inflames och bio=mums!

va på in flames konsert igår, så jävla bra! ursäkta att jag svär men dom var verkligen grymma! kommer att lägga upp lite bilder imorn för jag hinner inte med det nu riktigt. ska på bio ikväll och måste hoppa in i duschen och fixa mig innan vi ska hämta bilen och åka till kista (sov till klockan ett idag så har inte orkat göra något ännu haha) . ska nog bli riktigt roligt med bio för det va ett tag sedan. det blir jag, min boyfriend, min bror och vår kära kusin adam som traskar in i biosalongen i kista och ser step brothers. jag riktigt längtar efter att få se den då jag tycker att will ferrel är en av de bästa skådespelarna inom komedi just nu! han har utstrålningen och sättet att agera. underbar!

nej nu ska jag lägga på ett kol här ha det så bra puss!

gissa vad jag har ätit för mycket av idag?


sunday afternoon.

efter jobbet igår så skulle vi alla donkenpeople tya farväl av chris som slutar på mcdonalds nybrogatan och ska börja i huddinge istället. vi gick först till ett hotell längre upp på nybrogatan och tog en drink. sen tillbaka till restaurangen Kapri mittemot mcdonalds där chris hade reserverat ett bord för allihopa. där åt jag en supergod pizza där och skålade för chris innan vi fortsatte våran kväll och tog sikte mot skybar. hade det mysigt och en trevlig kväll innan jag drog mig hemåt med något av de sista tågen.
väl i bro mötte jag upp Sara och en tjejkompis till henne och gick hem till magnus.
umgicks lite med alla där, några sjöng singstar och lyssnade på musik innan vi allihopa kom på att vi skulle ställa klockan till två istället för tre. sen kände att jag kunde vara uppe en liten stund till. men när klockan återigen var tre fick jag kämpa för att hålla mina ögon öppna så vi rörde oss hemåt jag och min sötnos. väl hemma somnade jag gott och vaknade upp utvilad. det tar på en att inte ens sova sex timmar innan man ska jobba och sedan jobba nio timmar och efter det ut och fira haha.
ikväll ska jag bara ta det lugnt. sötnosen harklockan från tre till två. då tyckte jag  hockeymatch låååångt borta så han kommer inte hem på ett tag.
justja imorn har jag höstlov, fyfan va skönt!

balett.

ska till tandläkaren nu på morgonen. efter det ska jag äta innan klassen ska in till stan och titta på cullbergsbaletten.
tror det kommer bli riktigt roligt. vi håller ju på med korsetter och elastiska tyger/underkläder i skolan nu så det är därför.
måste dock springa ner och byta om nu så jag hinner med tåget.

ha en bra fredag!

en lugn måndag.

varit i skolan hela dagen och har ägnat kvällen åt lite plugg med vännen elin. hade nästan inget alls förutom mönsterkonstruktionen, vilket jag inte kunde göra pga att jag tappat bort min 3/4 linjal. jisses, jag som har prov i det på onsdag. kommer fåplugga järnet imorn!
ska titta lite på gossip girl nu. har tagit igen lite avsnitt de senaste dagarna så ska förstätta med det nu innan jag går och sover. måste få se åtminstonde ett avsnitt innan jag ska sova!

juste! torsdag till fredag är det utförsäljning i min morbrors skobutik på falugatan i karlberg. kommer inte ihåg vilket nummer men den heter skofabriken. so you are welcome if you need some shoes! själv ska ja dit dagen innan och checka in om det finns några godingar att lägga beslag på hihi.

nej nu väntar gossip girl innan pojken kommer!
ha en bra kväll. godnatt!

har du någonsin tänkt på hur det känns att stå där?


i'd liked to be her.












music makes me loose control.


bild från inspelningen av musikvideon med kusin. mitt ute/inne i skogen haha.


tors dag.

om en havltimma, 18.15 ska ni kolla på ettan om ni vill se min kära morbrors skor. eller hans märke rättare sagt. skofabriken heter det. har inte sett de skor han har fått in i höst men förra årets höst/vinter skort va riktigt snygga! har själv några par som jag roffade åt mig för ett bra pris.

sitter och fixar lite med sidan också. ska byta profilbild i och med att jag inte är blond längre(snyft).
lite tråkigt men känns ändå bättre att ha den färgen jag har nu, mer naturligt på något sätt. sen kommer jag kansek göra lite slingor i håret, får se.

back to work!(plugg)

tuesday.

satte in p-staven igår. det gick bra. även om många gjorde sina försök till att skrämma upp mig innan haha.
det gick på ett tjoff sen va det klart. dock är jag lite öm nu och kommer troligen vara det i ca en vecka. men det känns inte så mycket för jag har träningvärk i armarna pga att jag fick för mig att träna lite i söndags. men det va skönt att träna lite, nu måste jag bara hålla i gång och inte tappa det igen.
har ont i halsen också, bara går och väntar på att halsen ska läka någon gång.

ska ha sömnad hela dagen, sen hem och träna lite och plugga lite.
imorn är det jobb efter skolan. ska på museum på dagen sen tillbaka till skolan och träffa frisörerna inför modevisningen veckan 46. börjar ltie liiite stressigt nu, är ju bara en månad kvar trots allt!

brunette.

jag är inte längre blond, för sista jag blonderade mig blev jag nästintill vit/gul och kände att det va alldeles för ljust för min smak så jag färgade helt enkelt över det. gör inte som jag och ta helt el färger så att det hela tiden blir för grådassigt och du måste göra om proceduren flera gånger. nu är det dock helt okej men det har varit silvergrått och brungrått på vägen till det jag har nu som är ljusbrunt. dock liiiite dassigt i längderna nu men en hel det slitet som ska klippas av också så jag ska inte färga det(eller tona som jag faktiskt gjorde sista gången) igen förens jag har toppat det, och då är det bara längderna som ska få färg.

det är idol ikväll! och jag måste åka och köpa chips och cola innan, tar iofs inte mer än en kvart till affären och tillbaka. tar desto längre tid att komma iväg haha. så ska röra mig nu!
pojken är på match så jag får cykla iväg själv och hålla mig ifrån att äta upp allt chips och gott så att han också får njuta lite. så hårt som han kämpar nu ute på isen. eller inne är det kanske.
ha det så fint ikväll!
puss och kram

favourite jackets.


jacka från la redoute. 999;-


skinnjacka från ellos 999;-


RSS 2.0