nails.



Grattis på mors dag.


detta fick mamma av mig och min bror. grattis!

Woho!

jag är helt obeskrivligt överlycklig! imorse började jag och pojkvännen att städa upp i rummet och jag kollade fickorna på en av mina jackor och gissa vad jag hittade?! min kamera! jag trodde jag skulle börja gråta blev så jävla glad! (ursäkta svordommen!) jag fick liksom den därkänslan som när kroppen tar ett skutt och man känner att man kommer att bli positivt överraskad. hursomhaver är jag lagom glad och det kan jag bara tacka min underbara pojkvän för. det va han om tvingade oss att börja städa. Älskar dig sötnos!
och inte blir det sämre av att det är så underbart väder ute! hoppas! det är så varmt att det inte ens går att sitta ute i solen på vår baksida, man kokar!

nu vi ska snart äta grillat och njuta av den fina eftermiddagen. kram!


....

ska ligga ock mysa med pojkvännen, stackarn har gått och blivit förkyld. och smittbäraren är ingen mindre än jag själv...

som new shit.




klänning från monki.


tröja från hm fashion against aids (köpte den som yoko uno designat till min bror också)
cykelbyxor också från monki.

cheer me up.



J.DAUPHIN


J.DAUPHIN


SISSI ROSSI

memories.


får minnen från modevisningen vi hade i skolan. öppnade hela skiten med den här låten.
jag va rejält nervös och det syntes också kan jag säga dig haha. men jag våga iaf!
tänker dock inte isa videon för den har vi inte fått ännu, eller jag har inte hämtat ut min video rättare sagt.
fast hela låten är det inteuta bara till 2.17 ungefär sen byttes det till en ny låt.

panic someone?!

skulle behöva plugga men hostmedicinen (innehållande morfin) börjar slå in. är det meningen att man ska blir trött av morfin? jag verkar bli det iaf. hörs lite senare måste ta en tupplur och sen plugga som en galning. måste orka plugga! har panik så åt helskotta just nu...

wednesday.

var hos frisörerna på skolan igår och fixade till mitt hår. det va lite åt det rödblonda håller innan men nu är det sådär fint lite askigt. dock liiiiiite liiiiiiite guldigt på vissa ställen men det tar solen hand om!  want a pic?


det är lite längre än vad det ser ut att vara på bilden men uppklippt fram så längden där bak syns inte riktigt.
jag är nöjd och redo för sommaren iaf! hade ångest när jag hade klippt av det långa håret men nu känns det riktigt skönt att ha det lite kortare, det va ju ändå så slitet!



it looks lite a little bit of change, right? såhär såg jag ut för ca två veckor sedan. borstade nästan aldrig håret för att det va så slitet och då blev det ju bara ännu tovigare, man tror att man var smart men så var icke fallet! saknar det mörka lite mer den där utväxten var inte att leka med!

btw så är man jätteförkyld, roligt då jag har mönsterprov imorn och coopertest på fredag. varför ska man alltid bli sjuk när man verkligen inte får bli det?! sitter och hosta och snörvlar om vartannat. skit också...
kram!

gotland.


osminkad bild på mig, tänkte visa frisyren bara.




va på högklint, 55meter över vattnet. helt otrolig utsikt!


längst bort kan du skymta visby.


köpte en trench också, inte bästa bilden men nu ser iaf lite.


farfars båt heter mjau haha, gulligt tycker jag!


vid båten. farfars alltså.


nästan hemma på torra land igen.


hade det jättetrevligt på gotland. vi myste och slappade mest hela dagarna. det vat riktigt skönt att komma iväg lite.
men nu är man hemma igen och ska ta tag i det vanliga livet!
hoppas ni ha haft en trevlig långhelg kram!

tattoo.



ont? lite smått! eller ganska mycket..jättemyckethelt enkelt!



min tattoo. håller på och läker och jag har helosasalva över så den är lite suddig men jag älskar den!
är helt perfekt! ser jäkla biffig ut på bilden så beskärde den lite också.


och pojkvännens på armen! riktigt snygg den också!
tog med mig en skiss på den och bad palten som tatuerade oss lägga en final touch på den!

hoppas ni gillar dem, kram!

...

nu är jag hemma igen! skriver om en liten stund måste slänga in bilder och så! kram!

destination.




och nu åker jag! ha det fint kram!


torsdag.

har haft en galen vecka haha. fick en fisk i söndags! men det är bätte än inget. dock så förstår jag inte hur jag kunde få den för jag har världens sämsta tålamod, bokstavligt talat! men det var riktigt roligt och jag skulle gärna göra om det igen!

och igår åkte vi som sakt tillborås med de som ville i klassen. från början var det planerat att vi skulle vara 45, men sen så blev mer än hälften mystiskt sjuka och vi var bara 21 stycken. det tråkiga var att skolan betalade dubbelt upp för att många skulle med och så kommer bara hälften, det roliga var att vi hade en hel dubbeldäckare fär oss själva! så jäkla roligt! så igår tog det 5,5timmar ner till borås. sen skulle vi kolla på olika desigerhögskolor och sedan 5,5timmar hem igen! vi var först på väg hem efter det men drog till min pojkvän som va på ute på vift. vi drog till en klubb och tog oss några järn! sedan bar det av hemmåt och sova. hade varit vaken i 22timmar när jag äntligen nådde sängen. jobbig men helt underbar dag! tack alla älsklingar för att ni gjorde den här dagen så underbar! kommer dock inte hinna sätta in bilder är skitstressad ska ta tåget som går kvart i sex senast för att hinna med båten till gotland ikväll! men de kommer inte så fort jag kommer hem, på söndag alltså! ha det så fint!

skriver om jag finner tid och ork. ska bli en slapp långhelg med pojkvän. kram!

