gotland here we come.

hej!
 hinner tyvärr inte skriva mer än några rader är lite stressad håller på ch packar och ska hinna duscha och grejer innan vi åker! om typ två timmar...
några av våra vänner fick något ryck igår när vi kröka lite och ska nu joina oss till gotland och stanna några dagar bara haha. så dom åker ner med samma båt som oss! ska bli så jäkla roligt!

farmor och farfar hälsade på idag. dom åker hem til gotland med samma båt som oss haha. så vi blir en hel drös med nära och kära på båten!
nej nu måste jag stressa vidare hinner tyvärr inte skriva något mer idag men uppdaterar lite under gotlandsvistelsen.

kram kram!

fredag.

sitter hemma hos en kompis och tittar på när min pojkvän och hans vänner spelar något xboxspel. dead or alive heter det tror jag...

har shoppat jänet dag och det känns faktiskt ganska skönt. ingen ångest än så länge! men nu gäller det att hålla i pengarna tills vi åker till gotland. åker ju på måndag och det ska bli så skönt tt komma bort ett tag.
ska visa allting ja har köpt och fösöka ta kort på allt annat som inhandlats den sista tiden innan!  har svårt att få tiden att räcka till som sagt.
ska fira en vän imorn också så ska nog ta det lugnt ikväll, känns bäst så.
men vi hörs senare eller imorn ska vara lite social nu här!
kram!

saknar min hannapanna.


Robert Pattison - Never Think.


oh god.

föööööööööööörlåååååååååt... jag är så otroligt osocial. det är alldeles för mycket som händer i min värld just nu så jag hinner varken det ena ellerdet andra. på mindre än en månad har jag/vi åkt till roskilde paddlat kanot i flera dagar, köpt ny tv, ny madrass och ps3 plus spel. och på det ska hinna skriva om allting när jag knappt hunnit varken spela eller titta på tv. sk lägga upp ett inlägg med nya kläder också..

ska försöka få ihop allting nu! har inte haft tillgång datan hälften av tiden så det är lite knepigt, resulterar i att jag får panik och skiter i allt. men ska fixa!

kram!

yiha!

ska på harrypotterpremiären ikväll! innan det sak jag träfa elin och när boyfriend har slutat jobba ska vi åka och titta på sängar på ikea. nu ska ja ut i solen och behålla min färg! kram kram!

Hyllningar till Michael Jackson.


Bounce hyllar Michael Jackson på plattan och stureplan.  finns andra också men denna var bäst.


Fångar på Ett fillipinskt fängelse hyllar Michael Jackson med låten Thriller.


suck...



min mobil gick sönder igår förresten. pojkvännen råkade krossa skärmen med knäet då mobilen låg under en kudde. kul att man har en hållbar mobil som klarar ett lätt tryck när den i ligger bland kuddar och täcken i sängen.
nu funderar jag på en ny mobil. måste bara komma fram till vilken. en likadan blir det dock inte även om den va riktigt snygg och var en rolig design så ska jag satsa på en hållbarare framöver.
så nu är det lite svårt att nå mig. har pojkvännen ena mobil då han har en jobbmobil också men vill inte ockupera den för länge. men det blir nog bra till slut...

watch


har en ny klocka and im in loooooooove!
täntke visa lite nytt jag inhandlat den senaste tiden imorn.

Roskilde del 1.


när vi kom fram och hade väntat på att dom skulle öppna F( det va knökfullt typ en timma efter att dom började släppa in!) så satte vi upp patytält och helt kittet!


sen blev det slappande i värmeböljan! (ca 27 grader ch vindstilla varje dag!)




baby rakade sig som volverin haha.


sen gjorde vi knivar till honom haha.


sen fick vi för oss att göra ett öldraperi, detta är efter första kvällen. ungefår hältfen av alla burkar försvann då det fanns människor som gick runt och snodde tomma burkar.


vi spelade ölkubb också.


 och folk skadades tyvärr.. dock inte på kubben och ingen av oss!


 träffade två härligt snubbar. kim (på bilden) och christer!
kim var där för nionde året i rad!


någon dag senare hade vi nästan blivit klara med draperiet. sen tappade vi bort silvertejpen.. haha.


vi byggde pyramider. (fick släppa kameran ett tag och joina men den blev ungefär dubbelt så stor!)


det byggdes hjälp medel för den late. i detta fall ett handtag till bacardiflaskan!


finns en massa bilder som är alldeles för roliga och för oshyssta att lägga ut här men ni som är vän med mig på faceook kan se dem! men det va party!

skriver om festivaldagarna imorn! kram kram!

fredag.

ikväll vankas det tjejmiddag hos en vän. ska bli riktigt mysigt!
vad som vankas efter det återstår att se.
kram!

Roskilde 2009 Nu smörjer vi varandra.



håller på och fixar med alla bilder. det krångar när man ska ladda upp dem, är det så för andra också eller är det bara jag? fixar nog allting i picasa och slänger in allting samtidigt! kram!




home again.

förlåt fann ingen tid att säga att jag åkte till rokilde förra lördagen.
men, 
nu är man hemma igen! borta bra men hemma äst brukar man inte säga så?
roskildefestivalen var helt underbar men det är jätteskönt att vara hemma igen.
skriver lite senare är helt slut har sovit ett bra tag sedan jag kom hem igår och ska slappa lite till och kolla lite på bilder och sådant också!
men en sak är säker; Coldplay in my heart! fyfan vad underbara de är alltså. ni som inte var där, ni missade nog den bästa konserten någonsin!

kram!


RSS 2.0