baby.





hittade en bild på födelsedagshunden från när han precis nyligen hade kommit till oss.
en massa minnen kommer tillbaka och jag sitter och sneglar lite på honom där han nu ligger och snusar som den gamling han börjar bli. han är vekrligen något utöver det vanliga, våran Jack Daniels.


Kings of leon.



antar att de flesta känner till deras kändaste låtar så som Use Somebody och Sexes on fire. tänkte visa er några låtar jag tycker om väldigt mycket och som inte är lite kända som de andra som verkligen slagit igenom. kika neråt och klicka på låten som verkar bra eller den som der faller er in att klicka på. kram!




congratulations.



idag fyller en av mina hundar år! grattis jack! blir lite ledsen bara för han börjar bli gammal, 10 år!
fick ta en gammal bild och lägga in för han är rädd för kamerablixten pga att han bara var ett halvår vid 2000 när det va milleniumskifte raketerna vr inte nådiga den kvällen. han är livrädd för blixtar och raketer helt enkelt. den jat hund han är haha.

år fyllde min pojkväns mamma år. grattis i efterskott! synd att jag inte kunde komma men jag vågade inte för jag hade feber och mådde dåligt. ville inte smitta alla heller, speciellt inte lilla andre.


Jewellery.





dessa smycken från  Maria Nilsdotter skulle jag absolut inte tacka nej till. men jag antar att dom kostar en smärre förmögenhet för den student man är. det finns på NK för den som är redo att ta fram sin lite fetare plånbok.


sunday.

kom precis hem från handledarkursen för körkort. lyckades på något mirakulöst sätt sätta mig i bilen brevid pappa och åka dit. mådde lite bättre när vi väl kommit iväg också. tiden gick snabbt och den var faktiskt rätt rolig, kanske mycket för att han som höll i kursen var glad och positiv så man blev inte uttåkad utan lärde sig faktiskt något smatidigt som man hade roligt.
nu ska jag titta lite på tv och dega lite. kommer somna snart tror jag. man mår alltid sämre fram mot kvällen av någon anledning..
ha en fortsatt bra söndagskväll! kram!

sick.

är sjuk..återkommer när jag kan skriva mer än såhär innan det snurrar så mycket i huvudet att jag inte ser ett skvatt..

saturday.

jobbar inte idag.. vågade inte pga av att ag spydde igår morse och jag kobbr med mat. men efter det va det tänkt att jag och pojkvännen skulle in till ink bach (tateringsmässan vid munschenbryggeriet). och eftersom jag mår lite bättre ( kan stå upputan at et snurrar hela tiden) haha så ska vi nog åka in dit om en stund. pojkvännen vill tatuera sig så det ska bli spännande. blir det inte idag så kanske det blir imorn. men imorn ska jag på den där körkursen man måste gå innan man t ar körkort så det är tveken om det hinns med!

ikväll bär det nog av till min kära kusin nina. hon ska ha en tillställning hemma hos sig. hoppas bara att jag mår bättre för jag tror det kommer bli jätteroligt!

men vi hörs senare för nu måste jag ta på mig kläder och fixa mig! kram!


Hoffmaestro & The Chraa

sommaren är ju i princip över nu känns det som. men med dessa låtar känns det som att jag lyckas fördröja den ytterligare liiiiitegranna!
fastän jag längtar efter hösten så är minnena från sommaren helt underbara.


So do you (slimi jimi bubby boy)


young dad

hm.

jag han inte komma längre än till kallhäll innan jag började må jätteilla så jag fick gå av tåget i jakan och sitta och hyperventilera till tåget hem kom ( kom typ fyra minuter efter att jag gått av det andra) sen sattjag och andades luuuungt hela vägen hem igen. drack nog upp en hel flaska med vatten under resans gång på knappt en kvart. det gick bra ända tills jag kom hem och andades ut och kände lukten av hundarna, och alla som har hundar vet att de inte alltid luktar så gott i munnen på mogronen eller typ, aldrig? hursomhelst var det glada över att jag va hemma så snabbt igen och det skulle pussas och gosas. problemet var bara lukten och efter nåon sekund fick jag slänga mig in på toaletten för att undvika en smärre skada. men efter det mådde jag mycket bättre och somnade direkt. vaknade upp för en halvtimma sedan och mår bättre men har lite ont i huvudet och det ömmar i kroppen. men annars så! nu sitter jag och tittar på tv. eller ligger gör jag snarare. så täntke jag låta det vara en stund till.
hoppas iaf att ni mår bättre än mig haha!
kram!

god morgon.

missade bussen pga att jag har så j*vla ont i magen på morgonen. och nej jag kan inte vara gravid har alltid haft så. är mjölk/laktos, havre och soja intolerant så det kan ju ligga något i att jag troligen är extremt känslig på mogonen. får inte behålla någonting, suck. men det är ju inte så mycket att göra åt. får ta nästa tåg helt enkelt.
vi höres senare på dagen, kram!

