tudelu!

hejhej. sitte här och slappar ovh tittar på grannfejden. hehe trångsyntare grannar får man leta långt efter!
eftr praktiken idag mötte jag upp min bror som var i behov av att köpa nya skor. vi kom hem med ett par fina vardagsdkor, nämligen dessa!



sen fick han en ny mössa också!
nämligen denna!


köpte äve ett par svarta jeans till mig. har letat efter det ett tag nu så det är skönt att man hittade ett par nu´som sitter bra! kram!


möhippa + födelsedagsparty= GREAT!

kan typ inte skriva har pajjat min hand på något sätt så det gör oth som satan varje gång ja rör den. jättejobbigt.
hur jag ska kunna duscha håret nu är ett STORT frågetecken...

va på möhippa igår min kära kusin ska gifta sig i januari så vi firade henne! det va jätteroligt! det började på clarion hotel där vi gömde oss tills jenni(hon som ska gifta sig) anlände och vi hoppas fram från en reception som vi gömt oss bakom hehe. sen blev hon sminkad och fotat i finfina underkläder. efter det bar det av till Ballbreaker där vi åt och sedan bowlade, Jenni var ju inte helt oväntat bäst haha. Efter det väntade en limousin utanför ballbreaker. Det körde runt lite varstans i stan medans vi roade oss med skumpa och lite roliga lekar som bland annat involverade lite pinsamma frågor till den blivande bruden. Limon tog oss til Berns, där jag tyvärr va tvungen att lämna alla andra och bege mig till min kära vän elin som fyllde 18 barre igår! Vi åt god plockmat med temat italien och drack gott samt lekte lekar. senare kom en taxi som tog oss till tåget och det bar av in till stan igen. Vi hamnde på Collage och partade på. Kom hem vid fem i morse och somnade bums brevid min pojke som redan låg och sov. Det va en riktigt trevlig kväll! Tack allihopa!

nu ska jag ta med mig min hand upp till duschen tror jag. om inte parlamentet hinner börja innan baby kommer.
det är ett programm jag verkligen älskar, tråkigt att det är så kort bara..

kram!


news.


köpte den här klänningen fast i svart.


halsband från kappahl, 99kr. ett riktigt kap med andra ord!
detta invigs imorn!


HALLELUJAH.


klicka på bilden och njut av låten. den är verkligen underbar! Kan lyssna på den hur många gånger som helst.


JESUS!

nej nu är det kört. JAG ÄLSKAR ERIK! eller hans röst. i idol alltså. fyfan jag är helt såld! ni som ser på idol just nu fattar vad Jag menar.  OH MY GOD!

Say hello to my little (new) friend.


dessa skor har jag nu i min ägo. från vagabond kommer de.
nu kan jag dö lycklig!


dot.

sitter och myser så jag orkar inte skriva just nu, hörs imorn kram!

jagälskardigsåotroligtmycket.




guten morgen.

det blev myspys igår. det var något vi verkligen behövde då det har blivit en hel del party på sista tiden. 
vi tittade på film righteous kill och smaskade på godis och chips. kan säga att det va riktigt skönt att vakna upp imorse och inte vara bakis utan att bara känna sig helt utvilad. plus att filmen va riktigt grym! tänk er både al pacino och robert de niro i en och samma film. kan det bli annat än bra?

idag kanske jag följer med mamma in till stostan för hon behöver mig som smakråd då hon ska prova lite jackor. annars lutar det åt bio i kista ikväll. paranormal activity eller new moon? vad tycker ni? ska gå med baby så vi får haha han kanske inte är så jättehaj på new moon då det lär vara en och annan flicka som antingen kommer sitta och gråta eller skrika sig igenom hela filmen. men jag är skiträdd för att se paranormal activity då jag är mörkrädd och ofta drömmer mardrömmar eller inbillarna mig att något jag settpå tv kan hända i vekrligheten. typ som när jag sett filmen mirrors så vågade jag knappt kolla in i speglar trodde jag skulle dö typ hehe. ni som sett den fattar och ni som inte sett den, SE DEN!

nu ska jag skappa vidare lite med baby. måste plugga lite också tror jag, suck...
kram!


from the other day.



bilder fårn när jag sitter och slappar lite på praktiken. hur snyggt är inte mitt armband?yummi!

