suck.

skulle precis fota jackorna som jag fått nu alldeles nyligen, men kameran va tydligen inte på samma nivå som mig idag.
hann ta ett kort, sen dog den. ligger på laddning nu så jag får helt enkelt vänta lite.. bilderna kommer upp så fort kameran är färdigladdad!

lördag(sgodis)

har filmat till min kära kusin ninas projektarbete två dagar i rad nu. hon ska göra en egen tolkning av avril lavignes - when youre gone musikvideo. tror den kommer bli skitbra, känns bara så konstigt att stå och mima med en mobilhögtalare som spelar låtan mitt ute i skogen haha. fast det är inte svårt att visa känslor för den låten är verkligen underbar, kommer nog aldrig att tröttna på den.
idag blir det dock en plugg/slappna av dag. ska försöka få lite gjort, har läxor sen ca två veckor tillbaka så måste rappa på lite så att jag har åtminstone en liten chans att kommaikapp.
och imorn är det dags för avv filma igen, ut på landet igen och filma på en äng. spela piano ska jag också göra, har tillåmed lärt mig inledningen på låten för att det ska se trovärdigt ut!
nej nu väntar plugg, puss och kram!

was this över before it even begun?

svar: nej...
natten har varit lång och har bestått av tabletter som inte verkar, huvudvärk, kramp i käkarna, känsla av att ha öroinflammation och illamående, vilket ledde till att jag inte fick sova en blund mellan halv och halv ätta inatt/imorse.
jag trodde att jag skulle tuppa av. det blir inte heller bättre at avv jag bara har en tablett kvar och avdelningen som läkaren som skrev ut receptet till mig på har stängt för dagen.
ringde upp mamma och beklagade mig och hon förklarade att pappa tog sådana tabletter förut och troligen har kvar sådana så att jag kna klara mig tills imorn, gode gud snälla låt henne ha rätt. för jag orkr inte med en till natt bestående av smärta och illamående vilkt leder till sömnlöshet, skona mig.

är dessutom irriterad på att jag inte kan hämta ut min jacka från la redoute som ligger och väntar snällt på ica. mamma har inte kunnat hämta ut den heller för varje gång hon har handlat har hon glömt att kolla så hon har tillräckligt med pengar på konton till både mar och jackan.

ja det här dygnet har som sagt inte varit till mitt nöje.


Kaitlyn Maher - America's Got Talent






sitter och tittar på americas got talent, det är helt otroligt!
jag tror inte ens att jag behöver säga någonting, helt underbar och blott fyra år.
jag är förälskad upp över öronen! hon äe dessutom det enormt lik min kusin ebba, som är i samma ålder.

en annan väldigt ung tjej som gått väldigt långt tack vare america´s got talent är Connie Talbot som var med i tävlingen samma år som paul potts var med. hon va då 6 år.


THE DEWEY COX MOVIE.




har tittat på en del filmen nu medans jag har varit/och fortfarande är sjuk. och en som jag tycker är värd att se är walk hard, det är en parodi på johnny cash´s walk the line, den piggar upp när man mår dåligt, man får sig ett (eller flera rättare sagt) goda skratt. sen mår man lite bättre själv när han får så mycket problem själv. sen är han en av mina favoritskådespelare den där john c.reilly.
det är väl därför jag har varenda skvallertidning hemma hos mig nu, för att man känner att problemen man har själv inte är så stora när alla kändisar får så mycket skit haha.
mår hursomhelst lite bättre nu, men kommer troligen inte kunna gå till skolan på hela veckan vilket suger, har jättemycket att göra just nu. jajja, får stressa skiten ur mig när jag kommer tillbaka.
nu ska jag äta ännu mer glass och titta på tv och göra korsord.
puss och kram!

i will survive.

jag lever! men är helt snurrig i huvudet av all medecin, så det blir ett VÄLDIGT kort inlägg det här, kan knappt hitta rätt bokstav på tangentbordet haha. hör av mig lite senare eller imorn beroende på hur jag mår.
suger att min kusin fyller 18 imorn, ska ha världens fest liksom, men men, har man låtit en kirurg skära i ens hals så har man.
puss och kram!

the end of my voice. (för iaf några dagar)

nu bär det av till sjukhuset så om ca två timmar ligger jag på operation.
kommer nog vara ännu sämre på att skriva i bloggen några dagar framöver, kommer nog vara dålig på allt förutom just att sova och gnälla haha. hungrig som en galning är jag också, får inte äta något på ca 12 timmar innan operationen, suck.
önska mig lycka till!
puss och kram!

dan före operation ta bort halsmandlarna.

dagen innan operation, det sög ju. ringde och kollade om man kunde operare sig då ochja det kunde man så länge man inte hade feber eller någon infektion. vid den här tiden imorn ligger jag nog på sjukhuset och är helt groggy.
usch vad jag hatar sjukhus, av ingen anledning alls, det känns bara så dystert och tråkigt. man är ju aldrig på sjukhus av en bra anledning, inte när man ska operera sig iaf. längtar helt enkelt tills detta är över, har drömt mardrömmar hela veckan, om att jag kommer komma försent och aldrig ska få operera mig över huvudtaget, att jag inte blir helt sövd utan bara typ förlamad men ändå känner alllting, att jag ska tappa rösten helt efter operationen och aldrig få tillbaka den. haha jadu får se hur det här ska gå..

