31.01.09

idag på väg hem från jobbet så satt jag på tåget från centralen. plötsligt när vi närmar oss karlberg så tutar tåget jättelänge och saktar in jättesnabbt. sen stannar det och dom ropar ut att dörrarna alldeles strax. sen öppnas dem och så ropar dom ut igen (den här gången chauffören) att dom nästanhade kört på en människa som hade sprungit öve rälsen när tåget kom in på perrongen. han lät helt chockad och jag tror faktiskt att han grät. jag tyckte så synd om honom. han sa att det hade varit precis på centimetern. fatta om han hade kört på människan? vilket helvette ha hade fått..

sitter för övrigt och pratar med lite vänner på msn. pojkvännen är på konsert så han kommer hem sent inatt.
en till sak. förstår inte hur vissa vänner kan bete sig så okänsligt. blir så irriterad....

tonight

kvällens dilemma. vad ska vi göra ikväll. bio blev till bowling som resulterade i att vi stannade hemma och åt skräpmat, chips med dip och drack cola. vi ska alldeles strax kolla på en dokumentär som heter cocaine cowboys.

hö av mig sen om den va bra eller inte.


Om Cocaine Cowboys:

Kokainhandeln på 70- och 80-talet hade en mycket stor påverkan på den tidens Miami. Smugglarna och knarkhandlarna förvandlade det sömniga pensionärssamhället till en glamourös partystad. Colombias kokainkarteller gjorde stadens till ett centrum för en illegal affärsverksamhet som omsatte 20 miljarder dollar årligen. I början av 80-talet hade antalet mord tredubblats och Miami blev USA:s "mordhuvudstad". Tidskriften Time kallade staden "Det förlorade paradiset". I dokumentären Cocaine Cowboys skildrar filmaren Billy Corben den kulturella explosion som fortfarande lever som Hollywoodmyten. Det här är den verklighet som inspirerade till Scarface och Miami Vice.


It must have been love.


sickness? no thanks!

efter skolan idag så åkte jag med min kära klasskompis hanna hem till henne och pluggade drack té och latade oss. 
robert kom och hämtade mg efter att han slutat jobba. skulle åkt med honom på hans match men jag har jätteont i huvudet och det känns inte som det roligaste man kan göra när man mår dåligt är att sitta i en kall ishall i flera timmar själv. ok inte helt själv men inte någon annan man direkt pratar med. så jag stannade hemma och har druckit té, kollat på gossip girl och tv. tror jag ska ta en liten tupplur och hoppas att jag mår bättre sen. känns som att jag håller på att bli sjuk, kul precis när man börjat gymma. nej jag ska inte bli sjuk, det besämmer jag nu!

hörs senare, kram!


Christian Lacroix couture spring 2009






















Christian Lacroix himself.          bilder från: style.com

good me.

idag har jag varit såååååååååååååååååå duktig! jag är så stolt över mig själv! till lunch idag gick vi till espresso house och åt. sen efter skolan åkte jag in till stan och köpte ett par träningsbyxor. snortajta va dom haha. precis vad jag villle så dom inte är i vägen och knölar och har sig. åkte hem och åt mackor och pajjade min mobil( en av mina hundar drog ner den i golvet när den låg på laddning, suck nu måste jag köpe en ny mobil!) åkte till gymmet med elin och angelica. gymmade i ca två timmar och kom hem för ca en timma sen. nu har jag ätit en massa fullkornsknäcken med salami och avokado (för sig inte på en och samma macka haha) och slappar lite. som sagt känner mig jätteduktigt som har lyckats hålla mig undan onyttigheter! på helgen är den helt okej att äta så men måste lära mig att hålla på det under vardagarna.

det är förintelsens dag idag.


de här skorna har en gång tillhört judar, handikappade m.m. ser ni hur många skor det är? och det är bara från ett av alla ställen där de avrättade människor. människor som oss. det är helt sjuk att det har kunnat hända.


i wish, you wish.

nu ska jag fota lite kläder jag sytt och skriva ner lite saker och skicka iväg ett mail. vad det är får ni veta senare. om det blir som jag tänkt mig vill säga. det måse bli det jag hoppas så innerligt!

come on!

nu får det vara slut med latandet och småätandet av onyttigt. imorn ska jag köpa gymkort och köra järnet! inga om och men nu...

låt mig va!

