Lindsay strikes it again.

image97

jag gillar verkligen den här stilen sin hon har på sig, ljust rosa istället för vitt och matchningen med enkla mockasiner/ballerinor, leggings och en axelremsväska, de stora solglasögonen var pricken över i:et!

nu längtar man ju om möjligt ännu mer efter sommaren, inte sant?!

weekday oh, you lovely weekday.

jag gillar weekday, kom hem från stan med ett par mörka jeans med jättehög dubbelknäppmidja och ett par vita sneakers i conversemodell för endast, håll i er nu! 113kr! fick hålla i mi så att jag inte köpte upp hela butiken, dom verkar ha  superrea för tillfället, så om ni behöver jeans men har problem med att ni är för smala, låt er era fötter ta er raka vägen till en weekdaybutik.

sunny day, happy day.

skulle upp idag och gymma för första gången men jag är för ung!? man måset vara 18 bast för att få gymma i bro, ute på landet i ödemarken ligger det typ ahha.
så nu sitter jag och söker jobb och letar andra gym med relativt billiga årskort. önska mig lycka till, för jag är verkligen taggad på att börja gymma nu! tandläkarn imorn också, poor me, dom är jättesnälla men jag gillar inte folk som ligger och petar i min mun..

är förkyld nu också, så typiskt att bli det på sportlovet, snorar och nyser om vart annat. ska in till stan imorn istället för idag, har inte ork till det och måste städa upp i mitt rum/ få in alla mina kläder i de nya byråarna (det skullle föras redan igår menblev inte av) och sen åka och handla nyttig mat till ikväll, ska bli fläskfilé med ugnsgrillad squash, tomatsås och fullkornsris, mumsfillibabba!

hoppas ni har en mysig dag, lov eller inte, sol är det iaf ute och vad gör en mysig dag om inte solen?
puss och kram!

helgens helhet.

söndag och man tar det lugnt, sportlov hela veckan lååång, så skönt!
fetsen i fredags vad helt klart lyckad, lite få av folket som dansade men det spelade ingen större roll jag och elin dansade, och som vi dansade.
kom hem vid 2 på natten ungefär och somnade gott.

igår tog jag och pojken det lugnt, åt tittade på tv och så. på kvällen åkte jag robert och magnus till kungsängen och tittade på årets vårrevy, den va väl sådär, men helt klart sevärd!
sen när jag kom hem så drog dom och spelade och jag raggade skjuts av pappa upp till elin och hennes mamma, vi tittade på en skitbra film vars namn jag inte kommer ihåg, men bra var den!
sen kom jag hem och gjorde pytt i panna som jag varit sugen på hela dagen och pojken kom och sov hos mig senare på natten.

nu är han och fixar sin data och jag sitter här och tar det lugnt, ska möblera om i mitt rum så att mina byråar får plats och det ser bra ut, dom är betsade och klara och det behöver bara strykas på ett lager lack så att dom inte färgar av sig eller så.

fotografering.

var och provfotade för underklädescastingen jag var med på förut, det gck bra men mina ideér på poser tog slut efter ca 50 bilder, haha. jag fick för mig att jag gjorde jättedåligt ifrån mig så jag hade inga höga förväntningar alls och blev förvånad när hon hörde av sig och sa att jag kom med!
ser verkligen fram emot det nu när jag kom med, för nu behöver jag inte gå runt och undra, utan nu är jag mer nervös inför att faktiskt ha kommit med, men kul ska det bli och dom var jättetrevliga!¨

ska på fest ikväll, och är inte taggad för fem öre, så jag hoppas det kommer efter ett tag för annars kan jag bli en riktig pain in the ass för min boyfriend, wish him luck with this witch haha.

puss på er alla där ute!

Tävling!

                     image100

ellinorak har en Tävling som avslutas på fredag kväll den 22/2!
Så vad väntar ni på? :) Va med nu!

.

ändrade profilbild, hoppas den fungerar nu!

nervöst!

satt och läste på svenskalektionen, skönt sista lektionen tänkte jag medans jag lyssnade på musik, så helst plötsligt ringer vibrerar mobilen på ljudlöst, jag tar upp den för att titta om det är någon viktig,icka sa nicke dolt nummer så jag lägger ner mobilen igen men den som ringer ger sig inte så jag svarar til slut, JA! (arg och irriterad, samtdigt som alla killarna från snickeri tittar förvånat på mig)
oups!!!
-" eh, jo hej jag heter... och ringer från löwenströmska, jag fick nyligen in din remiss om att du ska undersökas, tänkte kolla om du hade tid imorn kl.14.00?"
jag: "hehe, oj jo men det tror jag nog ska gå bra.."(smått generad)
doktorn: "okej bra då skriver jag in dig så är det bara att..."


ska nog vara lite försiktigare nästa gång det är dolt nummer, men nu vet jag iaf, jag ska på undersökning för min ständigt återkommande urinvägsinfektion sen ca 1,5 år tillbaka, äntligen!
lite nervös och rädd för vad/hur dom ska undersöka mig, hoppas jag får behälla kläderna på!


