myskväll.

jag va med mina kära tjejkusiner hemma hos en av våra kusiner, hade det jättemysigt, åt god mat, chips med dip, vattenmelon och drack drinkar och vin och lekte lite lekar och njöt av livet igår, har nog itne haft så mysigt på riktigt länge, verkligen lyckat. känns som att dom håller med för vi kom all överens om att vi skulle slå till på en såndan mysig kväll igen, fast hemma i saltvik, den här gången med pojkarna också i och med att alla nuhar fast förhållande, ska bli riktigt mysigt det också.
här kommer lite bilder fårn kvällen.


mat
mumsfillibabba!


ddd
loisi tjuvstartar på melonen.



sötaste nina.


sofia allas gulliga favorit.



lois och emmafemma som vi var hemma hos.



efter så åktejag till berghem på en fest, badade i pool och slappade och myste.
idag har jag bara slappat med robert, spelat guitar hero och så. kunde vekrligen inte sola idag, höll på att smälta bort jisses.
åker till gotland imorn, det ska bliså skönt, nästan tre hela veckor på gotland, ska vara brun som en pepparkaka när jag kommer hem, jag måste haha! det ska ju vara typ 25-30 grader och sol där hela nästa vecka så helt omöjligt kommer det ju inte att vara. men jag kommer att vara ännu sämre än jag redan är på att skriva tyvärr. ska försöka uppdatera så ofta som möjligt och slänga in lite bilder. men vi hörs lite senare ska duscha och så kolla lite vad som ska med och om något måste i tvätten.
puss och kram!

shinedown - simple man (live)




låten är så otroligt bra, och den blir inte sämre av att shinedown sjunger den, man blir hel rörd.
*snyft*

21.07.08

 



dom översta inhandlades idag och dom under i redags, absolut favoriter just nu, ska iväg om ca en kvart och då åker heelsen på. det blir dom och jag som "gör stan" ikväll haha. ha det så bra puss pch kram!


shoelover.

ska köpa ett par skot imorn, jag är förälskad, drömde om dom på vägen hem och har kommit fram till att dom kommer att passa till vilke outfit som helst, helt perfekt. ni får se dom imorn, för då ska jag iväg och köpa dom direkt när jag vaknar. sen är det stan med mamma och bror. blev inget museum idag s vi kanske ska dit imorn, annars blir det bara en dag i gamla stan och shoppa och ta det lugnt.
sitter här och sover som vanligt, men är iaf ledig imorn vilket ska bli skönt.
hur är det med alla andra då? allting bra?

puss och kram

boktips!

hittade en bok igår innan jag åkte till jobbet, som har visat sig vara väldigt intressant, Jenna Jamesons självbiografi Att älska som en porrstjärna, en sedlärande berättelse. hittils har den varit den är bra.





baksidan:
en förtvivlad, vidrig och vansinnigt ärlig berättelse om hur Jenna Jameson blet det största namnet i porrindustrins historia. boken är en tragisk och triumferande uppväxtshistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling om kvinlig styrka - allt i ett.

(den är dock på ca 500 sidor så den tar ett tag att läsa så man måste nog ha tålamod.)

16.07.08

sitter jah här sent på kvällen. ska gå och lägga mig alldeles snart, jobbar imorgon as usual. va med elin igår när jag kom hem från jobbet, vi tittade på Lock, Stock and two smoking barrels, asgrym film by the way, och drack iste åt melon och lite smått och gott. sen somnade vi för musten bara pyste ut efter filmens slut. i morse åt vi frukost innan vi sprang iväg till bussen (jag skulle jobba och elin skulle hem, dvs va för lata för att ta en morgonpromenad i solen haha). 