idag när jag skulle gå till skolan från tåget i sumpan hände en sak som skrämde livet ur mig just då. jag gick på en smal raksträcka med en bilväg på vänster sida och tågräls med stängsel på den andra. när jag går där så ser jag att det kommer två fulla killar i 20års åldern emot mig på långt håll. inget mer än att jag tyckte det va skumt att dom gick och höll  ölburkar kl.9 på morgonen. dom går på ena sidan av den smala vägen och när dom kommer närmare ser jag att dom börjar gå snett över på den smala vägen och heltplötsligt går dom fram och ställer sig framför mig så att jag inte kan gå vidare. jag hör inget för jag lyssnar på musik. eller jo, det enda jag hörde va att en av dem säger typ: ööööööööööööööh! eller något och ser sura ut. jag tänkte inte så mycket utan började springa. eftersom dom stod i vägen på den smala vägen fick jag springa runt dem och ut på bilvägen. fattade inte riktigt vad som hade hänt förens jag sprungit halvvägs till skolan. usch! och efter jobbet idag så gick jag och drack en apelsinjuice då ett äckel (du vet plattandrägg) vid åhlens city  börjar ragga på mig och frågar om min juice är god och är allmänt äcklig. sen bli han sur och ropar efter mig när jag inte svarar och går vidare. seriöst vad är det med folk? orkar inte skriva mer blir bara så sur när jag tänker på det! suck. ska alltid gå på stan med pojkvännen hädanefter. då kanske jag slipper såna människor.


Megan Fox


en snygg jävel. källa: google

23.01.09

jag har varit duktig idag. har simmat som en galning på idrotten. kände mig duktig som simmade även om det bara va jag och en till tjej i klassen som va med. riktigt dåligt att man inte är med på en idrottslektion bara för att det är simning och man är "nöjd" med ett g i simning. hur kan man nöja sig med ett g? om man vet att man kan mer så ska man väl ändå kämpa lite. men men.
åkte in till stan efter skolan. tittade på på monki och hittade två godbitar. har inte orkat ta kort på dem ännu.(inte jeansen heller) det är så dåligt ljus när det har blivit mörkt ute, för jag är usel när det gäller tekniska grejer. det är ett under att jag förstår mig på min bärbara data haha. men bilder kommer det lovar jag!
pojkvännen hämtade mig på stationen för tåger va ca tio minuter försenat och det är jättekallt ute. vi åkte och köpte mat och hann precis äta upp det innan han kom på att han hade träning. stackarn! han hade ställt in sig på en lugn kväll så blir han tvungen att åka iväg och spela hockey till halv elva. men sen har jag honom för mig själv. i ca 1,5 timmar innan jag måste sova, suck. yes, det är jobb imorn!

kid of tomorrow.


bilderna är från hennes agentur kid of tomorrow.
det här är min klasskompis frida. den här bruden är någonting extra.  hon har en sån bra scennärvaro.
jag kan inte sluta titta på de här bilderna. nu har hon dock kapat håret rejält. men fortf lika snygg. hon kommer att gå långt!

gorgeous.






dita von teese.

22.01.09

va hoa tandläkaren idag. spände tandställningen både uppe och nere, han satte fast gummisnoddar i övekäken så att det drar extra och jag får bort mellanrummer mellan mina framtänder. nu ömmar det ganska mycket. har vant mig vid att det inte gör ont efter nästan 1,5 år med tandställning så det kom lite som en chock igen haha. mådde lite illa på tåget hem men nu har det gått över lite.
har ni haft en bra dag då? det har jag haft. kom upp i tid och kände mig ändå rätt pigg för att vara jag.
fyndade dessutom ett par mörblå jeans med normal midja och vida ben för 35(!) ynka kronor på åhlens. helt galet det kan man inte låta bli att slå till på. imorn efter skolan ska jag shoppa järnet på åhlens! ni får se dem i dagens outfit imorn.
det är simning imorn på idrotten. första lektionen så man slipper fixa sig på morgonen och är pigg resten av dagen, skönt!
ska titta på film med pojkvännen ikväll. the curious case of benjamin button vill jag se. får se vad han tycker. han är inte så mycket för klyshiga filmer, som mig.

nu ska jag titta runt lite efter praktikplastser. ha det fint!

dagens.






svarta tajta jeans, svart halsduk, och en stor enkel väska.

elin pelin piron paron.


har varit med min kära vän elin ikväll. vilken sötnos hon är!

anthony and the johnsons.


vill se dem den 19 mars. jag vill jag vill jag vill.....

