my finger hurts..

och detta är anledningen till varför! ni som har drapering i skolan eller brukar drapera eller bara nåla förstår mig nog. Har nålat och nålat som en galning under ca tre timmars sömnadslektion på eftermiddagen och det resulterade i detta. Nå, vad tycks?Lite slarvigt kanske men det är en prototyp så det är på ett ungefär för att uppskatta hur mycket tyg det ska gå åt också. det ska bli min studentklänning sen när den är klar. men detta är ett litet smakprov! dock inte i det här tyget utan i ett ljust viskos eller siden tyg, det beror på vad min plånbok tillåter mig att välja! Skulle vilja lyxa till det lite om jag får lov att säga det. Det är ju trots allt till studenten. Det roligaste är ju ändå att jag måste märka varende veck med en penna och ta ner på mönsterpapper och göra mönster och sedan drapera upp det igen och sy det för hand. Inte speciellt va.. Men det blir nog fint iaf och efteråt kommer jag sitta där och tänka att det va kanske inte så jobbigt ändå. Då har jag definitivt förträngt det senaste månaderna av jobb jag lagt ner på detta!









sorry för det där suddiga i mitten, ni vet mobilkameror..




morsning.

sitter här oh degar. börjar kl ett idag så det är ett tag kvar. tänkte hoppa in i duschen och fixa mig snart. Har ingen lust att stressa just nu. Ikväll hoppas jag att det blir en lugn kväll har ingen lust att göra något annat än att bara mysa och titta på film eller något. speciellt när det är typ 1,5 meter snö utanför dörren!

hoppas tågen går som de ska bara!
kram

Dr, I need some prescription for this.


är ruskigt sugen p ett par Dr Martens. Har velat ha ett par ett tag nu då jag inte kan hitta några andra snygga kängor. Lite surt att dom kostar en hel del bara. Måste slänga upp lite kläder på tradera tror jag. Och skor för den delen! har ett överskott här hemma som väntar på att få nya hem. säger till när jag har gjort det! kram!


tomrrow i wanna wear this!



kavaj: Alice + Olivia kofta: Jil Sander topp: Alexander Wang jeans: modekungen ringar: Stephen Webster, Delfina Delettrez, Alexander Wang halsband:Alexandes Mcqueen.


tack så mycket!

jag vill inte ha mer snö nu. det räcker varför gör du såhär gud? jag vill kunna ta mig till skolan utan att missa halva dagen och jag vill komma hem i tid och inte stå och ha panik ihopträngd på ett tåg. hur kan något så fint förstöra så mycket..

sitter och äter muffins som mama gjorde igårkväll. chokladmuffins, mums! nöt och äppelmuffins, mums!
och så lite cola på det. ja jag vet det är torsdag men jag sörjer att det kommer dröja ännu längre innan värmen kommer nu. jag har alltid gillat snö men nu har jag varit förkyld för länge och den lär inte försvinna helt innan värmen kommer. känns det som iaf..

hör senare!

.


colour.



jag funderar på att köpa ett par färgglada converse. eller rättare sagt. jag ska köpa ett par. frågan är bara ilken färg, vilken gillar ni?


good morning.

fortfarande sjuk. börjar få tillbaka min röst iaf! det är ju inte helt fel right?
idag ska jag plugga och slappa. ska vara hemma hela dagen helt enkelt.
nu ska jag äta upp min frukost och försöka piggna till. kram!

orka vara sjuk..

...just nuuuuuuuu! det börjar bli lite tjatigt nu alltså. Idag har jag en sådan där roligt rethosta som aldrig vill ge med sig. Har ett läxöfrhör imorn också och kan inte hitta bokvjäveln för att kolla igenom instuderingsfrågorna..
ni får ursäkta migg beteende har aningen kort stubin jst nu.

köpte en tröja och en grå oversize kavaj tidigare idag. 

ska fortsätta tjura nu. kram!

skulls and animals.





clothes/accessories: gina tricot, nelly.com


god söndag.

