give me that leatherjacket.


Balmain09

nyår.

både hårfärg och ögonbrynsfärg är i. ska alldeles strax gå och skölja ur bådadera. ska sedan fixa oxh trixa lite inför ikväll. sydde klart elins klänning igår och jag hoppas verkligen att den passar, den passade mig när jag provade den så då måste den nästan passa henne i och med att vi är lika i kroppsbyggnaden.
längtar så ortoligt tills ikväll! en kväll som denna ska firas med vänner som står en nära och det är precis vad som väntar!

men nu väntar duschen puss!


sort of the last day tomorrow.

har bara slappat hela morgonen, eller rättare sagt från tolv fram tills nu haha. ska och köpa lite småsaker till imorn och sy om en klänning lite som min vän elin fick hem från thailand med sin kära pojkvän, men som de där thailändarna hade missat hela 17 cm bak i ryggen på! noll koll med andra ord. så jag har lovat att fixa och trixa lite med den så att hon kan ha den imorn.

ska nog köpa hårfärg och tona håret också det börjar bli lite risigt.

hörs senare puss och kram!

sun(ny)day.

gårdagen ägnades åt jobb på dagen. sen blev det bio med pojkvännen. Madagaskar 2 fick det bli och den va helt suverän! skrattade i princip hela tiden och lyckades sätta drickan i halsen ett antal gånger. om ni gillade första Madagaskar ska ni helt klart se andra också, som jag sa den var obeskrivligt rolig!

fick ledigt från jobbet idag, så när jag vaknade gick vi upp och åt lite och tittade på Batman - The dark Knight, vilken också var ruskigt bra! blir bara så jävla sur och deppig övr att Heath Ledger är död för han är så galet grym som skådespelare! han var inte lite snygg heller...haha inte i filmen dock!

justja, det är bara tre dagar innan det är nyårsafton! vi har inte riktigt bestämt oss för vart vi ska vara men har lite valmöjligheter. dock trist att det troligen kommer att firas utan två kära vänner, varav en ska på annat håll. men vi får se helt enkelt.

nu ska jag fixa lite småsaker och hoppa in i duschen. ha det fint!

it is hurtful.


erik hassle - hurtful
(klicka på låten)

annandag jul

kom för tidigt till jobbet idag, trodde jag började kl.10 men nej jag blrjade visst kl.11, suck! men det gjorde inte så mycket för jag gick och köpte min jacka, ja ni hörde rätt MIN jacka! NU ÄR DEN MIN BARA MIN! gick även in på monki en sväng och fick med mig en blå sammetskjol ut. ville köpa en massa där men kunde inte välja så jag struntade i allt. går tillbaka dit senare i veckan och shoppar lite allt möjlig istället. när det lugnat ner sig lite kan man hitta riktiga fynd! brukar jag göra iaf. jag slänger in lite bilder imorn eller senare.

har precis ätit lite mat och ska till min boyfriend nu. eller våran vän magnus och bara ta det lugnt, för imorn är det jobb igen...

puss och kram!

21.16

Hittade sidan idag, men det är tamejfan en av de roligaste sidorna jag läst på länge! Jag snackar om tjuvlyssnat.se.
ta och kika in där så får ni er ett gott skratt haha. 
Ska fortsätta titta på pirates of caribbean - död mans kista. mmm, han är så otroligt snygg den där Jack Sparrow!
 

juldagen.

Har firat juldagen hos mormor och morfar med nästan hela resten av släkten på mammas sida. Det va mysigt och man fick än en gång trycka i sig en massa julmat och julgodis haha. Skulle dit imorn igen egentligen men dumma jag har sagt att jag kan jobba då, så jag får trycka i mig äcklig mcdonaldsmat istället, buhu. Jag är inte heller förvånad att min vän elin bjöd med mig på fest ikväll. Ja vad kan jag säga, sorry ka inte ska upp innan åtta imornbitti...suck!

Men det är inte helt och hållet depp imorn, för då ska jag köpa min efterlängtade jacka, och banne mig om den inte finns kvar! Måste helt enkelt ha den! nej nu ska jag vara lite social och títta på film. tror det blir nya batmanfilmen, bror fick den i julklapp.

puss och kram och god fortsättning!