eh..

haha jadu. kan inte rekommendera någon av filmerna vi såg. både en shopaholics bekännelser och fast and fearless (tror jag den hette). den första var aaaaaaniiiiingen överdriven och den andra såg vi inte nes klart för det var ärligt talat en riktig b-film. men men. sånt är livet ibland. det är väl såna stunder som gör att man verkligen uppskattar en bra film när man ser den. inte sant?
nu väntar duschen och sen off to bed. börjar halv nio imorn bitti som vanligt men slutar tjugo i tolv, skönt!
sov s gott! kram kram!

answer.

skorna som jag skrev om i ett inlägg här under klickade jag hem från la redoute!

nu.

sa gå med min kära vän robin och handla lite och hyra en shopaholics bekännelser och mysa lite alldeles strax. är inte varje dag man gör det så man få ta vara på tiden man får! ska bli riktigt trevligt att snacka lite skit och bara slappa! och med vem gör man inte det om inte med sin bästa kompis? lite svårt att ha tjejsnack med sin pojkvän kanske?
ha det så bra tills vidare!
kram!

high boots.



klickade precis hem dessa lårhöga stövlar. längtar tills de kommer fram!
de är i strechmaterial och dras på som ett par strumpor. tror de kommer att vara skitsnygga!

wear of today.



kofta monki
linne (under koftan) gina tricot
halsduk hm herravdelning
byxor/jeansleggings åhlens 
skor converse
klocka jetset
armband mammas gamla och ett från pojkvännen.

hann tyvärr inte ta en bättre bild på mina kläder men såhär såg jag ut idag. känner att jag börjar bli mer och mer förkyld så jag orkade inte tänka imorse. mysigt och bekvämt är nog ett ord som beskriver dagens klädsel. slutade innna tolv idag och hann knappt komma hem innan min bror ringde och sa att han hade slutat och påminnde om att vi skulle in till stan och leta jeans och skor till honom. så det var bara att ge sig iväg igen haha.
men nu är jag hemma och tänker inte lyfta ett finger till ikväll. förutom  närnjag ska masa med till badrummet och borsta tänderna och sminka av mig innan jag ska masa mig vidare ner till sängen sen när pojkvännen kommer hem från hockeyträningen!

hoppas att ni har haft en fin dag! trots det typiska svenska vädret..
kram!

Linas Dagbok.



sitter och tittar på Linas dagbok på femman. den är rätt underhållande haha.

Gröna Lund i lördags.



grönan i lördags var jätteroligt! och insane var bokstavligt talat INSANE! den va skitläskig för en sån som är höjdrädd men det va värt det. känslan efteråt var helt underbar, man var helt upprymd!
så vill ni prova på att åka den så rekommenderar jag att ni går på grönan innan det stänger för i år! annars får ni vänta ett bra tag innan ni får chansen igen.

kvällen spenderades med min kära kusin. vi drog ut och tog några drinkar och pratade och dansade hela kvällen lång. var jättemysigt!

tuesday.

andra dagen i skolan och det känns bra. kommer bli ett körit sista år men det är väl vad jag får ta nu när jag valt en sådan linje. men det ska bli roligt! jag ser fram emot det! skriver om en stund ska slappa en liten stund och glo runt lite på internet. kram!

Gröna Lund.



idag ska vi åka till grönan! har velat det länge så det ska bli skitkul! va jättelängesen jag var där har inte riktigt kommit iväg bara. men nu så! kommer dock inte kunna vara så social via bloggen men skriver när jag kommer hem ikväll!
kram kram!

nu ni!

filmen var asgrym! både ni som funderar på att se den, se den! och ni som inte hr tänkt se den tänk om, se den!
Quentin Tarantino blev just min favoritregissör! jisses!

nu väntar annat. god natt!

Inglorious Bastards.





ikväll blir det bio med pojkvännen! det a ett tag sedan och vad kan vara bättre då om inte se Quentin Tarantino Inglorious Bastards med Diane Kruger, Eli Roth, Brad Pitt! kan knappt vänta! får inte ha för höga förväntningar bara..
ha det så fint ikväll kram!

.

ska med mamma till ikea. sen sola vidare! skolan börjar om tre-fyra dagar och skulle vilja ha lite färg åtminstone!
see you later! kram!