Jag tog mig till bowlingen igår och blev både piggare och på bättre humör bland alla glada vänner. Jag vet inte hur jag gjorde men det gick enormt bra också! jag slutade på 308 poäng efter då banor! sista jag slog var en spare så den räknades såklart inte... men det gick så bra ändå och jag utklassade alla femton som spelade tillsammans. Riktigt roligt men tanke på att jag brukar vara den som sitter och tjurar den sista kvarten och inte vill vara med.. hehe.  Efter det begav vi oss till fördelsedagsbarnets hem och firade lite innan vi drog iväg lite åt olika håll. vi drog till en krog. Det blev iaf en lugn och skön kväll. Kvällen avslutades på Winners, som är en snabbmatsställe innan vi tåget hem och dunsade ner i sängen och slocknade!

vaknade imorse och hade ingen röst alls..sög lite men den har blivit lite bättre nu! Har iaf inte ont i halsen eller så vilket är det jobbigaste enligt mig.Känns dock som att jag har snor i hela skallen men det kunde varit värre!

nu ska vi slappa vidare så vi hörs lite senare. kram kram!

I love it.



här får ni lite mysmusik att lyssna på under min frånvaro. kram


hoppas ni mår bättre än mig!

gårkvällen var jättetrevlig. Vi åt pizza och umgicks. Jag fick även en försenad julklapp som jag blev helt över lycklig över. ska ta kort  på den och visa sen!
dock kände jag att jag var väldigt hängig när jag kom hem, har haft ont i halsen några dagar. Så jag somnade typ i soffan sen gick vi ner och la oss och sov. när jag vaknade i morse så hade jag tappat rösten och mådde inte bra alls. Nu vaknade jag igen för en timme sedan och känner mig bättre. det är bara rösten som sviker och så är jag hostig. Jag hade dock inte kunnat stå i kassan och vara pigg och glad, hade nog tuppat av då..

Det enda problemet är att min kompis ska firas (han fyllde år i veckan) och då vi ska bowla senare på eftermiddagen.
Jag hoppas vekrligen att jag piggnar till så att jag orkar följa med för jag har absolut ingen lust att ligga hemma och må dåligt.. Då blir det nog en tidigt kväll för jag vill inte vara sjuk på måndag när det är skola. Eller jag vill orka gå till skolan iaf! MEn nu ska jag sluta klag jag ska vara glad att det bara är en förkylning!

nu ska jag bunkra upp med lite saker som kan pigga upp mig. Det inkulderar även en dusch, det brukar göra susen!kram kram!


inspiration.







bye.

ikväll ska jag iväg till pojkvännens syster och mamma. vi ska fika och ha det trevligt. ska få träffa hans systerson också som är enormt gullig! skulle nästan kunna sno med mig honom hem ibland hehe.
kommer att vara frånvarande ikväll... kram.

nej nu jävlar....

om min ipod har lagt av nu så tar jag livet av mig seriöst... den har hakat upp sig och inte rört en min sedan kvart över fem idag. Jag blir GAAAAAAAAAAALEN! ååååh...........

high shorts.



dessa är förresten på väg hem till mig! kommer någon gång nästa veckan. har suktat efter dem länge och nu äntligen! vad tycker ni? jag tror de kommer vara snygga som satan!


shoe me.



jag älskar mina nya skor. hade i övrigt en väldigt tråkig outfit men ni skymtar ett par skinnbyxor. hade svart linne på det och en kofta. lite smycken och så. hittade inte min kamera heller så detta är ett mobilkamerakort hehe.


heavyweight.

blir alldeles pirrig i kroppen när jag lyssnar på den här låten! vi hade den på en modevisning vi gjorde för lite mer än ett år sedan. grym låt så lyssna!

YOU THINK?



det sägs att megan fox har gått och kapat av håret, REJÄLT! det är inför en filmroll i Alien nation.
ska bli kul att se om det är sant eller inte. sjukt snygg i snaggat va hon om inte i annat!
det är inte många som passar i snaggat men hon är definitivt en av dem som gör det!


heydi ho!

hej alla glada! har haft en låååååååååång skoldag och jag är heeeeeeeeeelt slutt!
ska fortsätta plugga nu när jag kom hem. vi har iaf kommit fram till vad vi ska ha för tema på student skivan i april. ALICE I UNDERLANDET. men inte bokstavligt talat det ska vara surrealistiskt sett. för alice i underlandet är väldigt fantasifull och drömlik så det är mycket inspiration som kommer hämtas därifrån! det ska bli riktigt roligt för vi går ju trots allt en mode designklass och då ska det avspeglas.


JAG LÄNGTAR DET SKA BLI RIKTIGT ROLIGT!



















massor av inspiration!

btw det kommer hit en elektriker snart så kanske blir lite frånvarandra ikväll han måste stänga av strömmen...suck!


roomservice!

AND I LOVE IT!!!!


