredags: åkte till kungsängen efter skolan, träffade robin som skulle fixa sitt bankomatkort, sen åkte till solna centrum och titta runt lite vilket resulterade i att jag köpte ett par lacktajts till mig själv i julklapp från mamma och pappa. sen åt vi lite och åkte hem. Sötnosen kom hit när jag kommit hem så såg vi på legally blonde och friday night lights, bra filmer men råkade somna till sista, var alltså rätt trött efter skolveckan.

lördag: min kusin,min faster, hennes fästman plus hans barnbarn kom och fikade vilket var trevligt, efteråt tittade vi på en film, min vän toturo, mysig! när dom åkt hem så kom pojken till mig efter sin match, han hade fått en lårkaka, usch! min kusin var fortf kvar så vi spelade drakborgen, den nya versionen dock!, (rollspel lite halvt baserat på första sagan om ringenboken) vilken var riktigt kul, bara det att när man fortf satt där kl.2 på natten fick jag nog och gick ner och sov med sötnosen som redan gått ner ca 2 timmar innan. juste! vi gjorde julskinka också, den blev jättegod!

söndag: vaknade och hade jätteont i tänderna (tandställning), gick upp och tog tablett mot smärtan och fick i mig lite julskinka och drack julmust, mums. sen tittade vi på tv, spelade lite på datan och pojken gick hem. nu sitter jag här och pluggar som en galning innen jag ska jobba!


bara 8 dagar kvar till julafton!

11 december 2007

nu har jag inte skrivit på flera dagar, fy på mig!
har suttit här en stund nu och väntat på att min pappa ska flytta sig från tvn så att jag kan titta på ugly betty, men nej han ska se klart det där jätteintressanta jaktprogrammet som inte lsutar förän nio, suck. en av våra två tvboxar har gått sönder och typ hakat upp sig så vi har bara en av fyra tv:s som har fler kanaler än ettan, tvåan och fyran.
den/dom nya boxarna kommer inom kort sa mamma iaf idag, så jag hoppas att dom gör det också!

jag missar inte desperate housewives, tur det för då hade jag verkligen blivit galen, det är nog det enda programmen jagb vekligen följer, förut ugly betty. har pluggat lite idag och så plugga lite till innanjag går och lägger mig.
fasar inför att vakna imorgon, ska nämligen få tandställning på underkäken och spänna ven övre!
det ska iofs bli skönt men kommer inte kunna tugga på ca en vecka från och med imorgon, så vad glada ni som inte har tandställning haha.
har du tandställning förresten?

pusspuss!

7 december 2007

så sitter man här igen, har varit i skolan och kom hem för ca en timma sedan. köpte ett par skor idag, på lunchen haha jag kunde inte låta bli dom va snygga och framförallt billiga! ja, då blir det lätt att man impulsköper bara för att. men åt iaf på bällsta värdshus, det va gott, tog kall inkokt lax med potatis till. sen hade vi matteläxförhör och fick gå efter det. men det regnade så mycket att vi inte villa gå till stationen så vi väntade på bussen, och när vi väntat ca en kvart så går det förbi en gubbe som säger att bussen står bakom en lastbil som backat in och står tvärs över vägen för att den ska lämna sina varor, suck.. så det blev till att vänta ännu längre. och, när den väl kommer så åker det rakt förbi oss!  så vi får vänta igen på nästa buss, dock bara fem minuter men ändå! men vi kom hem iaf, tur det!

nu ikväll ska jag,pojkvännen, robin ioch robert (kompisar) äta tacos och titta på idolfinalen!, ska bli rktigt mysigt, va ett tag sedan vi umgicks sådär. hoppas vekrligen att Amanda vinner ikväll, har inte fattat tycke för Marie Picasso ännu och kommer troligen itne göra det heller pga att hon påminner om en blandning mellan Carola och Tina Turner.

men nu ska jag plugga lite, ha det så fint pusshej!

Lista

Har du pojkvän/flickvän? Ja
Är du kär? Ja
Hur tidigt stiger du upp? 06.00-06.30
Vem/vilka vet mest om dig? familjen pojkvännen
Gillar du att slåss? jo men inte på folk.
Vad ska du göra ikväll? börja på en bokrecension, titta p tv.
 Har du utländska föräldrar? mamma är finsk.
Var har du ont? i näsan vet inte varför haha
Är du bra på att måla? måttligt
Vem kramade du senast? pojkvännen
 Vad längtar du till? julafton
Vad heter dina husdjur? disa, jack och sue (hundar)
Har du körkort? nej
Favoritgodis? vet inte
Morgon- eller nattmänniska? inget av det. men måstejag välja så natt.
Sparare eller slösare? både ock men slösar mer.
Har du några homosexuella vänner? japp
Bio eller promenad? promenad.
Är du kittlig? överallt förutom under fötterna haha
Rädd för insekter? spindlar usch
Anser du att du är stark? psykiskt men inte fysiskt tyvärr, haha

övertid.