måste säga att anberlins nya allbum inte är så dåligt, blir nog ännu bättre med tiden, och om man säger såhär, jag kommer ha en hel del slapptid framöver.sjuk

måndag.

har haft en trevlig helg, partat lite och så. i fredags var jag hemma hos en killkompis och tog det lugnt och umgicks.
 på lördagen åkte jag, elin och darja hem till messi och drack lite vin och pratade, det va väldigt trevligt och  på hemvägen träffade vi ett helt gång med vänner som vi  snackade med på vägen hem från stan.(nattbuss). igår slappade jag och robert hela dagen. åt chips och drack sprite medans vi tittade på en film.
och idag efter skolan har jag varit med darja,eller rättare sagt sovit med darja. vi åkte hem till mig för att plugga men råkade somna när vi hade ätit lite och tittade på hey baberiba.

fick dessutom reda på att en av mina gamla klasskompisar blev knivhuggen igår och fick åka akut in till sjukhuset.
blev helt chockad för han är en person som aldrig gjort något fel. blir så arg när sånt där händer. dom som hoppade på honom hade tydligen frågat honom efter en cigg och när han sa att han inte hade några hade dom hoppat på honom.
läget är tydligen stabilare nu men en punkterad lunga fick han. dom har tagit fast tre stycken som är misstänkta för försök till mord, hoppas dom får vad som förtjänar, fast å andra sidan så vet man ju inte om dom tillåmed går fria med sveriges lagar.

music for my ears.


inflames den 29 oktober, där kommer jag att vara. och det kommer bli så jävla naaaajs!
längtar som en galning! och gissa vilka som är förband? Shinedown! det kan fanimej inte bli bättre nu!

fick skinnjackan idag också, mums vad snygg den är! slänger upp en bild imorn orkar inte krångla med det nu, ska iväg och chilla med lite vänner. ha en bra fredagskväll, puss och kram!

idol 2008.


jag har hittat min favorit i årets idol. hon är inte mer än 16 år och kan sjunga som en gudinna, man blir helt stum, kan erkänna att jag började gråta på slutet, helt underbar röst! och jag kan tänka mig att jag inte är den enda som tycker det!

Taylor Momsen.



Taylor Momsen, hon är en skådis som verkligen har växt i mina ögon, kommer ihåg grinchen, hon va sockersöt!
men genom sin medverkan gossip girl har hon vekrligen vuxit fram, och nu är hon väl mer eller mindre vuxen?
måste säga att jag tycker hon passar i princip allt, men gillar den lite trashiga stilen på henne mest, hon blir lite tuffare så, inte lika sockersöt som hon en gång i tiden varit.

what a day.

vaknade inatt och mådde jätteilla, andades lugnt och somnade om, för att vakna och somna om ca tio ggr till, innan jag somnade igen och efter en stund drömde att jag badade och svalde äcklig sjögräs, varpå jag vaknade av att jag hulkade (men det kom inget) men jag fick snabbt som attan slänga på mig något ochspringa upp och spy. efter det somnade jag om och mådde lite bättre när jag vaknade, men har haft både ont i magen och huvudet hela dagen. men jag va tvungen att gå till skolan idag, för vi skulle på musem, livrustkammaren.
det va väldigt lärorikt att lyssna på historierna bakom många av dräkterna, vilka de har tillhärt osv.
det fanns en ofattbar klänning som hade en inbyggd korsett vilken hade burits på Sofia Magdalenas och gustav III bröllop. i denna klänning hade hon mer eller mindre 53cm i midjeomkrets, galet eller vad tycker ni? mät er själva och jämför, jag är inte ens liiiite i närheten, hennes midja var nästintill obefintlig! inte nog med et, den va ca 1,90m bred också!
det va hursomhelst väldigt roligt där, hann inte titta på riktigt allting, får gå dit någon gån igen.


sofia magdalenas bröllopsklänning. framför i blått står den klänning som viktoria (våran nuvarande kronprinssessa) hade när hon myndighetsförklarades och dräkten till höger va den som gustav III hade på sig när han gifte sig med sofia magdalena.

leather heather.



nu har jag slagit till igen, blir lite knapert med pengar men får man erbjudanden som hela 40% på köpet så kan man inte låta bli att slå till, speciellt inte som jag har letat efter en skinnjacka i just denna modell men inte hittat någon inom budgettpriserna som har de rätta detaljerna osv.
klickade i expressbud också så nu kan den vara här redan på fredag omjag har tur!

tisdag.

sitter i skolan, blev max till lunch och duktiga jag tog en sallad, fast coscosen smakade kardemumma, skumt?
hursomhelst, jag ska till indiskas utförsäljning idag, hoppas jag hittar någon mysig träja eller något som jag värma mig med i väntan på min kappa haha. ska in på lektion alldeles snart, har sömnad hela dagen.

puss pch kram!