18.01.09

ska iväg på hockeymatch. ska titta på när pojkvännen spelar. har dragit med mig min kusin som också spelar hockey i samma klubb så jag slipper sitta ensam. han blev jätteglad över att jag bjöd med honom. hinner inte skriva så mycket mer nu ska klä på mig och åka iväg nu.

hoppas ni har haft en bra helg! puss

dagens (jobb)outfit.


känner mig så otroligt snygg när jag jobbar haha.




sexiga och moderiktiga skor eller vad säger ni?kan ni gissa vart jag jobbar också? en ledtrån: ingen big deal! haha.

annars hade jag på mig det här idag. (bilden under) det bli också detta ikväll för jag ska iväg på en liten chillfest. eller hur det nu urartar sig haha. har en tendens att bli lite mer party vilket jag inte tackar nej till! behöver dansa av mig lite. orkar inte klä upp mig bara jag bor typ 200 meter från festen. är bekvän ikväll.

 
utsvängda blå jeans á la the 70's. en svart t-shirt, svart klänningsliknande kappa och en kofta samt ringar och ett halsband med medaljong på. (såndär som man kan ha foton i). converse eller klackar blir det. beroende på om jag orkar stapla mig fram i kylan eller inte haha.

chock!

hörde att min hund låg och bet på något hårt plastigt och tänkte att det kanske va en plastbunke eller något och kollar efter. inte va det någon plastbunke inte! DET VA EN KNIV! hon låg och bet på plasthandtaget på en jävla kniv! har nog aldrig reagerat snabbare förut. for upp fort som fan och tog upp kniven. ja hon fattade inte så mycket  utan blev sur för att jag tog hennes "leksak" men jag va i ett chocktillstånd och rusade ( jag vet spring aldrig med kniv i handen!) in till mamma i köket och visade. chock igen (den här gången för henne). sen säger hon att den kniven nyss hade suttit i margarinet hon skulle skära upp till en bulldeg hon skulle göra. Disa(hunden alltså) hade hoppat upp på skänken och tagit kniven därifrån. grejen är den att hon är en liten basset om knappt når upp med nosen till skänken om hon står på bakbenen. tänker bara på vad som hade kunnat hända om hon hade kniven åt andra hållet. usch...nej det är sista gången vi kan lämna en kniv utan uppsyn här hemma...

who's that girl?


kännerni igen henne? inte? jag klandrar er inte, gjorde inte heller det. klicka på bilden så får ni se.

hundar blir vanvårdade.

det sänds ett program om en hundadoption i spanien som adopterar bort b.la gatuhundar till sverige, norge, holland, tyskland osv. hundarna lever under hemska förhållanden på adoptionsstället och många är sjuka, undernärda, smutsiga och mår hemskt helt enkelt. och tanten som har det där stället är helt kajko.  jag kan knappt titta på det sitter och gråter medans jag gosar med en av mina söta hundar. usch vad hemskt..tror att alla hundägare förstår vad jag menar. och alla andra också såklart.. förstår inte hur sånt här kan ske.

later.

åkte med robin till barkaby outlet runt femtiden och kom hem vid halv nio igen. det var trevligt att bara gå runt och fönstershoppa, pank som man är. men jag vet en sak jag ska köpa där så fort jag fått min lön. om det finns kvar så att säga.
nu håller jag på och städar mitt rum och lyssnar på hederliga britney spearsdängor. hon är för jäkla grym alltså!
jag måste lyssna på musik när jag städar annars kommer jag inte igång. är nog så för många skulle jag tro. det brukar bli roligare att göra något samtidigt som man städar.
nu väntar bäddning av sängen så inte min kära pojkvän får krupp när han kommer hem från träningen. för jag antar att han bara vill hoppa direkt ner i säng och soooooooova.

puss så länge!


15.01.09


slog till på en portfölj för läxor osv som jag tittar på ett tag. Wera från åhléns. nu va den på rean också kunde inte bli bättre. och det är i äkta skinn så den kommer att hålla lääääänge!


nu sitter jag framför datan och äter glass med chokladsås, mums!

today.