(har virat det sådär för att det inte ska lossan hela tiden hehe).


hello everybody!

hoppas allting är bra med er! med mig är det finfint. men det va inte riktigt samma visa imorse. sov lite för länge vilket resulterade i en ond tå en hungrig mage och lite annat smått och gott. eller gott är nog fel ord, hemskt eller fördjävligt passar nog bättre!
men det blev bättre när min kära vän elin kom förbi jobbet (hon hade tagit ledigt idag) med papiljotter(stavas?) i håret och blekta ögonbryn, HAHAHAHAHAHHA. det gjord e vekrligen min dag! hon av inte ful i det men jag fick en sån chock av det att jag helt glömde bort att vara tjurig haha. det är verkligen sånt vänner finns till för hehe. förlåt elin.. nej men anledningen till att hon hade blekta ögonbryn och massa grunkor i håret var att hon skulle vara modell ute på modecenter i nacka så hon gick inte ut sådär för att hon tyckte det va snyggt. och tur är väl det kanske så som jag skrattade åt det!

ikväll vet jag inte hur det blir, antingen myspys eller ut och festa. lutar åt det första ät lite lat hehe. nästa helg väntar det massa party så. ska på födelsedagsfirande! tidigare nämnd Elin fyller 18 ÅÅÅÅÅÅR!
yes äntligen!

vi hörs lite senare med updates om kvälllen, kram!

love is a wicked thing and i love wicked things.

 


morsning korsning..

.. eller god dag haha. tvaknade imorse viid halv sju när baby skulle till jobbet och gick upp och kissade. och när jag satt där på toaletten och halvsov så kände jag ett sygn av smärta i magen. yes mensvärk! som om inte symptomen av svinisvaccinet vad nog. nu ahr jag iaf mest ot i armen och huvudet, vilket alltid är en liten tröst.

hoppas bara att det blir bättre imorn för jag får inte vara sjuk imorn har redan tagit ledigt nästa helg. åååh..
idag har ag en hel del att göra, massa plugg och en massa annat.
vi får höras lite senare kram!

Ja, jag har äckligt snygga vänner.













plåtning för kimhagelind.com


hehe.



HAHAHAHAHAH...alltså jag har inte garvat så mycket på länge. det här är nästan något i klass med icareklamerna!


we need comfort.







tröjan som baby skulle få från nelly hade tagit slut. när vi öppnade paketet som vi hämtat ut så trodde vi dom hade glömt roberts tröja eller att den skulle komma i ett annat paket. men nej det står med yttepytteliten text på fakturan att hans tröja hade tagit slut. jag kan säga att om han blev lite ledse blev jag nog ännu ledsnare. har inte direkt haft en bra dag om man säger så. det har ingen av oss. 
så det råkade blir lite med tröstshopping.. baby klickade hem två trösttröjor och jag råkade klicka med ett tröstarmband. mycket tröst som behövs i dessa tuffa tider. jadu dessa ilandsproblem..

kram!


.


.


yummi.

den här kjolen är på väg hem till mig nu! ägnar mig åt lite tröstshoppning då jag finner det väldigt orättvist att man ska bli sjuk när man har varit duktig och vågat sig til läkaren och tagit vaccinet på svinis.

nu känne det lite bättre haha.


that 's just my luck.

nu har jag sovit i hela tretton timmar i sträck. och jag är fortfarande helt död. är helt snurrig i huvudet och mår illa. det gör ont i min käke lite som när jag tog bortt halsmandlarna vilket inte är skönt alls! plus att det känns som om jag har slagit i skallen och hela armen värker. det jobigaste av allting är att det är jobbigt att ens gå från ett rum till ett annat, känner mig som en gammal gumma som får hjärtklappning så fårt jag ställer mig upp eller ens tänker tanken haha.  Men det är min härliga tur det här. jag som verkligen inte har någon lust att sitta hemma från praktiken, har jätteroligt där!

för er som inte vet så praktiserar jag på en prbyrå som heter Star Pr och det är jättetrevliga människor som jobbar där så man känner sig helt välkommen när man kommer dit. deffinitivt ett ställe jag skulle kunna tänka mig att jobba på! vill inte stå i en klädbutik och hänga testen av mitt liv efter en node-design utbildning det känns lite som att gå ner sig.

nu ska jag försöka äta lite med och inte somna haha. kommer definitivt landa på det senare eftersom jag har svårt att hålla mina ögon öppna..
vi hör senare!kram!