jobbet va jobbigt idag, hade ont i huvudet och vaknade inte till förens efter jag ätit, vid typ två. det bara kryllade av iron maiden fans i stan också, pga att dom har konsert idag såklart, lite avis på jobbarkompisen som skulle dit haha.
när jag kom hem mötte och elin och vi gick hem till mig och tittade på tv och kikis expressbud och slappade lite.
sen rörde hon sig hemåt och nu sitter jag här och berättar lite om min dag. imorn jobbar jag bara fyra timmar( 11-15) vilket ska bli väldigt skönt!
sen ska jag nog med bror min till östasiatiska museet och titta på den kinesiska trädgårdsutställningen dom har och provsmaka lite kinesiska maträtter/godis som det sägs att dom ahr där, det skulle vara mysigt att äta ute också men vi får se helt enkelt.

nej nu väntar sängen, ska försöka komma i säng relativt tidigt ikväll.
god natt puss och kram! 




midnight.

hemma sen ungefär en timma tillbaka, tog med mig sallad från jobbet så satt och mumsa på det när jag kom hem.
det va en rolig dag/kväll på jobbet, vilket iofs hade att göra med att det av roligt folk som åt där och jobbade idag. chris är nog en av de roligaste och snällaste skiftledarna som jobbar där, han jobbar imorn samtidigt som mig, yes!

har läst ut ännu en bok. alldeles nyss faktiskt. stella och sebastian av jenny leeb. den va ruskigt bra om ni frågar mig, man hade ingen aning om vad som skulle hända härnäst men man hoppasdes alltid på det bästa, man kände med vad stella kände, mycket för att man själv är tjej kanske, men det är en tjejig bok enligt mig, handlar och kärlek och känns mysig och härlig.
lite lyxig utan att vara för ytlig som det står på baksidan av boken.

Stella och Sebastian har varit ett par i åratal. De är det perfekta paret, som gjorda för varandra. Tror de i alla fall. När det blir tal som husköp och förlovning börjar Sebastian komma med en massa skumma bortförklaringar. Och mitt i allt trampar Stella snett på skivbolaget där hon jobbar. På en fest "råkar" hon vara otrogen med en artist som hon har hand om... Hoppsan - både privat och professionellt.





bokens baksida:
Stella flyttar ut och återupptar livet som singel i storstan. Hon hänger med sina vänner på barerna runt Stureplan i Stockholm och fortsätter sin tacksamt okomplicerade romans. Trots snedsteget är hon och Sebastian dessutom fortfarande bästa vänner. Baksmällorna är många, men Stella njuter av la dolce vita.

Men så händer det oundvikliga: Sebastian träffar Anna och känner sig redo att inleda en seriös relation. Stella reagerar inte riktigt som Sebastian hade trott. Och för den delen reagerar Stella inte riktigt som hon själv hade trott heller...



nej nu måste jag hitta en ny bok att läsa, har betat av 6-7 st på en månad redan, bara det inte början bli tomt på bokfronten, har riktigt kommit in i det nu.

14.07.08

hello!

vaknade för ca 1.5 tim sedan. är fortfarande rejält trött även om har tagis en skön lång dusch och ätit macka med té till. kunde inte somna igår förstår ni, det va lite tomt och tyst i sängen men så jag gick upp och la mig i gästrummet, väl där började jag läsa en bok som heter stella och sebastian. handlar såklart omstorstadsliv och kärlek och tankar om livet. hade inte tänkt på sötnosen på någon timma, och så blev det plötsligt väldigt kärleksfullti boken och när jag skulle somna sen saknade jag honom lite igen. men jag står nog ut, det är ju dom första nättrerna som är jobbiga när man sover utan varandra, ärju van vid att vakna upp brevid honom. jajja.

ska iaf iväg och jobba nu alldeles snart, stänger idag så det blir sent kommer itne hem förens 11-12 inatt så vi hörs nog inte mer förens imorn igen.

puss och kram!