20.01.10

råkade slinka ner en baugette idag också. samma tillbehör. mums säger jag bara!
nu måste jag plugga järnet har ett arbete som ska in på fredag och så måste jag komma igång ordentligt med designen och sömnaden. det är skola för hela slanten alltså!
studenten närmar sig med stormsteg också! nu är det bara en massa pengar som ska slösas för att betala allting.
men det är ju bara once in a lifetime! jag längtar! fast ändå inte för det är så jäkla mycket plugg som ska vara klart tills dess haha:(...men men..

help me?

sitter i skolan och försöker hitta inspirationsbilder till designarbetet. jag vill ha draperat vilket inte är det lättaste att hitta inspiration till då vi inte ska använda oss av andra kläder som inspiration utan typ former och andra ting runt om oss. knivig situation här! har googlat på draperi, is, snäckor, vatten...ni får gärna komma med förslag! för här står det still haha.



alexander wang, mums!

prada



christian lacroix



alexander wang.


om ni har 4500kronor över så kan ni ju alltid lägga dom på dessa godbitar. ni hittar dem här!


topshop lookbook spring/summer2010

    

    

   


let there be spring!



sorry kommer inte ihåg vart jag hittade den..


19.01.10

vill ni äta något gott sak ni äta det jag just ätit! baguette med salami, champinjoner och olivtapenade! mumsfillibabba!

sitter och tittar på tv och pluggar lite. har inte pluggat på ett bra tag och det är fortf lika tråkigt....
hoppas ni får en fin kväll iaf! kram!


there are people i really love.



mums!



me like this. me want this.


...

nu ska jag få kebaaaaab! mums!


i know you like it.




JAG VILL HA KEBAB!!!!

NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bags.


source: fridafahrman

den här snyggingen har jag i min ägo. jag tror att vi kommer komma rätt bra överens framöver.

today.

sitter här och degar med elin och baby. igår blev det utgång i förorten med massa vänner. det va riktigt roligt!
orkat inte skriva nu vi hörs lite senare. när min hjärna har börjat fungera igen med andra ord...

mums!






16.01.10

nu är jag äntligen hemma från jobbet. är helt slut i kolan orkar knappt tänka. känns som att jag borde sova egentligen men har ingen lust att slösa en lördagskväll på att sova. har ju trots allt sovit rätt mycket på sistonde.

sk sy på lite knappar på en kofta. om jag inte gör det nu så kommer jag tappa bort dem och då blir det aldrig gjort hehe.
hörs senare!

i just dont know.



vet inte hur jag mår riktigt, känner mig helt slut. ska möta elin i centrum nu snart vi ska köpa lite smått och gott.
se sak vi bänka oss framför tvn och titta på baksmällan! har inte sett den ännu och har hört att den är bra.
kram.


thank you mum and dad.





den här fina fick jag i julklapp av mina underbara föräldrar!
den är faktiskt riktigt bra. dock har jag lite problem med att det är touch. är inte riktigt van vid det men jag antar att det bli bättre med tiden. måste bara ha tålamod, något jag inte har alltför mycket av tyvärr!
nu får jag träna på det samtidigt.
Samsung F480 Touchwiz heter den.


(shoe)ose me.



dessa skor är på väg hem till mig! WIHI är så glad!hopaps dom passar bara. nu kommer iofs min pojkvän att bli less happy har lovat att inte köpa flera skor men nu är fallet så att det är nästan två månader sedan jag köpte ett par och jag har inga riktig sköna och snygga kängor. känns det som iaf. men om inte ni säger något så säger jag inte heller något. eller kanske är lika bra att säga något han kommer ju ändå att märka det. skulle ju inte förvåna mig om han läser det här heller. kan nämligen inte skriva när han sitter och läser allting samtidigt så han går väl in och läser det efteråt. skulle jag göra iaf hehe. sneaky!

tjolahopp!

hej! hoppas ni har haft en bra dag!
är hemma från skolan igen. skönt!
va på museum idag, moderna museét. vi blev guidade av en svinrolig guide som gjorde allt intressant. förutom min klass flockades des ett trettiotal runt om som stod och lyssnade på honom. har nog aldrig lyssnat så bra på någon guide någonsin förut! han va grym! ta er en titt förbi modernamuseét så kan jag lova er att ni märker vilken av guiderna jag menar så fort si ser/hör honom. man skulle kunna sitta och lyssna på honom i timmar om det skulle behövas.

hursomhelt det va ett bra museumbesök helt enkelt.
nu ska jag ta det lugnt (MÅSTE PLUGGA!) ett tag.
imorn ska vi till kungliga operan och titta lite.
kram!!

good evening.

