Baby bye bye.

up and away. nu lämnar jag denna värld och fortsätter in i en annan. känner att jag behöver en nystart. ut i arbetslivet så det blir nytt liv ny blogg men gamla vänner och gammal pojkvän såklart. Ibland behöver man förnya sig lite men fortfarande spara på det gamla goda. Det känns tryggt och bra då. Då mår man bra.

http://ida-lii.devote.se/Come to mama!


nelly


lingerie.hm


Studentpresent.

Nikon D3000. Den är helt otrolig och väldigt lättanvänd. Har inte hunnit gå så djupt på funktioner och så men det blir bra bilder ändå! ska ta mig tid till att fixa lite mer när det finns tid.

(fint med hundhår också btw)


Frånvaro.

jobbade igår jobbade idag (stängde kl.22 jippie) och jag jobbar imorn. Är ledig på lördag och jobbar igen på söndag om inte Elin tar över mitt pass då pojkvännens pappa fyller år. Jobbar sedan på måndag ledig tisdag och sedan jobbar jag igen och är inte ledig förens på söndag. Suckkkkkkkkk....Tänker pengar pengar pengar......

STÅFRÄS.Roberts pappa har en Harley Davidson. CRAVINGS! Kanske ska ta och köpa en? någon som känner sig manad till att ge mig en sen studentpresent? ingen? pretty please...


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN..

...FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAA!TACK ALLA NI SOM GJORDE DEN HÄR DAGEN TILL DEN BÄSTA NÅGONSIN! ÄLSKAR ER ALLA!
KRAM!

håret är btw lockat med vågtången som jag skrev om i inlägget innan! dock dagen innan då den är inte riktigt lika lockigt som när det precis var nylockat.


waves.imorn ska jag köpa en vågtång. vill ha fint och lockigt hår tills på fredag. Jag har en vanlig locktång hemma men den börjar sjunga på sista versen och det känns som en bra ursäkt att köpa en ny till studenten haha.
nu är det bara två dagar kvar!


RSS 2.0