åkte hem från skolan nästan direkt efter nässprayinlägget. nu kan jag andas! herregud vad skönt det kan vara att bara kunna andas normalt. sitter och glor i en tax free tidning. vill ha typ allting?! mormor och morfar ska åka till gran canaria i tre veckor om ca tre veckor. haha tre veckor tre veckor. hursomhelst. jag vill ha allting! fast jag skulle hellre hoppa ner i en resväska och följa med dem istället. värme sol och bad mmm.....jäkla skitsverige med sitt kalla väder. har tröttnat på det nu, det räcker med att ha det kallt under julen och nÿår, sen blir det ju januari och man längtar efter våren! fast det har ju varit soligt idag, någonting bra! riktigt mysigt faktiskt om jag ska vara ärlig!


hippie (ka yay).


skulle inte tacka nej till hennes hår, eller hela hennes utseende.

cant breath.

sitter i skolan och grämer mig över att jag har glömt min nässpray hemma. ja jag är beroende av det och nej det är inte bra...grejen är den att jag har haft problem med att kunna andas i flera år. i höstas tog jag borthalsmandlarna så det öppnade upp i halsen. och sen skulle jag operera näsan efter det men dom verkar ha gklömt bort lilla mig,hallå?
sen blev jag fasligt förkyld och täppt i näsan och tog nässpray en gång. sem ja då va jag stuck. och det suger ja...

good night.

it has been a good day. skolan började med sista småföretagandelektionen ever! sen började vi med jackor på sömnaden och efter det lunch. sen fick jag dock tokont i magen. åkte hem, men det blev bättre innan jag kom hem så jag åkte med robin till ikea och kollade runt lite medans hon shoppade loss. efter det så gick vi runt i affärer på barkaby outlet och det slutade med en ny kofta och en väska.
nu ikväll har jag bara pluggat järnet, och jag känner mig faktiskt rätt stolt. har gjort klart nästan alla grejer nu. har imorn på mig också så det är inte kört ännu haha. nej det ska itne köra sig nu, det har jag redan bestämt! sådeså...

nu väntar sängen, god natt!

Guldbaggen.

det är föresten guldbaggen på svt1. och det är Börn Gustavsson och Johan Glans (även programledare) som är sidekicks! skrattade ihjäl mig nyss när dom uppträdde som Abba hahahahaha, dom är skoningslöst roliga! missade ni det missade ni något roligt!

smashy!

solade lite idag efter skolan med min vän darja. det kändes skönt att få lite färg på kroppen. va dock lite rädd först för solariumet såg annorlunda ut och lät mycket haha. men när jag väl lagt mig till rätta och hade musik i öronen så kunde jag slappna och. låg och mimade och smådansade(så gott det gick liggandes) tills jag sedan blev skrämd när solariumet släcktes. jag vet jag är mesig.

nu måste jag plugga lite, usch det suger verkligen. tur att 2 1/2 men är på tvn. älskar verkligen det programmet!

looking good huh?


köpte ett par ringar idag, nice looking or what?
 köpte en annan ring, eller snarare flera ringa som tillsammans blir en stor
men hann inte ha på mig dom mer än 30sekunder innan en sten ramlade av, dock gjorde det inte så mycket för dom va alldeles för stora fr mina smala fingrar. lämnade hur som helst tillbaka dom idag ock köpte dessa istället.

alkoholic.


nu när jag ändå är inne på reklam. finns så många onödiga reklamer som vi ser på tv varje dag men det finns också bra reklamer,  det här är en till bra reklam, för alkohol. jag tyckte den va rolig första gången jag såg den, innan jag verkligen tänkte efter på vad alkohol gör med vissa människor. nu låter jag väl som värsta nykteristen eller något men visst jag dricker också. och det är inget fel med det, det är när det går över styr som det blir hemskt. riktigt hemskt. viktigast av allt, kör inte bil om du har druckit!
ta er en titt här.


jahadu...

ok jag har sparat i princip allting allmänt i kategorien kändisar haha, suck säger jag bara.
från och med nu ska jag komma ihåg att ändra till allmänt varje gång! jag lovar!

ps. hahahaha det började bra, glömde ändra till allmänt så fick göra det nu igen....

friends.


tycker den här reklamen från friends är otroligt bra, förstår bara inte varför tjejen som är sötast i hela reklamen spelar mobbad. men men...hon har jättefin röst också. låten är också grym, kent s låt är ju också bra. Kent - på drift.
se den så tror jag ni håller med mig. det är bra att det finns sådana här reklamer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 




hittade några till, fast dessa är lite äldre, men fortf bra.den sista med den rödhåriga killen va bäst!