Änglar och demoner.

tittade på änglar och demoner i ondsags. den va verkligen jättebra! jag satt som på nålar igenom nästan hela filmen så den är absolut sevärd! lite smått äcklig men det är ju första filmen davincikoden också så. jag kommer definitivt att se den igen!


lördag.

håret är helt okej. har inte tagit kort på det eftersom det inte bara är att sätta in bilderna direkt på datan utan dom måste in på en annan data först och så måste jag skicka och hålla på pga en massa olika problem. men det är helt okej, lite orange men jag har mörkbrunt innan och nu är det blondt.

igår spenderade jag min kväll med kära klasskompisar. Hanna min fina vän fyllde år i veckan så vi var hembjudna på middag och mys. det va jättetrevligt!

i morse så vaknade jag ändå relativt pigg och åkte till jobbet. kom hem igen för någon timma sedan och sitter och umgås med familjen och farmor och farfar som är här på besök från gotand. ska ju och hälsa på dem på torsdag och hälsa på dem över helgen. ska även göra en annan rolig sak där som jag redan talat om, tatuering. hur den exakt blir får ni se när jag kommer hem! ni kan säkert hitta ledtrådar i tidigare inlägg!

nu ska jag bara slappa och kanske kolla lite på eurovision. om vi inte går över till en vän som fyller år. men vi måste i säng tidigt ikväll för vi ska upp kl.5 i morgon bitti! ska iväg och  fiska imorn bitti serni! ska bli roligt då jag inte har gjort det på flera år haha. inte för att jag brukade göra det förut men kan vara mysigt att bar ta det lugnt och komma bort ibland. dock hr jag ett litet dilemma jag vill ju släppa tillbaka fiskarna efteråt men vill ändå ha dem kvar haha. jaja får se hur det blir. hoppas ni får en bra kväll iaf kram!

jackets.


"pimpade" engammal drisyrjacka härom veckan. tycker den blev riktigt snygg.
dock 1000gr snyggare på än hängandes på en galge, det kan jag lova!


hittade även denna snygging hemma hor min mormor för ett tag sedan som, hör och häpna!,
hon själv har sytt en gång i tiden. den är sådär mysigt och stilrätt oversize och jag är överlycklig, no more leta efter en oversize kavaj!

kram!

11.05.09

imorn är det dags för en förändring. ska ljusa upp håret då jag inte längre orkar färga min ständigt synliga utväxt. man kan ana den på en av bilderna i något inlägg nedanför och det är inte vackert! kommer även att få kapa en bit av håret men det är värt det! ska försöka få så naturligt hår som möjligt till min student. och nej det är inte om en månad utan om ett helt år. så jag tror jag har lite tid på mig eller vad säger ni?
nu ska jag äta upp min pyttipanna med ägg och plugga lite innan jag ska till min mormor och morfar och säga grattis och fika lite! morfar fyller hela 68! grattis!
ha det så bra kram!

hair.


hoppas på att hårfärgen bli något åt det här håller på tisdag. önskade bara att man fick lika långt hår genom att gå till frissan utan att fixa extensions!

10.05.09

bowlingen i fredags gick skitbra! är inte alls van vid att det brukar gå så bra så det va roligt. gick nästan lika bra igår när vi firade vår kära vän kim. efter det drog vi ut. det va helt okej. inte jätteroligt och inte jättetråkigt.

nu sitter vi och tittar på finalen i hockey ryssland-kanada. hejar så klart på ryssland! tror dom kommer att vinna också de känns lite skarpare ikväll. heja!

hoppas ni har en bra kväll kram!

lite smått och gott.


hm




cubus




hm

surprise!




nu har jag äntligen blivit av med tandställningen och det är så jävla skönt! (ursäkta svordomen)
så nu kan jag le och bara älska livet!
haha skulle skrivit det här i tisdags när det hände men har haft obeskrivligt mycket att göra i skolan, har i princip gått i skolan hemma har vadat med arbete upp till knäna!

longing for it!

idag längtar jag efter en sak som kommer att hända om ca en timma! vad det är berättar/visar jag när jag kommit hem igen! ha en bra dag kram!

sketching.



fick en plötslig lust att skissa lite. och av någon konstig anledning tyckte alla att det va lika min kära vän elin? kan det stämma måntro? jag tycker inte det hon är mycket finare men kan ju inte säga vad andra tycker.

Grattis på födelsedagen bror! (igår)


detta fick min bror igår av oss. hela 16 år är han nu!
hände något konstigt med bloggen tror jag för det kom inte upp igår utan nu idag när jag uppdaterade det, skum!

1 maj.

skivan i onsdags va helt okej men inte lika rolig som gårkvällen. det blev lekar och bastu för en del och så fortsatte det i princip hela kvällen, med undantag för lite korvgrillning. några foton blev det inte heller tyvärr har fortf inte hittat min kamera (panik!) 
har tagit det lugnt idag, suttit i solen och ätit onyttigt.
titade precis på ice age 2 på tv och blev sugna på ettan så nu sitter vi och tittar på den, haha. men vi kommer nog inte orka titta på hela, vi är för trötta helt enkelt. ska ta en promenad med hundarna och sen får vi se vad kvällen bär.
hoppas ni har en fin fredag, kram!


(vi var aldrig vid majbrasan igår så bjuder på en bild från google istället. lite symboliskt sådär.)

RSS 2.0