weekendpackage

har haft en härlig helg med massor av vänner. i fredags firade vi Pörnie som fyllt 18 år nu!
det va mysigt med chips, cola massor av dip och inte bara gott att äta utan både gott sällskap.

i lördags va det jobb, men det va för en gångs skulle inte så jobbigt att ta sig upp för efter jobbet skulle alla till angelica (en jobbarkompis) på kräftskiva och party, vilket blev rktigt roligt och lyckat, skulle kunna lägga upp en hel bunt med bilder från i lördags men ska nöja mig med en, som åtminstonde hälften är med på.


donken fo shó.

nu ska jag ta det lugnt, är hemma från skolan idag för jag känner att jag har lite ont i halsen, och vill icke bli sjuk innan jag ska operare mig för när jag väl blir sjuk är jag det i ca en månad. usch. håll tummarna!

vi hörs sen puss och kram!

vänd kappan efter vinden.


har klickat hem en ny skepparkavaj, denna, fast i svart. kunde inte låta bli. den kommer bli jätteskön att ha när det blir lite kallare, så när den droppar ner i brevlådan så är jag beredd inför hösten, längtar faktiskt tills jag kan använda den nu! klickade hem en kofta till mig, och en kofta och tre tröjor till min bror också. koftan till honom ser ut att vara riktigt skön så den kanske man tar och lånar gång.
åt på sämsta stället idag på lunchen, det är så att vi har fått en ny reastaurang som vi kan äta på på lunchen, så vi tänkte att vi skulle gå dit och testa den idag, men det gör jag inte om igen. vi va dom första och enda som beställde när dom öppnade, och jag fick vänta hela 50 minuter innan min pasta bolognese var klar, men då kunde jag inte äta den utan va tvungen att gå tillbaka till skolan eftersom jag inte ville missa mönsterkonstruktionen. dom andra fick ju bara vänta 40 min på sin mat så dom hann precis äta upp haha, jag nallade lite från rebecca så jag va inte döhungrig resten av dagen. jag undrar hur det ska gå för den där restaurangen nu när det kommer fler elever dit, hoppas för deras skull att dom lär sig laga pasta bolognse liiiiiite snabbare än på 50 min tills dess haha.
ska upp till elin alldeles strax och mysa lite med henne, hon behöver lite gos nu känner jag, jag med för den delen hihi.
juste, haha när elin kom till stationen idag och skulle ta cykeln hem så hade någon snott hennes sadel?! hon fick helt enkelt cykla på pakethållaren hem haha. ja, så är det att bo i bro.
ha det så fint så länge, puss och kram!

remember when it rained.

fick lov att åka he från skolan idag efer lunch, höll på att spy innna lunchen när jag stod i kön på max, kände lukten av hamburgarna och fick kasta matkortet till hanna som fick beställa åt mig medans jag sprang till toaletten, utifall att det ville komma upp något, väl där innanhyperventilerade jag ett tag innan jag lyckades lugna ner mig, men fick inte i mig mer än ett par pommes, mådda illa av allting, så kände att det va lika bra att åka hem så jag slapp spy i skolan om det nu skulle bli så. väl hemma däckade jag i sängen och vaknade tre timmar senare och har fått i mig lite tortellini, men inte mycket mer. är hungrig men mår illa på ett konstigt sätt så vågar iet äta ås mycket.

vann förresten inte skinnjackan, la mig när jag va uppe på dubbelt av vadjag tnkt bjud från början, kan lika gärna köpa enhelt ny skinnjacka för den summan pengar tänkte jag. sen har jag ju faktiskt en skinnjacka, så sååå bråttom är det inte riktigt ännu. men kollar runt lite och så. ska nog beställa en skepparkavaj från la redoute ikväll, den ser så mysig ut att ha i höst. väntar bara på att mamma ska komma och hjälpa mig, man måste ju vara 18, hm...

hörs lite senare puss och kram!

kräftis.

hade det jättemysigt i helgen med kräftskiva och få träffa lilla andré hos robert mamma i helgen. han har stulit mitt hjärta den lille pojken, nästan så man ville packa ner honom i väskan och ta honom med sig hem, så söt va han.
och kräftor, ja det åt jag alldeles för mycket av, såg i princip gravid ut när jag va klar, och efter det va det ju såklart fika och tårta, jättegott det också men sen va magen så full att man inte kunde ens ligga ner utan att man såg ut att vara i nionde månaden haha. men gott va det, det må jag säga!

juste, budar på en skinnjacka på trradera, har gått lite över det jag skulle bjuda innan men förhoppningvis lägger sig den enda så kallade konkurrenten nu, för om den bjuder över igen så skiter jag faktiskt i att bjuda mer, för då kan jag lika gärna köpa en helt ny på typ wacko eller carlings, fast den är ju snygg. nåja får se hur det går, bara att hoppas så att säga!
puss och kram!

all the young dudes.

bästa vännen elin är grym på  photoshop så hon fick i uppdrag att fixa en snygg header till mig, tycker ni att hon lyckade?
jag tycker den blev ascool och passar perfekt till hösten, behövdes en ny tycker jag, eller en lite proffsigare om annat haha.

RSS 2.0