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon (gröna ögon)
Vanilj eller Choklad
Hund
eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey
eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter
eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
Stjärnor
eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Systrar eller Broder
Svart
eller Vit
Långt hår eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Ring
eller halsband
Jordgubb eller hallon
Höst eller vår
Jeans eller leggings
Jul
eller påsk
Afrika eller Asien
Bil
eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Nyår eller Midsommar
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod
eller Mp3
Lång eller kort
Snowboard eller skidor

5 december 2007

nu är jag sjuk, igen. suck det är så tråkigt och drygt att vara sjuk hela tiden. fats idag har vi världens jobbigaste dag i skolan, design och monsterkonstruktion, jag slipper göra omprovet med måste ta ut mönsteruttag istället, så jag får väl göra det nästa vecka eller något, hoppas jag!

har iaf jobbat lite hemma, skrivit klart svenskauppgift; argumentation (har bara kvar bokrecensionnen nu).
                                                        engelskarenskrivning; the situation of the homeless in Sweden.

har kvar en del saker men har ingen vidare ork till det, som jag får väl ta mig i kragen och göra det som måste göras. ska titta på idol resten av dagen, dom visar ju alla avsnitt den här veckan eftersom det är final på fredag. hoppas verkligen amanda vinner, vinner marie picasso kan dom lika gärna lägga ner.
Daniel skulle iofs vinna hela skiten men nu sitter det väl bara gamla tanter och gubbar/ småtjejer vs. några få indiepopskönmusikgillande människor överallt och röstar. men men må bästa kvinna vinna, det vill säga amanda!

19 dagr kvar till julafton. (och jag vet fortf inte vad jag önskar mig?! kanske skulle ta och bestämma mig inom snart haha.)


3 december 2007

spelade volleyboll idga på idrotten, med studs! jag trodde  våran gympalärare skojjade med mig när hon sa det, jag har aldrig förut i hela mitt liv kört volleyboll med studs. men sedan förklarade hon att man itne behövde göra det och vi delades in i fyra lag, men även om vi vann alla matcher så gick det så segt med alla dom där studsarna att man inte ens blev lite vam i kläderna, så det sög.

jag var dessutom tvungen att gå hem från skolan efter första lektionen efter lunchen pga den dåliga och smaklosa maten vi får när vi äter på åhlens, va så hungrig att det kändes som om jag skulle spy, när jag väl kom hem och fick i mig lite mat så blev det lugare och jag jag nu hunnit städa mitt rum och göra armhävningar och sit ups, så jag känner mig liiiite nyttigt iaf.

imorn ska jag kolla in ett ställe som har yoga lektioner, har varit sugen på att börja med yoga ett tag nu, det verkar så koncentrationskrävande och lugnane, även om jag vet att det är väldigt jobbigt, men sånt gillar jag, och så får man långa muskler, inte som när man gymmar. däremot blir man väldigt svettig pga den hga temperaturen inne i yogasalarna.

ska gå ner och titta lite på tv tror jag, om jag inte finner något mer intressantare, juste måste plugga också, suck!


usch! jag läste någonstans idag att det ska regna på julafton, typiskt svens vinterm så tråkigt...

bye for now.


1 december 2007

hatar att min kväll är på väg att bli förstörd, på grund av min mage, har lust att sköra sönder det, fast å andra sidan skulle jag väl bara få ännu ondare då. så där sprack den planen. jag vill vekligen på fest, det enda osm hindrar mgi nu är magen, när jag väl för en gångs skull ska träffa jersy, känns väldigt dumt mot henne, förlåt gumman!


nu är det bara 24 dagar kvar till julafton!

lördag.

                     image11

va inne i stan med mamma på dagen, köpte lite smink, julklapp till pojkvännen och lite annat.
det va trevligt men blev så trött på hemvägen, fick ont i magen också, suck.

gårdagens kväll blev mysig, dock drack vi knappt men åt desto mer! det fanns tacodipp med grönsaker och chips/dipper guacamole, och chokladfontän med massa goda frukter och marschmallows man kunde doppa i chokladen! det kom en del folk och vi lyssnade på musik och chillade helst enkelt. dock har jag bara sovit fyra-fem timmar inatt och vaknat emellanåt, inte så skönt men men.

är inte på g för party men hinnar nog bli för ikväll ska jag parta med jersy! längtar efter att dansa och bara köra alltvad jag har, för det va riktigt längesen jag hade riktigt riktigt roligt på fest!

 


RSS 2.0