13.07.08

va hos en kompis igår och chilla med en bunt glada, halvfulla pojkar och flickor. mysigt och varmt va det så man satt ute på baksidan i princip hela kvällen.  gick hem vid tre-fyratiden och somnade gott. vaknade och vi gick till faruk för andra dagen i rad, tog lövbiff med pommes och bearnaise. liiiite nyttigare än hamburgare vilket jag inte va sugen på för fem öre. gott som satan va det också!

för ca en halvtimme sedan åkte pojken, och vid åtta går båten mot finland dät han ska tillbringa en vecka med sin bror och mormor/morfar. det kommer bli tomt, men ska ju ändå jobba hela veckan så det kommer att gå fort. hoppas bara att hans mobil inte blir sådär bråkig som det blev sist han åkte utanför sveriges gräns, den ville liksom inte skicka iväg sms och telefonsamtal, trots att han ha abonemang.

jag sitter här för mig själv i lugn och ro och läser någon söndagstidning och äter sallad med extra mycket salladskrydda från krysmyntagården på gotland. mums är det! men det börjar ta slut vilket oroar mig lite, fast om en och en halv vecka så är man tillbaka på gotland och pojken är med så det ska nog räcka. jag får snåla lite med det helt enkelt.

hoppas allt är bra med er! puss och kram


11.07.08

jobbade i morse till två, sen mötte jag pojkvännen och bror min för att åka till naturhistoriska, vi skulle titta på cosmonova. vi tittade på deep sea, ascoolt kändes som att man simmade runt där nere bland alla fiskar/hajar/koraller, först fick jag en smärre chock när jag kom in i salen för duken är ju enorm(!) och det va ju ett tag sen jag va där sist, men sen vande jag mig. men de tär något jag starkt kan rekommendera om ni vill gra något annorlunda och är trötta på att sitta i en biosalong.
sen åkte vi till kungshallen och åt och tittade lite i affärer innan vi åkte hem.

nu ska jag ta läsa hennes som tydligen droppat ner i min brevlåda och ta det lugnt innan vi eventuellt ska iväg till en kompis och mysa och ta lungan. är ledig hela helgen vilket ska bli sååå skönt! dock åker min sötis till finland med bror sin på söndag kväll men en vecka senare kommer han att återfinna sig i sverige, innan vi fem dagar senare åker till gotland, mysigt det ska bli.

ha det så fin puss och kram!



i love it!

jag har en absolut favoritförfattare; Emma Hamberg! hon är så otroligt bra på att få fram känslor i böcker, kärlek, hat, glädje osv. hon får en att känna med karaktärerna i böckerna, att hata dom som förtjänar att hatas och sedan genom sina komiska tankar att älska dem igen, hon lättar liksom upp hela stämningen i böckerna genom att slänga in kommentarer och ord/ texter som gör att man skrattar och gråter om vartannat. man förlorar aldrig hoppet om karaktärerna i hennes böcker, man vet att dom klarar det, men man vill inte sluta läsa för det, man vill veta hur dom klarar det och hur det slutar, även om man vet att det slutar bra.
det är svårt att förklara hur hennes stil på böckerna är, man måste läsa dom för att första.
ex. på böcker är Mossvikenfruar (som är min absoluta favorit!) och Brunstkalendern, och Linas kvällsbok.
hon har också skrivit en bok som heter kärlek och 6, som jag kommer ihåg att jag köpte för några år sedan och lärde mig mycket genom, haha fast mest tittade man på dom roliga bilderna som hon också ritat alldeles själv!

           






.


02.07.2008

sitter här och smaskar på en chokladboll, mums vad gott det är!
det är kvavt men mulet ute idag men solen har skikat fram några få ggr, fast inget solväder här uppe i stockholm med andra ord, mer lite ut och röra sig eller ligga och slappa i häng-stolen/mattan väder.
ska bara slappa idag och ta det lugnt, blir en långpromenad med hundarna snart, ska bli skönt.
tittade på spiderwickfilmen som går på bio igår, den va faktiskt bra! motsvarade ungefår mina förväntningar jag hade efter att ha läst böckerna. den här första filmen va ju förstås baserad på första boken och va lika magisk och fin som jag trodde att den skulle vara. lite som en mycket gulligare och barnvänligare harry potter om man absolut måste jämföra med någon annan film.









RSS 2.0