11.01.09

har lyckats plugga lite idag!*stolt* fast nu ska jag slappa lite och titta på school of rock och äta hemlagad lasagne, mums.
gårdagen va lite seg till en början men tedde sig väldigt mysig till slut. slutade dock med att alla satt bänkade framför tvn och tittade på scream. har nog aldrig sett en hel sådan film och inte blev det så igår heller. vi tröttnade på den en liten stund innan den tog slut och åkte hem för att sova. lyckad mysig kväll blev det.

nu väntar lasagnen som ska stilla min hunger, hörs senare!

hair.


tror att jag hade rätt roligt hos my friend rebecca. mhh...tandställning!

10.01.09

har jobbat hela dagen, kom hem nyss och är helt slut. ska slänga i mig lite mat innan jag ska möta upp vännerna för lite sällskap ikväll. ska bara ta det lugnt helt enkelt. sitta snacka och dricka lite öl. imorn är det pluggdag, usch jag vill inte! men jag måste...skit...ska bli skönt att bli av med lite läxor. om jag nu är så duktig och sätter mig ner och vekrligen pluggar, annars blir det som en vanlig söndag, bara en massa degande...fast skönt är det u

nej nu bär det iväg mot nya höjder!
ha en fin lördagskväll allihopa!

freeday.

sitter och tittar på tv med elin. vi tog samma tåg hem från skolan och hamnade hemma hos henne, hon bytte om till myskläder och slängde av lite saker innan vi traskade ner till mig. vi har planerat titta på film ikväll och svulla lite i dip med grönsaker och kanske chips. vi ska försöka att inte vara alltför onyttiga, haha får se hur det går. shit, jag måste börja träna nu alltså, kan den 25e komma någon gång?
ikväll ska vi också som alla andra loggläsare titta på let's dance, måste ju se om blondinbella gör bort sig eller om hon rentav är grym på att dansa. ja nått av det lär vi ju få se. 
nej nu bär det snart av till affären, ha det fint ikväll! 

dagen innan skolan.

det slog mig, första lektionen imorn är idrott, good luck honey...

har precis ätit lasagne, som jag gjort själv, duktigt ida! den blev faktiskt riktigt god, men kanske inte så konstigt när jag gör efter mammas recept. sitter och tittar på criminal minds och stessar över att en tjej ligger och dör efter en explosion och ingen gör något. har kommit igång med pluggandet lite nu. ska göra klart iaf en sak innan jag stänger av datorn.
pojkvännen tränar hockey och i och med att han älskar lasagne så har han på sätt och vis en överraskning här hemma.
tror han kommer att bli både mätt och glad.
nej nu måste jag komcentrera mig på tvprogrammet. nu händer allting på en gång!

puss!

dreaming.

sitter och tittar på sex and the city filmen. borde egentligen plugga inför skolan imorn. har lite saker som jag skulle ha gjort under lovet man hittar inte papprena jag måste ha. det suger..och jag bli stressad över det... så jag tittar på sex and the city och drömmer mig bort istället.


winter.

det snöar ute, stora fluffiga flingor. så härligt! sitter här och ler för mig själv haha.

nightmare!

i morse när jag vaknade har jag ingen röst och därmed inte någon lust alls att gå upp och jobba. inte blev det bättre av att det va strömmabrott på hela östermalm när jag kom till jobbet så jag varken kunde  gå och byta om( det va bäcksvart i omklädningsrummet) eller logga in (pga av saknaden av elektricitet) så vi satt och drack juice och åt frukostmackor i lite mer än en timma innan strömmen kom tillbaka. 

hade inte bara en mardröm inatt utan två! första va om att jag låg och sov i min säng och hade gjort något så helt plötsligt va det något som bet och högg i min högra hand och det blev liksom obehagligt varpå min hand blev röd och jag hade en lite telefon intatuerad i vitt mitt på min hand. sen när jag vakade vågade jag itne titta på min hand. kanske inte så läskig men själva känslan när jag vaknade va skum.
andra gången så drömde jag att jag och min mamma blev styckade, dom högg både armar och ben i småbitar men rörde inte halsen eller själva kroppen, så att vi skulle fortsätta leva. sen limmade dom ihop oss igen och sydde så att det skulle sitta kvar. sen fick vi ligga och läka en dag innan pappa kom hem och jag gick ner och visa vad dom had gjort med oss, varpå han blev galen och ville skicka oss till läkare. helt plötsligt är vi och fikar ute i solen med släkt och vänner hos mormor och morfar och jag sitter i t-shirt och shorts mitt i sommaren och man ser alla stygn och shit. men det blödde aldrig, inte ens när de styckade oss, bara droppade pyttelite. när jag vaknade den gången trodde jag det hade hänt på riktigt så jag va helt kallsvettig när jag kände på min kropp. sov ihopkrupen nära min pojkvän restan av natten kan jag lova! 
men sånt är livet eller hur?mardrömar kommer och går..och det betyder ju nästan alltid raka motsatsen, men vad betyder då dessa?