sitter och tittar på american pie med elin och baby. orkar inte skriva just nu så ni får ha det så bra så länge!
kram!

morsning korsning.





gjorde bilden svartvit så ni slipper se mina vackra påsar under ögonen, dom förstör bilden lite haha.
för övrigt har jag inte gjort något med bilden. vet inte hur man gör är så sämst man kan bli på redigering kan absolut ingenting!

ska kanske stå god eftermiddag eller något istället för mosrning korsning men för mig är det morgon fortf haha.
imorn är det skola och det är dags att kicka igång igen! dags att köra hårt och se till att bli klar med allt man har att stå i, och det är mycket det kan jag lova!
hörs lite senare kram!


let the summer come.




by; hm, weekday.

i want summer, and i want it now! seriöst har drömt mig ivär den senaste veckan och vill verkligen gå klädd precis såhär just nu! vill ha värme och sol och musik och min underbara vänner och mys! kul att termometern visar -15 grader utanför. det känns knäppt att längta efter sommaren brukar inte göra det brukar vara nöjd med vädret.

smoking is not good for you.



source: le smoking


rawrrr.



är på jakt efter lite snygga tshirt och har kollat runt på lite hemsidor och hittade flera riktigt snygga!
dessa kommer från ginatricot, topshop och modekungen!


lets go.





slängde på mig lite kläder för et tripp till affären för att handla lite och hämta paketet med mjukisdressen och lite annat smått och gått. har inte provat den ännu men den så jättefin ut! pojkvännen fick hem en tröja också!
kram!


Come to mama!


med dessa på mina fötter skulle jag känns mig som askungen i egen hög person.
jag drömmer mig iväg...


I got the answer.

Namn: Ida-lii Ewy Ilona Lovén Makkonen

Kallas för
: Ida, lii, italy, iiii ja det finns en hel massa smeknamn på mig haha men min favorit är ju såklart älskling!

Stjärntecken:
Vädur

Höger eller vänsterhänt
: Vänster

Tatueringar
: Har två stycken. Älskar tatueringar!

Längd
: 169? har inte mätt mig på ungefär fyra år nu.

Skostorlek
: 36-37

Hårfärg:
Någon salig blandning av blond.

Fräknar:
På sommaren och när jag solar.

Önskar du att du bodde någon annanstans? 
Önskar att jag och baby hittade en egen lägenhet snart.


Tycker du att du är attraktiv?
Till och från.

Dricker du?
Ja, ibland.

Röker du?
Händer ibland nästan inget på senare tiden.

Vilket schampo använder du?
Loréal Expert sensi balance, ibland varierar jag med matrix och head and shoulders.

Vilken parfym använder du?
Replay Intense for her.

Vad är du rädd för?
Att vakna upp en dag och inse att hela livet har gått och att man inte har åstakommit något för sig själv.

Gillar du att tvätta
? Nej gör det sällan.

Senaste personen du ringde?
  Mamma

Senaste personen som ringde dig
? Baby

Senaste TV-program du såg?
Jims Värld såg jag alldeles nyss.


Favorit…


Låt:
Robert Pattison -  Never think just precis nu. om en timma är det nog någon annan haha.

Sak att göra:
Vara omgiven av mina underbara vänner och bara älska tillvaron.

Dryck
: Alkoholhaltig: öl. Annars cola tyvärr haha. eller te.

Kläder
: Det som är snyggt men samtidigt bekvämt. Oftast leggings och oversize.

Film:
Alla Harry Potterfilmerna haha. Väntar fortf på att bli en häxa haha.


Antal…


Gånger ditt hjärta brustit? En gång men han kom tillbaka så det läkte igen. 

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?
Tjejerna från klassen! Några få andra också.

Gånger ditt namn varit med i tidningen
? När jag döptes och när jag va med i uttagningen av lucia?! hahaha ingen aning faktiskt!


Senaste…

Boken du läste? Twillight

Personen du fick e-mail av?
 facebook och deras jäkla massutskick av mail..

Personen du fick brev av?
Det va nog något fins julkort.

Personen du fick sms av?
Elin

Gången hela din familj åt middag tillsammans?
Fredags.

Saken du köpte?
Randigt linne och svart linne från weekday samt skärp, väska och örhängen från gina tricot. (samma dag, lördags)

Vad har du gjort idag?
Vaknat och ätit frukost. msnat lite och pluggat lite.

Brukar du svära mycket?
Alledeles för mycket tyvärr.