Alberta Ferretti f/w 09.









det har snackats om att alla de stora märkena kör på samma spår när det gäller marknadsföring i höst.
modellerna placeras ut lite här och var i bilden som trasdockor och ligger i något som ser ut att vara väldigt obeväma ställningar. skumt kan tyckas med någonstans i denna röra kan jag ändå tycka att det är rätt så råsnyggt.

longning.

håller på och fifflar med en sak. har lovat mig själv detta och nu är det i princip 100 att det blir av!
ska bli så roligt! vad det är får ni veta så fort det är säkert.

en ledtråd! det har med musik och rörelser. haha ja nu blev det nästan för lätt. kan ni gissa rätt tro?


today.










detta är vad dagen har bestått av. sol björnbär (från våran jättesnälla granne) och en fjärde boken med systrar  jeans. riktgt mysigt måste jag säga! 

right now.

ut i solen! BUMS!

mår bättre idag btw. vi hörs lite senare!kram kram!

Harper's Bazaar September 2009.








Agyness Deyn á la Michael Jackson är något av det snyggaste som existerar på denna planet för tillfället!

hi there.

igår ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde jobba idag. visst varför inte tänkte jag!?
det skulle jag inte ha gjort för imorse när jag vaknade så mådde jag piss. sen när jag kom till jobbet mådde jag ännu mer piss och det gick inte över heller. eller jag slapp huvudvärk den sista timmen, alltid något. jag har som sagt alltid en sådan tur med tajming på allting.  hade tänkt sola och göra något de sista dagarna innan skolan börjar igen men nej inte idag iaf.

ska gå och lägga mig om en liten stund och försöka sova bort det mesta av förkylningen. om det nu skulle kunna ske på något mirakulöst sätt! för imorn ska jag sola och bli brun brun bruuuuuun.... det ä redan bestämt!

fick ett smsavi från dinsko idag också om att jag kan hämta ut min skor nu! så imorn ska jag hämta ut dem, eller ättare sagt min pojkvän ska hämta ut dem för de står i hans namn. varför då undrar ni kanske?! jo för när jag hade skrivit mitt namn plus adress och allt som hör där till så ska man bekräfta ordern genom att skriva sitt personnummer i en ruta längst ner. så jag skrev in det och så vips dyker det upp en ruta där det står att mitt namn inte stämmer överens med mitt personnummer. öh, okej?! vad heter jag då? ida loven makkonen, ida-lii makkonen, ida-lii loven, ida makkonen.... och så där fortsätter jag tills jag har gått igenom alla tänkbara sätt jag kan stavas på. men nej, jag heter tydligen något helt annat. så däför får min pojkvän köpa ut skorna åt mig! langning på HÖG nivå hehe...
hursomhelt så längtar jag efter skorna! och tills det bli kallare så att jag kan få använda dem!

undra vad jag kan tänkas heta egentligen?! inte verkar det vara ida-lii loven makkonen iaf...


today to do.

ska hoppa in i duschen nu och röra mig iväg mot tågstationen. tänkte åka till jakan och köpa ett linne. köpte ett vitt linne igår men de fanns inget svart i rätt storlek. de där enkla linnena med en ficka på bröstet från gina. tänkte passa på när dom kanske förhoppningsvis fortf finns kvar! efter det ska jag nog gå och sola. om jag inte är för trött!

see you later!kram!

these boots are made for malking.


dessa snyggingar klickade jag hem alldeles nyss! dinsko kommer dom från och går loss på 499;-
börjar längta efter hösten. det är så mysigt med alla färgklickar...

Marchesa


dennaa skapelse är antagligen något jag kommer att få fortsätta drömma om.
hel underbar är den! också sugen? klicka dig in här


Nathalie Portman i Marchesa.
Marchesa i överhuvudtaget skapar helt underbara kreationer. 

ohyes.

är helt slut... men nu ska jag inte jobba på en och en halv vecka. börjar skolan om en vecka också.
ska slappa en stund till sen tänkte jag sola lite innan robert kommer hem. sen ska vi till kista och titta på mobil och lite andra saker. kanske blir bio också det va ett tag sedan.

har gått och blivit lite smått förkyld också..det ska bort fort som ögat!


suck...

...jobb igår, jobb idag... och imorn och på söndag...

klicka på bilden.


jag för några år sedan.

note.

nu fortsätter jag på den här bloggen riktigt irriterande men så är det ibland. hittar ingen annan "bloggsida" som har det jag söker efter just nu så det får bli till att stana kvar här tills vidare. får ta mig i kragen helt enkelt!
den nya bloggen verkar mest krångla..

note.

kommer troligen att ta bort den nya och fortsätta här tills jag har kommit underfund med en sak.
återkommer inom kort när jag är säker på hur jag gör.

clean start.

kommer inom kort att lämna denna blogg. håller på att fixar med en ny för jag känner att jag behöver en nystart.
kommer ingen vart längre det är så mycket som händer just nu och jag får inte fram någonting över huvudtaget.
så jag ska börja om helt och hållet. skriver nya adressen om en stund.
kram!

home sweet home.

hemma igen!
ska sitta barnvakt åt min pojkväns systerson nu alldeles strax så måste fixa lite. skriver sen.
kram!

RSS 2.0