Chinese Democracy.

måste säga att Guns'N'Roses nya album är far from my expectations men fortf inte dåligt. tvärtemot faktiskt!
dom har bytt genre oc det passar faktikst hans röst det med. men det är klart, det är inte gamla godingarna som spelar med honom längre heller. vilket är synd...

 
better.


chinese democracy

Better.

helgen har pyntats med födelsedagsfirande och mysigt sällskap, dock kantats av en dyr vas som for i backen, plugg och jobbet.
var ledig från skolan i fredags i och med att vi hade öppet hus i torsdags, vilket betyder att nu är alla modevisningar över, snyft. nej egentligen är det ganska skönt att det är över för nu kan man fokusera på plugget igen, låter kanske inte så roligt men om man säger såhär, korsett! det är det vi ska börja sy på nu och jag riktigt längtar efter det!

imorn är det skola och vardag åter. känner mig lite stressad för det ligger lite plugg i religion där nere, har ett prov imorn så ja måste börja dra mig neråt...
ha det bra!


hello santa.


(första dagen det va lite snö och kallt)

white christmas.

det känns som att vinter är här för att stanna. hoppas det gör det också för jag vill ha en vit vinter med snöbollskrig och snöänglar som man hade när man var mindre. då sprang man ute dagarna i ända och kom hem helt snöiga och blöta inpå bara kroppen. underbart helt enkelt! kastade faktiskt snöbollar idag med en klasskompis, dock inte på varandra utan på fönstret till väran våning i skolan. eller jag försökte och han träffade hela tiden rättare sagt.

imorn är det löning också, ska bli skönt  då man inte har fått ordentligt med lön på jättelänge! ska direkt till barkaby outlet med  my man och köpa lite småsaker. måste till acne också har varit påväg dit så många ggr med deet har aldrig blivit av, men imorn ska det hända!

myspys.bakade lussebullar med min lilla kusin ebba hos mormor och morfar idag när jag va uppe och skulle hämta en pälsmössa och lite garn. haha hon ville göra pippi långstrump och herr nilsson så vi hjälptes åt och detta blev resultatet haha. blev en muspippi och en väldigt tjock herr nilsson. Ebba hade lyckats norpa en bit av håret på pippi innan jag tog kortet dock. Extra mysigt också att det snöade medans vi bakade och åt lussebullar.
 vad gäller garnet så har jag bestämt mig för att sticka en liten tröja till en av mina hundar Disa. hon har inget hår på magen och blir så blöt/kall när det snöar/regnar/är kallt ute och har sig ute så jag tänkte att det kanske skulle bli liiite varmare för henne om hon hade en tröja på sig, en röd som kommer bli härlig till hennes vita päls med bruna fläckar. jag har alltid varit emot att ha onödiga kläder på hundar, tycker det ser så konstigt ut, det ser ut som om man försöker klä dem som en människa, som sin lilla bebis (även om det är ens lilla bebis så är det fortf en hund) och det passar helt enkelt inte. (nu snackar jag om typ munktröjor som det står princess och sådant med glitter på osv). men kom på att en av mina andra hundar hade en liten stickad polo i rött när den va valp och det va riktigt gulligt för den är enkel och för att han inte skulle frysa. låter precis som dubbelmoral för många kanske men jag hoppas att nu förstår vad jag menar.
nu är det dags för träna.
puss och kram!

I show you the way to go.

modevisningen på älvsjömässan (gymnasiemässan) gick skitbra! med risk för att låta alltför dryg, vi var bäst!
har inte haft varesig ork eller tid riktigt att sätta mig framför satorn och skriva, har hänt så mycket under den gångna veckan. har ledig kompdag idag för vi att vi arbetade i lördags. det va så otroligt roligt, men mitt hår är i behov av vila haha.


för er som söker gymnasie och är intresserad av mode-design, frisör, fordon, finsnickeri eller måleri reokmenderar jag er att komma till S:t Martins öppet hus den 27 november under kvällen.det bjuds på modevisning (vi sammarbetar med frisörer) och annat smått och gott!

mums med lasagne.Eftersom min  data inte är på min sida, inte för att jag kan minnas att det någon gång har varit det haha, så kan jag inte ladda upp några bilder från in flames. däremot gick det att ladda upp den här bilden.
fråga mig inte varför, för jag vet inte haha.
lagade lasagne i fredags och bilden förklarar för er hur bra jag är på att laga mat. glömde så klart att hälla sås över det sista lagret lasagneplattor så dem vek sig rakt upp när jag skjutsade in den i ugnen. vilket resulterade i att de blev väldigt brända och fick hälsa på papperkorgen när dom kom ut.
men gott blev det iaf! så pass gott att Robert inte ens trodde det va jag som hade gjort den. (haha ja det är ju mammas recept så det va inte så svårt när hon förklarade vad jag skulle ha i innan hon åkte iväg.)

RSS 2.0