När stiger du upp på morgonen?
sju på vardagar, åtta på lördagar och runt 12 på söndagar. (vanliga veckor uta lov och sånt)

Vad har du på dig?
Svarta mjukisar, rödvitrandig tshirt och en svart hood. Myskläder med andra ord.

Är du glad nu
? Japp! Har ingen anledning att vara ledsen och det är riktigt skönt!

Vad dansar du till?
Klassiker och glad musik! Finns mycket musik som drar upp en på dansgolvet!

Land du vill besöka
? Någon plats som är varm och mysig! vill bara komma bort ett tag.


tattoo.


changed plans.

jag tror att vi kommer skippa bio ikväll. sitter och sover redan nu så det skulle nog bli aningen svårt att hålla sig vaken under en film som pågår i ca 2,5 timme. vi ska gå på bio imorn istället. om vi orkar haha.

baby är glad ändå får det betyer att han få se i en annan del av köping som börjar ikväll haha. älskar tobbe han är ju bara för go alltså!

better late than never.














dessa kort tog jag igår vid tretiden när jag kommit hem haha. fick lite för bråttom och va ute sista sekund innan vi skulle iväg så här kommer bilderna idag istället! såhär såg jag ut iaf mer eller mindre. kände för en relativt varm kväll så man slapp frysa häcken av sig i inte mindre än 20(!) minusgrader! crazyyy som en kompis till mig hade sagt haha! men det va en trevlig kväll igår men roliga vänner.
idag blir det nog till att gå på bio. alla tjatar ju om filmen avatar och jag har hört att det ska vara riktigt bra! dick finns den inte med 3d i kista och jag känner mig inte så pigg på att åka in till stan idag. nåja, får se hur det blir!hörs lite senare! kram!


hey dude.

ja då ska man ut och göra stan ikväll. eller ut och göra föorten rättare sagt haha. orkar mig inte riktigt in till stan ikväll är lite för lat känner jag. har typ pajjat min handled på något konstigt sätt också så har skitont. har smetat på ton med voltarensalva och gått runt med en stödstrumpa hela dagen. har hjälp lite men jag kan inte bära saker om jag måste böja på handleden något. det går bra annars det är bara det att jag glömmer bort det hela tiden...
slänger inte en outfit innan jag drar. måste ju komma ihåg det någon gång!
kram!

black rivet.


fick hem den här kavajen idag. den ser kanske inte mycket ut för världen på bilden men när jag tog på mig den blev den råsnygg! satt som en smäck och va bekväm också. den rekommenderar jag starkt! på nelly kan ni klicka hem den! det tar inte mer än två dagar att få hem den heller vilket är even better!

klickade med ett par frank dandy trosor också. de ärså otroligt sköna! känns som att både jag och pojkvännen bunkrar upp med dessa just nu! fast han kör på kalsingar förstås hehe. de tappar itne formen direkt som många andra gör och så är det i mjuk bomull. bra tips!

sitter och funderar lite för det skulle komma hem ett till paket idag, hm? skulle få hem den här mysiga mjukisdressen!



where are you?!

kram!


MUSE LINDSAY EXPOSED.






source: sofissnapshots


klick.


klickade hem lite saker från hm. tänkte slänga upp lite annat jag ahr köpt sen också men tar det sen.
och nej, jag är inte bra på att göra collage haha. känner mig som en femåring när jag sitter och klistrar in saker via paint hehe. men förstår mig inte på allt annat och har inte ens photoshop på denna datan. borde skaffa det men det har bara inte blivit av. hursomhelst. kännde en stor längtan efter sommaren och sitter och drömmer mig bort! vill ha sommar nu! det är mysigt med snö och vinter, but com on!


The king of pop.

sitter och tittar på Micheal Jackson på svt2. han va ju bara för grym alltså! helt klart något utöver det normala!

ROCK N ROLL BABY.







hello there.

sitter här och halvsover haha. har sovit knappt fyra timmar inatt. så varför jag inte fortfarande ligger och sover är en jävligt bra fråga. bästa vännen elin kom till mig igår och sov över så när baby gick upp i morse gick jag också upp. Han skulle iväg och åka skidor med sin bror.

igår blev det lite film och annat mysigt med bland annat massa mat och gottis och bara ren lathet.
idag vet jag inte mer än att jag BORDE plugga som en galning men jag orkar inte! det är så otroligt trist att lägga ner så mycket tid av sitt lov på att plugga....

hörs senare får se om jag somnar en liten stund eller va som händer, kram!

I LOVE YOU HONEY.


RSS 2.0