happy new year!

imorn är det ett nytt år.

tänkte bara önska alla ett gott nytt år!

så ses vi på ett nytt år! kram!

Muse January 2010


run bitch run.






håller på att springa rumpan av mig här hemma. jag och baby åker till gotland ikväll, mamma, pappa, bror och kusin åkte igårmorse så vi åker själva ikväll då baby jobbat idag. det jobbiga är att det är julklappar som ska med också, en lite knivig situation här just nu så vi har en stor resväska som kommer fyllas utan problem och då kommer vi itne ha plats för julklappar där. dock har vi en till mindre resväska men det känns väldigt lökigt att ha en hel resväska till julklappar också. Snackade med mamma och hon påminde mig om att vi har en såndär kärringdragväska hemma hehe:P hon tyckte vi skulle slänga ner julklapparna i den och dra med den upp på båten istället. Annars får vi platta julklappar i år. det roliga är bara att det är baby som kommer få dra den då jag kommer ha en smockad väska och massa saker där till. Hahaha, baby och en kärringdragväska med blommor på hur tror ni det ser ut? jag tror det blir riktigt smarrigt!
nej nu måste jag springa vidare, här får ni lite mysmusik att lyssna på. jag hade helt glömt bort hur satans bra han är på att sjunga, ja, han kan annat än att spela en ruskigt mumsig vampyr! kram


drapery and flounces.




här snackar vi samma språk.


No way back.





det försat jag fick höra av mamma efter ett god morgon va: har du hört att barittany murphy har dött?! trodde det va ett skämt eller att hon har fått namner om bakfoten. men nej så va inte fallet.
fattade inte förens efter ett tag. hon är död. så hemskt hon va så otroligt söt och en riktigt bra och charmig skådespelare, hon kändes så jordnära.

rest in peace.


Gucci f/w 2009




Cheer up, boys (your makeup is running).



i fucking love this.


.

jag lever oroa er inte haha. ska berätta om allting som har hänt sen. har fullt upp för tillfället! kram!

live for love.


I've got a present.









Jag älskar dig baby.
Låg och sov och vaknade av att Baby kom hem med en liten krya på dig present.
Jag har tjatat om boken i några dagarna men har varit sjuk så har inte kunnat köpa den. 
Ja, jag brukar vara efter när det gäller sådant här och den här gången var det inte heller något undantag.
Och när jag börjar gilla något har det en tendens att hålla i sig ett tag. Speciellt när det gäller böcker. Jag har hur mycket böcker som helst! Har bara inte haft tid för att läsa på ett bra tag.

Jag älskar t ex fortf Harry Potter och sitter mer än gärna och drömmer mig bort under filmerna och för att inte tala om böckerna, dom läste jag åtskilliga gången på både engelska och svenska.
Twilight blir på engelska, jag tror det svenska språket skulle förstöra det hela lite. Översättningar har en tendens att göra det.

nu ska det läsas! kram!


Alexander Wang, I fucking love you!



jag säger bara en sak mums! så in åt helvette!


skin and bones.




hämtade ut dessa snyggingar på posten tidigare idag och de sitter som en smäck! från bubbleroom kommer dom.

 


tattoo.


           



jag äskar tatueringar. detta är en av mina.


bad things.

det är illa, riktigt illa. hyrde Twilight igår med baby och han va så söt och ställde upp och tittade på den med mig. har sett den innan men fick ett begär av att se den just igår. den är bra, inte bara för att det är en kärleksfilm och jag är en sucker för kärlek utan för att det inte bara handlar om just kärlek utan att hon är så sorgsen eller mer att hela filmen är filmad på ett sorgset sätt. jag tror ni förstår mig.

imorse så kom jag halvvägs till praktiken sen fick jag gå av tåget för att jag började må dåligt igen. åkte hem och satt och har suttit och stirrat på tvn sedan dess. har inte ens kunnat somna om fast än jag är helt slut. kunde inte välja mellan ala dåliga program som går nu på dagarna så jag satte rätt och slätt på en film. gissa vilken? Twilight haha.

Som jag sa; det är illa riktigt illa..hehe..

party.

igår blev det party! nu är det inte riktigt lika party utan mest väldigt segt hehe... ska hoppa in i duschen alldeles strax och fräscha upp mig innan jag ska in och jobba. är inte alls sugen på det men det är bara fyra timmar så jag överlever nog! kommer hem sent ikväll. ha det fins kram!

cravings.









jag är hopplöst förälskad i denna jacka! ägaren till denna jacka har denna blogg.


I got a new bracelet.


Bijoux by Us, finns at köpa på åhlens eller på accesora.se.


.

just nu vill jag bara dansa och ha roligt. vill inte tänka på något utan bara vara lycklig och ha det riktigt jävla trevligt! måste finna orken bara haha. det är upp till bevis!

the cold is on its way.





photo: by me.


.

livet suger när man är sjuk inte sant?
det kanske är skönt den första dagen att bara slappa för man orkar ändå inte göra något.. men nu börjar det blir lite drygt. Imorn är det engelska nationella hela morgonen sen orkar jag förhoppningsvis åka till praktiken!

justja jag har hittat ett par läskigt snygga skinnbrallor, inte äkta men de ser väldigt följsamma ut för att vara imitationsskinn! hoppas bara att de är lika snygga i verklighete, har nämligen klickat hem dem!
ska slänga upp en bild alldeles strax! kram!

I want snow and I want it now!

hur många grader är det utanför ditt hus? utanför mitt är det 6-7 minus! nu kan väl snön ändå komma eller vad säger ni? jag vill h julstämning och julmys det är så tråkigt när det är blött och mörkt ute. jag längtar tills snön lägger sig och lyser upp marken utanför oss. jag vill behöva packa på mig en massa kläder för att gå ut med hundarna och jag vill se deras ögon lysa av glädje och deras svansar vifta i hundraåttio. jag vill gnälla över att deras tassar blir fulla av hårt packad snö och jag vill...ja jag kan hålla på såhär i en evighet men jag tror ni fattar!
jag vill helt enkelt ha snö och myspys och julkänsla. vill inte att den ska komma tre veckor EFTER julen utan tre veckor FÖRE julen! då kanske det finns en liten chans att snön ligger kvar över julen också..

Whe i was young.

Mamma kom hem från sjukhuset igår så det är därför jag inte skrev något. Måste ta hand om henne nu för hon får inte anstränga sig något. Så jag hoppas ni har lite överseende med det! Det vet jag att ni har.
nu ska jag springa upp med en kopp te till mamsen.

min mamsen, henne älskar jag!

Rachel Leigh.














i am in love. Ett armband från Rachel Leigh står högt upp på min önskelista just nu!




RSS 2.0