16 februari 2008.

det va väldigt skönt med sovmorgon i morse, trodde dock först att jag glömt ställa klockan och försovit mig men det hade jag inte. ska ta en långpromnad med mamma och hundarna när hon kommit hem, det är sol och förhoppningvis lite värme ute, ser ut att vara det när man tittar ut genomfönstret iaf, ser ut som om våren är på väg och om det nu vädret har rätt så blir det varmare på måndag, im loooooonging!

ska på bio ikväll med Robert, vi ska se Sweeney Todd. jag tror den kommer att vara bra med tanke på alla bra skådespelare som är med i filmen, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman och sist men inte minst Sasha Baron. det sägs att dom sjunger ut ca 70% av handlingen men de tär ju en musikal så det är väl kanske inte så konstigt egentligen, får se om jag tycker om det då, Johhny Depp kan ju i varje fall sjunga.

här kan ni se trailern:


15 februari 2008.

morgonen gick bra, tills jag kom till bussen och märkte att jag itne hade plånboken med mig, så det va bara att gå hem igen och nu sitter jag och väntar på nästa buss som kommer om ca tio minuter. jag som trodde att den här morgonen skulle gå jättebra, men nej det skulle bli som alla andra morgonar den här veckan stress och kaos.

nu ska jag bara leta reda på några papper som ska med till skolan sen springer jag iväg till pussen (men plånboken den här gången!).

ha en bra dag puss!


13 februari 2008.

vädret är ju helt underbart ute så ska ta en lååååång promenad med mamma och hundarna om en liten stund.
det är över tjugo grader i solen!! men bara ca 6-7 grader i skyggan, så jag ska hålla mig i solen!

har friluftsdag med skolan idag, menvaknade och har ont i halsen och huvudet i morse så det blev till att stanna hemma istället, ska plugga mko och jobba lite med designen istället, roligare enligt mig också så lite sjuklighetgör inte så mycket just idag, bara det itne håller i sig tills imorn, då jag har sömnad hela dagen.

ska färga håret idag också, har mer åt det vinrödbruna hållet för tillfället så ska färga det med en färg åt det med med orangebruna hållet, hoppas på att det blir snyggt!

ha en bra dag, kissandhug!


krisläge..

det är ju så klart att inte hotmail ska fungera närjga för en gångs skull verkligen behöver skicka iväg ett mail, har försökt snart tjugo ggr att logga in och jag börjar tröttna lite smått, men jag måste vetkligen få iväg det här mailet ikväll, viktigt!

får se hur det går om ytterligare tjugo ggr, keep in touch!

kissesandhugs!

dagens outfit.

                                       image95

tee: hm (fashion against aids desig by Kathrine E Hamnett, stop and think)
väst: eve (jc?)
leggings: hm
peacearmband: cocoo.se

6 februari 2008.

sitter i skolan, slutar om fem minuter så ska bara tillbaka till klassrummet och hämta min uppsats och sedan gå mot tåget, jag är trött och det är kallt så jag får se om jag har ork att gå och sola idag, skulle iofs vara jätteskönt!

puss!

Fashion for aids.

                                                             image92


va införbi jakan och köpte två tees från http://shop.hm.com/se/?action=viewcampaign617fashion&dept=DAM_SEN_AIDS kampanj fashion for aids, tyckte alla va så fina med det fanns inte så många kvar men fick med mig två stycken iaf, de jag tyckte vad snyggast och mest stilrena, och att man genom att köpa dom dessutom stödjer aids gör att man kan gå hem med gott samvete och veta att en del av pengarna kommer till god användning.

                         image91

5 februari 2008.

hejsan, är allting bra med er? mig är det helt okej med, trött bara haha.
sitter i skolan nu, har haft uppsats i engelska och blev klar tidigare så jag kunde gå , så njag gick till en av datasalerna och tänkte uppdatera mig lite, har blivit enomrt dålig på det, så skärpning skärping.

läste på aftonbladet i helgen  och såg på vakna med the voice nu på morgonen som vanligt och att det faktiskt va så illa som jag trodde med jakob, usch vad hemskt att man är i Rom och firar att deras morognprogram går så bra, och frågar några italienare om vad dom tycker om Zlatan som svarar med att sparka ner honom och misshandla honom, blir nog inte Rom igen på ett bra tag för honom kan jag tänka mig! blåtiran lär nog sitta där ett tag!


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1756297.ab

Against me - trash unreal



dom är rent ut sagt underbara, mums på dom!

bilder från promenaden igår.

det tog sin lilla tid att gå dom där sju kilometerna, ca en och en halv timma men skönt va det ävern om det snöade och blåste, så härligt att se hundarna leka ute i snön, dock fick jag inga bra bilder på dom just då för det snöade som sagt jättemycket! men lägger upp några där dom ligger/sitter/står stilla och lite andra också förstås. enjoy!


mina söta små busar som förgyller min dag :)


mysigt va det men alltför mycket snöande, tog sin lilla tid att ta sig runt.


  image90
                                         (haha inte nog med att han är söt kolla tungan)


__________________________________________________________________________________

synd att det itne syns så bra men ni ser säkert lite :)

i'm singing in the snow.

ska ut med hundarna nu, det snöade igår så utanför fönstret väntar nu ett vinterland på tre små vovvar så leka med det, det är så härligt att se när dom bli totalt paralyserade av snön, helt galna blir dom!
synd bara att jag längtade till våren och det kommer snö nu men hellre massor av snö än slask så, mys!
hoppas att den harförsvunnit till i mars bara haha.

ska och titta på min brors konsert senare idag också, han ska spela med en av världens bästa trumpetister Urban Agnas, har aldrig hört talats om honom förut men mamma säger att han är bra så jag tror på henne. R ska förmodligen följa med också, skönt, då jag kan luta mig tillbaka mot honom och sova om det blir tråkigt.

nej nu måste jag röra på mig ha det så fint puss!

RSS 2.0