.

jag tog sprutan mot svininfluensa idag. sen somnade jag när jag kom hem och vaknade två timmar senare. är fortfarande jättetrött och har lite ont i huvudet och armen där jag tog spritan men än förhoppningsvis har det försvunnit tills imorn! orkar inte ligga hemma pga mitt dåliga immunförsvar.
nu ska jag borsta nöttera sminka av mig och hoppa i sängen min.
vi hörs imorn igen! kram

inspiration.











theselby.com


tudelu.

sitter på praktiken och har precis ätit lunch. blev strimlad fläskytterfilé med potatismos och kokta grönsaker och chilibearnaise och det var riktigt gott! nu ska jag slappa en liten stund innan jag ska fortsätta med att skanna in en massa bilder.
man blir så deprimerad av det här vädret... om det ändå ska vara kallt man det väl åtminstone komma snö och lite sol? jag vill ha sol! och så vill jag ha vinter för det hä vädret går mig på nerverna det är både deprimerande och sorgligt. Jag vill ha mysigt och jag vill veta vad jag ska ta på mig på morgonen när jag ska iväg och slippa känna att gud vad varmt och svettigt det är eller usch vad kallt och kyligt. ja du det är ett dilemma. 
en annan sak jag tycks ha problem med är att hitta de perfekta skorna med halvklack. det känns som att alla riktigt snygga kostar en smärre förmögenhet och det ha jag inte råd att lägga ut på ett par skor nu. inte såhär nära inpå julen och allting. nej lönen kommer nästa vecka och det är väl det sista man hinner få innan jul.
nej nu ska jag kolla runt lite och försöka hitta ett par perfekta halvklackar. och gör jag det så hojtar jag till!
kram!

Jimmy Choo.




klickade hem den här snyggingen tidigare idag. från Jimmy Choo for hm kommer den. kommer väldigt lägligt få min nuvarande plånbok håller på att ge vika.
nu väntar sänge!god natt!


oh baby i love you.

 

 








klickade hem lite saker från nelly. skorna är jag helt såld på och tröja ser jätteskönt ut. ett plus för att den är oversize och långärmad. jag fryser så lätt och har ingen större lust att gå runt och frysa.
baby blev sugen på en tröja så klickade med den också. tycker den är fasligt snygg och vet att den kommer sitta som en smäck på honom.

så, vad gör ni då? själv sitter jag och tittar på parlmanentet och tar det lugnt. har inte varit så br på att uppdatera på sista tiden. har inte riktigt haft tid har haft fult upp att stå i på sista tiden.
ska försöka bättre mig och finna mer tid för bloggen!
kram!


update.

det var 2012 vi såg inte 1212 haha. vet inte vad jag tänkte på och kan inte skylla på annat än att jag va jäkligt trött helt enkelt.den va iaf bra tycker jag! lite väl overklig kanske men den hade sina moments.
den är verkligen sevärd trots sina 2,5 timmar.

nu ska vi iväg och hämta junkfood. mumsfillibabba!

1212.


ikväll blir det bio. ska se 1212. hoppas den är bra för den är hela 2.5 timme!
imorn är det jobb lika always. alltid lika roligt att jobba sex dagar i veckan...men sånt är livet ibland!
hörs senare! kram!

clothes from the other day.









älskar mina nya byxor från lindex!
skinnjacka ellos
pälsväst cubus
halsduk gina tricot
skor nelly.com


i want you.










costume made.



dessa har jag lagt undan åt mig själv. ka hämta dom imorn!
håller ni med mig om att dom är fasligt snygga? de är harembyxor a la costume. yamm yamm!
fikade men mamma idag inne i stan, inte så ofta man gör det tyvärr men det var riktigt mysigt.
man ska ta vara på sådana stunder det är de som gör livet värt att leva.
nu ska jag återgå till att slappa. kram


jacket.



funderar på att klicka hem den här? vad tycks? har riktigt svårt att komma på någon anledning till varför jag inte ska det förutom att plånboken blir lite ledsen. men vad gör väl det om jag blir lycklig?


foxy.







jag ar alltid tyckt att den där megan fox har varit så fasansfullt snygg! inte haft en tanke på att dr.plastic kanha haft ett finger med i spelet. har tänkt att ååh, varför kan inte jag få vara sådär snygg.
men det kan jag ju! det är ju bara att lägga sig under kniven och så vips!
inte för att hon inte va snygg innan, för det var hon men nu är hon ju en riktig puma!
och kom inte och säg att jag ljuger nu för då lever ni i förnekelse.



interior inspiration.



















love it.


me.


leather and studds.




le fashion


RSS 2.0