Merry Christmas!

först! GOD JUL PÅ ER ALLA!
hoppas ni har haft en bra julafton. Och för er som inte haft det ännu, den är inte slut ännu!
jag har haft en jättemysig julafton, med släkt, god mat, mysig stämning och lite film m.m. det enda om fattas nu är my boyfriend, men han träffade jag i morse och kommer att träffa innan jag somnar ikväll igen.

förresten, jag fick det enda som stod på min önskelista, en bärbar data! sitter och skriver på den här och nu. den funkar perfekt. dock hoppas jag att jag skipper min otur med tekniska saker och att den här datan håller läääääänge!
fick även lite pengar, presentkort, ett halsband som jag kan sätta in bilder i, (kommer inte ihåg vad det heter för närvarande haha) en heidi klum t-shirt, raggsockor från mormor och morfar (som varje år) och lite annat smått och gott


ingen vidare bild för jag hade inte tänkt ta den här bilden och lägga upp den men orkar inte ta en ny, ville bara visa den.
den är från asus. kommer inte ihåg hela namnet på den men skriva det senare när jag tagit mig en titt!

puss och kram!


ritplatta.


provade att rita med min brors ritplatta, det gick väl sådär, resultet blev bilden över här. hahah tålamod krävs kan jag säga bara det här har tagit ca fyra timmar! den är inte riktigt klar ännu men när den är det får ni se resultatet.


dan för dopparedan!

har jobbat idag, var inställd och otroligt otaggad på en lång jobbdag, men hade turen att vara den som fick sluta lite tidigare, så traskade mot centralen från jobbet och handlade en sak åt mamma på indiska då jag kom på att det är ju löning idag! så jag sprang ner på dinsko och roffade åt mig dessa godbitar! fanns bara ett par i 37 där jag köpte dem, restan var 40/41 i nästan alla andra affärer, så det blev inget funderande utan dom fick följa med mig hem direkt!
på bilden är jag dock mysklädd så skorna gör sig inte rättvisa, dom är otroligt snygga!
hello new year!




christmas.

Yesman som jag tittade på med darja och elin i fredags vad helt otroligt roligt, jag skrattade så att jag kiknade haha. Den är absolut sevärd, jag skulle kunna se den hur många gånger som helst för den där Jim Carrey är något av det roligaste som har skapat!







Idag har jag varit och julhandlat med mamma pch pappa. Köpte nästan alla julklappar bara en kvar nu.
Mamma och pappa har det inte lätt då det enda jag önskar mig i julklapp är en bärbar dator och presentkort/pengar haha. Vi gick runt i varenda elektronikaffär i barkaby och tittade på datorer, så jag är ganska säker på att jag kommer att få en i julklapp! Jag längtar jättemycket till julafton, all god julmat och den mysiga stämningen, åh..bara tre dagar kvar nu!
det enda som verkligen fattas är snön!

yes ham.

bio ikväll med brudarna, Yes Man med Jim Carrey är att vänta! men först.....christmasham!
ha det så fint ikväll kram! 

gratisbio.se

nu tycker jag att ni ska hjälpa mig lite haha. ni två som läser min blogg haha.
vill så innerligt gärna ha ett litet presentkort!
bli medlem på gratisbio.se genom den här länken.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=26300

där kan ni samla päong genom olika saker, tex besöka hemsidor, bli medlem på olika saker eller göra som jag.
värva andra till att bli medlemmar där! när ni kommit upp i en viss poäng får ni olika saker, tex ett presentkort på
hm eller kanske biobiljetter beroende på vad ni vill ha.

In my fantasy.

Det har varit en lugn dag bestående av mat och slappande. Har tittat på Harry Potter hela dagen haha. Igår visade dom Harry Potter och Hemligheternas kammare men vi missade halva pga av att det fanns så mycket annat att titta på, glömde helt enkelt bort att fortsätta titta efter pausen haha.
Så idag skulle jag titta klart på den på film istället. men vi behövde inte mer än att sätta på tvn så visade dom den med svenskt tal imorse! klappat och klart. Satt och tittade på den och åt frukost och när den tog slut så vi satte på ettan och tittade på den också. Jag fattar inte, dom är så otroligt bra, jag verkligen älskar Harry Potter! De är så fulla av fantasi. Snacka om att J.K. Rowling måste vara underbar att ha till mor. Vilka sagor hon måste berätta! Men jag förlåter min mor för att hon inte har lika bra famtasi, hon är ändå bäst!

nu väntar duschen sen Pizza med the family, see ya!!


