Dagens stora ?



svarta eller vita låga converse?


Seems like it's been forever, that you've been gone.



imorn kommer min baby hem. LÄNGTAR!


sex and the city.

sitter och tittar på sex and the city 2 dokumentären. Synd att den slutar snart...meeeeeen...efter det börjar ju sex and the city serien! me like it!


hm fashion against aids.


tod mig friheten att klicka hem dessa snyggingar. Hoppas de är lika snygga i vekrligheten. Ska nog ta mig en titt på dem om de finns i affären fortfarande. har en känsla av att de kanske tagit slut reda, trots att de kom ut i butik imorse. De kommer från HM's fashion against aids kollektion, festivalkollektionen.


baby i love you, Baby i do...




dessa snyggingar hittade jag på en hylla i Vagabonds Outletstore i Barkarby Outlet för 249kronor! Jag såg dem på håll och blev helt lyrisk. Hjärtat bultade och det liksom hoppade till och stannade någon sekund när jag såg att dem hade ett par som jag kunde ha. Av med conversen och på med dessa. De satt som gjutet! (okej liiiite stora men det skriter jag fullständigt i just nu!) Ett riktigt kap! Vad gjorde dessa på Outlet?! De är väl i butik nu? Tittade på den senast några dagar innan och då fanns de inte i min storlek...
En sak är säker iaf, Im fucking happy right now!


såhär såg jag ut i lördags.


linne hm
tröja åhlens
jeansshorts mammas gamla
skärp gammalt
väska mammas gamla
solglasögon gina tricot


vilken färg har själen älskling...

jag tror jag börjar bli sjuk.. har sovit nio timmar inatt och har ätit frukost och tagit aloe vera juice men ändå hållar jag på att somna. kännes mig seg och halsen ömmar och näsan är lite snorig. Grattis Ida du har dragit på dig en förkylning!

jobbet gick bra igår. det va två nya som skulle jobba så vi var ganska många vilket var skönt för det blev inte lika stressigt då. kom hem halv tolv och åt lite och somnade redan innan jag lagt huvudet på huvudkudden. märkte inte ens när Baby gick till jobbet hehe. Måste ha sovit djuuuuuuupt.

nu ska jag lyssa vidare på musik och ta det lugnt spotify är ju bara för bra! är ju ledig tills på tisdag! Fast jag ska jobba på lördag. mitt i ledigheten. tack.


.

nu ska jag iäg till läkaren...ska sticka i fingret och ta blodprov.. eller armen, usch!

this is how i looked today.








jacka monki
halsduk lindex
väska mammas gamla
converse
klänning monki
kofta carlings
halsband indiska
armband no idea, thomas sabo, från älsklingen
ring stora torget på gotland
klocka jetset


Tillägnat Loisi!

Jag fick höra av min kära kusin Louise idag att hon inte hängde med i mitt liv längre för att jag uppar för lite så nu ska jag tillägna ett helt inlägg till henne!

Idag var det skola, bara tre ynka veckor kvar nu så det är lite stressigt! men det ska gå! har inget vidare val.

Efter det så mötte jag upp min bror och åkte till kista för att träffa mamma och pappa och..tadamm! min farmor och farfar som var på besök från Gotland. Vi snurrade runt i lite affärer och hittade efter lite om och men present till min morfar ( känns konstigt att skriva morfar men skulle jag kriva ukki som jag kallar honom för skulle ni tro att det va min kompis eller något och inte morfar, right?). Sen åkte vi hem, farmor och farfar till flyget och the family hem till gamla Bro. Pappa åkte till jobbet och mamma och jag plus bror vandrade/cyklade upp till mormor och morfar (mummi och ukki) för lite fdelsedagsfirande! Där väntade det trevligt sällskap och god mat! mummi (mormor) kan laga mat som ingen annan och man äter alldeles för mycket och snabbt, underbart! Till efterrätt blev det jordgubbstårta och lite annat kaffebröd.

Nu sitter jag här nöjd och glad och mätt och trött! Ska Jobba imorn 15-22. Har inte så stor lust just nu när man sitter hemma i soffan och myser. Men vill jag hitta på något i sommar så måste jag ha pengar och då måste man jobba! Jag m åste iofs jobba även om jag inte ska hitta på något i sommar så det är väl sak samma egentligen haha. Men det känns bättre om man säger att man ska jobba ihop pengar till resa eller något istället för att säga som det egentligen är... alltså att skolan är slut och jag inte har mycket till övers än att jobba. OCH TJÄNA CASH! måste tillläggas! får  tänka pengar pengar pengar pengar.....

nu ska jag slänga ihop en dagens outfit för eran skull! kram!

ps. hoppas nu det här duger loisi;) ds.

Thats the way aha aha i like it aha aha...



hittade mammas gamla väska i en stor hög av andra väskor. Det känns som att modet går igen eller vad säger ni? Den här köpte hon på 70-80talet någon gång. Den kommer att användas flitigt nu i sommar!



Abbey Lee



source

Den där väskan är helt underbar! kom på att jag har en liknande som är mammas gamla. ska ta och leta upp den tror jag! Skulle inte vara helt fel att få vara Abbey Lee för en dag heller btw...

Tradera.

Har lite grejer upp på tradera just nu. Ta er en liten titt om ni hittar något snyggt! har bland annat dessa snygga skor från hm uppe!



 http://www.tradera.com/auktioner/pivi64

klicka på länken för att komma till mina traderaauktioner!

kram!

I LOVE YOU MONKI.


 jag har blivit en lycklig ägare till denna jacka. Har velat ha den länge och nu hängde den där framför ögonen på mig på rean! 50% billigare fick jag den. inte illa pinkat...

I am alive!


det är bara lite mycket just nu...need to focus!


spotify= good music.

http://open.spotify.com/user/ida-lii/playlist/2YgyF1153W8mQCp54NUqSh

*klicka på länken*

dot

jag vill ha en systemkamera. nu. bloggen kommer att suga en månad framöver. måste fokusera på skolan och allting runtomkring. Efter studenten kommer jag ha tid över. ska försöka uppa liiiiite mer iaf. kram

dot

återkommer när jag har kommit fram till vad jag ska göra, är trött på det mesta just nu. kram

RSS 2.0