träffade girlsen efter jobbet och vi gick och åt på mongoliska på nybrogatan. vi åt och åt och åt och åt och åt....tills vi åt vidare..shit jag har nog inte ätit på mycket på en och samma gång någonsin! det va så jäkla gott. spenderade totalt ca 2 timmar där innan vi begav oss på tåget och tog farväl.

så nu sitter jag här och slappar lite innan jag ska gå och lägga mig, eller titta på tv och slappa vidare haha.
ha en fortsatt bra onsdag allihop!tittar på någon skum film på femman, vit oleander heter den. rätt bra på ett konstigt sätt faktiskt.
puss och kram!

trettondagsafton

gårdagen va jätterolig. vi välkomnades med välkomstdrink och grattade vår nu stora vän. vi åt middag, efterrätt, öppnade paket och lekte lekar, samt fick i oss en större mängd alkoholhaltiga drycker som gjorde det hela tusen gånger roligare.
orkar inte lägga bilder nu för jag ska kolla på top model 10 säsongstarten nu. ska sitta och avundas deras snygga kroppar medans jag äter lite onyttigt haha. bra kombo?
imorn är det jobb sen fika med girlsen.

ha det bra!

party like a rockstar!

åkte skridskor idag för första gången på flera år, va roligt men lite läskigt haha. kallt också!
nu ska jag viäg på middag, en klasskompis som fyller 18år så hon ska firas väl!

GRATTIS HONEY!

ha det fins ikväll puss och kram!

oh bloody sunday.

pojkvännen har börjat sakna hockeyn nu under julen så vi åkte och tittade på när hans lag hade hockeymatch idag.
man får offra sig ibland haha, nej men det va trevligt, lite kallt bara haha. sen gick det inte så bra på matchen heller.
nu ska vi äta något och ta det lite lugnt. vi är båda sugna på att åka skridskor men det finns ju inga lampor vid sjön och dom har tydligen inte gjort någon is i bro i är. inte där dom brukar vara iaf. så det blir väl imorn eller på tisdag istället.
men om man väntar på något gott...

hörs senare puss!


Björn Gustavsson


har inte skrattat så mycket pålänge haha! men det kanske inte är så konstigt att Björn Gustavsson är rolig?

om man ändå vore så söt när man sov.






love.


kappan jag pratade om att jag köpt nyligen är den samma som på bilden, men bilden är från englas showroom, har bar inte orkat ta en bild själv så jag lånade hennes, hoppas hon inte blir sur för det!

saturday night fever.

jag orkar inte lägga upp mer bilder från nyår, tyckte det de i inlägget innan sammanfattade mitt nyår ganska bra, har dock inga dansbilder eller på när vi välkomnade nyåret men då hade jag ändå inte riktigt tid att ta kort ändå haha.
har jobbat idag så är helt slut nu. är suger på lite party dock haha. får se vad som dyker upp är på för det mesta ikväll. både filmmys och partaj!
dagens minus är att cheferna på jobbet har halverat allas jobbtimmar fram till mars, vilket suger, så jag sprang direkt hem eftet jobbet och letade rätt på mitt jobbkontrakt och där står det att jag ska få jobba ett visst antal timmar som dom får se till att ge mig annars är det dags att börja leta nytt jobb och so long suckers! synd att det inte är det lättaste att få jobb om man inte är 18 bara haha...

nej, nu ska jag kika runt lite på datan och bara ta det lugnt till vidare.
puss och kram!

nytt år nya tag.

gott nytt år på er, folks! sitter och fifflar lite med bilder och skrattar gott åt årets nyårsafton, så jävla lyckat!
det firades ute på landet med en massa gamla och nya vänner. först blev det buffé med en massa god mat och efter det dans och musik. sen ut och smälla raketer och fira nyåret och krama och pussas innan vi sprang in igen och fortsatte att dansa och fira innan jag hittade morötter och dip haha. sedan blev vi trötta och alla gick och la sig och sov.


raketerna granskades.


det åts mat.


det skålades!


me and the host.



sen blev det färg och fira!

lägger upp fler lite senare, puss och kram!

RSS 2.0