Cause you’re hot then you’re cold.


Kate Perry - hot'n'cold

looking good?


the satorialist


the satorialist

just because.


marc jacobs, han gör det som så många andra drömmer om att göra. lever sitt liv fullt ut.

Vogue genom tiden.


1916


1920


1029


1938


1965


1967


1972


1981


1989


1990


1995


1999


2000


2001


2008


december 2008.

”With every bit of me”

Kevin vann!
Jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen. Han såg så lycklig ut, så underbar röst!
Fatta vilken dröm som har gått i uppfyllelse för honom, han bli förälskad i sin nuvarande flickvän och flyttar till henne i sverige, hamnar mitt ute i ingenstans uppe i kalla norrland. Sen söker han till idol (kan iknappt någon svenska alls) och går och vinner hela skiten samma dag han varit i Sverige i prick ett år! Plus att han nu kan skitbra svenska, jisses vad snabbt han lärt sig!
vart dock lite ledsen för jag tycker att Alice har en mer speciell röst och hejade liiite mer på henne. men hon kommer nog inte ens ha hem innan hon fått ett skivkontrakt hon också!
det snackas redan om att årets vinnarlåt låter väldigt mycket som Glenn Mederios - nothing gonna change my love for you eller
Dan Hills - 'Sometimes when we touch. måste säga att det va precis vad jag tyckte när kevin började sjunga på den! Att den låter osm en låt man hört förut. dåligt...

 

Nu sitter jag här och gottar mig, robin och hennes robert vad här oc höll mig sällskap under kvällen, vi ät tacos innan idol och satt och gottade oss med chips, dip, godis och julmust medans vi lyssnade på de två sångfåglarna, mums!

men, baby är på kryssning och det känns lite tomt här. glömde för en stund bort att han inte skulle komma och sova här inatt och blev glad och rusade ner för trappan när någon (trodde det vad han) öppnade ytterdörren och fick se min pappa stå där nyss hemkommen från jobbet. så jag lunkade surt upp till datan igen haha, lite snopet huh?
Tror jag kommer att sova uppe i gästsängen inatt btw...
Jag vet det är mesigt men jag vågar inte sova i min stora säng nere i vår mörka och (trots att elementen är på 25+) kalla källare. För att försvara mig ytterligare så kan jag tala om för er att jag tror det spökar där nere. Och så finns det spindlar där! Långbenta håriga rackare...usch!

dot

ny header, nya tag haha. kände för en enkel header med kanske världens snyggaste modell? om ni frågar mig så ja!

music for my ears.

halstabletter, nässpray,varm saft/ te med honung och guns'n'roses nya album försöker jag bota min dumma förkylning med är framför datorn. kom inte ens iväg till skolan imorse pga att jag inte kunde sova ordentligt. man tycker att jag borde vara van vid att vara täppt i näsan vid det här laget men det här är olidligt! hade inte använt nässpray sen i mrs typ men nu måste jag det, jag kan inte ligga ner annars haha. jobbigast är det att sluta med det sen.
ähr är ett litet smakprov på mysigt musik:



guns'n'roses - madagascar

my heart beats for..

...Balenciagas spring summer collection 2009.
Är förälskad i alla färger, material och hur allting på något sätt flyter ihop och bli så (ursäkta svordom) jävla snyggt!
Som att space möter the earth och anpassar sig lite efter en mera proper stil men ändå behåller en lite scacy stil genom metallicmaterial i kjolar och klänningar. enda saken jag inte riktigt gillade var skorna som de hade på sig. Men som sagt, man kan ju inte få allting? Även om jag bra skulle vilja haha.
 Nu när det närmar sig jul och allt. Ja, om man ändå vore rik?haha..


RSS 2.0