im making...


jake and jil

gissa vad jag gör?
4inches tipsade om det och jag föll direkt, hade en massa nitar hemma redan, ja man kan ju faktiskt ha lite tur ibland! för ovanlighetens skull!

ringing.


LGKS 360

nej jag kunde visst inte hålla mig. imorn kommer den här hem till mig! ska bli så skönt med en ny mobil då en av mina hundar drog ner min gamla mobil i golvet när den låg på laddning så att skärmen pajjade. så nu har jag dragits med en stenåldersmobil som alla tror är en hemtelefon i två månader vilket har funkat fram till för ca en vecka sedan. nu lägger den av hur som helst och det går inte ens att ladda längre har laddat det två dagar i rad och den har lagt av innan jag ens kommit till praktiken. im longing to a mobile that works! och att man kan ringa till mig utan att mobilen lägger av, skulle inte skada!


26.03.09

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!<3

snacka om bloggtorka. tänkte lägga in lite bilder på presenterna jag fick i födelsedagspresent igår när jag skulle ha fått min sista present men fick den inte igår, den va tydligen slut vilket var lite synd å vi fick beställa den från en hemsida istället så den kommer imorn! längtar! och då slänger jag in bilder också. sitter och slappar lite har precis ätit.
har sytt som en galning hela veckan samt gjort mönster till en klänning och det tog sin tid kan jag säga! det har tagit sin tid och därför har jag inte orkat skriva någonting. förkylningen är inte över ännu heller så jag sitter här och snorar haha.
men nu känner jag att jag måste ta mig i kragen och göra någonting åt bloggtorkan å framöver ska jag blrja skriva mer igen! kram!

24.03.09

har hänt jättemycket nu i helgen att jag inte ens vet vart jag ska börja. men ska göra ett försök!

i lördags vaknade jag och duschade, åkte och handlade ännu med, dukade, dukade om, lagade mat, fixade mig lite, lagade lite mer mat, klädde på mig osv... sen kom tjejerna över vid sju och vi snackade lite till alla hade kommit och vi satte oss och åt. mamma och jag hade köpt små giftbags till dem innehållande ett läppglans och örhängen/armband. hoppas ni blev glada honeys!
sen vilade vi dvs drack och pratade, sen åts det lite igen och pratade/dracks. det va verkligen jättetrevligt och jag fick jättefina presenter! (visar dem imorn för då kommer min sista present från mamma och pappa)
sen vid halv tolv så kom pappa och familjen hem och jag och tjejerna som skulle med ut fick skjuts till stationen och det bar iväg ut på party! hade så jäkla roligt hela kvällen och natten. tack tusen för att ni ville fira med mig och för att jag har så undrbara vänner! love you!

på söndagen vaknade jag efter att bara ha sovit knappt fem timmar och va jättepigg. släkten kom vid tre och det blev äter mat och ståhej. hade trevligt så också och fick fina presenter! somnade gott också haha. orkar inte skriva mer för så skulle jag få sitta här resten av kvällen haha.

tack jessica, dejan och lilla andré för grattishälsningen! kram!

20.03.09

är frånvarande pga middagen imorn, har sprungit rint som en yr höna haha. ändå har vi glömt både makaroner och marinad till kycklingen, snurriga är vi också! nej nu fortsätter det. vi hörs imorn om jag hinner med kram!

can't breath.


är äntligen klar med min korsett. tog hem den och sydde klart den hemma. drog inte åt den helt och håller för jag kände att jag inte kunde andas när pappa drog åt den lite. är frkyld så det är ingen bra kombo med tajt korsett.
snygg blev den iaf! iofs är det lite fjädrar som ska på så att jag slipper känna att jag visar brösten för allt och alla.

upcoming tattoo.

Don't
criticize what you
 dont understand, son.
You never walked
 in that man's
shoes.
                           /
elvis presley

den här texten kommer det bli när jag tatuerar mig. har alltid haft en crush på elvis presley och kommer alltid att ha det och den här texten är superfin tycker jag. ans namn ska dock vara hans autograf och texten ska vara mer i skrivstil.
nu får ingen härma mig då blir jag sur! hehe...nemen seriöst.
kram!


use somebody.





lite nytt. fock hem armbanden från cocoo.se ochgick in på gina tricot och såg denna väska hänga där. men jag tog inte en direkt utan gick runt och funderade lite sen kom jag dit någon minut senare och det fanns bara två kvar (fanns sex stycken typ två minuter innan) så jag tog en snabbt som satan och såg att en annan tjej tog den  sista precis efter. haha snacka om tur. sjukt att saker tar slut på så kort tid! och ett riktigt kap, kostade inte mer än 99;-!
är fortf sjuk men va tvungen att åka till jakan och uträtta några ärenden med mamma inför middagen på lördag. skönt att det är gjort nu iaf! imorn blir det praktik igen orkar inte sitta hemma längre bli galen snart!
hoppas ni har haft en fin dag i solen! kram

all my love to in flames.






sitter på min gamla dator och hittade dessa bilder!
från inflames komserten i höstas, helt underbar var den!

tattoo


nästa gång jag lägger mig inför tatueringsgadden blir det en sådan! fast med en egen text såklart! riktigtvackert enligt mig! tycker det är så vackert om man passar i tatueringar, det säger mycket om en själv bara genom att titta på tatueringarna man har.  ja och även o jag hinner köpa maskin själv innan så är det inte det lättaste att tatuera själv eller vad säge ni? haha. nu ska jag ta mitt förkylda jag och sätta mig i en bil och köra och handla lite och ovs. kram!

Italia.

jag fick nyss reda på att jag kanske ska åka till italien i sommar! fyfan vad underbart det skulle vara! åååhh hoppas som in i...! Italien är ju helt underbart (har jag hört)!


17.03.09

hoppas ni mår bättre än mig idag!
mår inte bra alls, har ot i huvudet och halsen och hostar. måste bli frisk tills på lördag! har hur mycket som helst att göra och det ska bli jätteroligt. bli en tjejmiddag för hade jag bjudit killarna också hade vi varit uppe i minst 25 stycken! alldeles för många kom jag fram till. så det bli jag plus tio tjejer som ska äta och dricka gott. sen bär det av ut och parta.
är lite nervös också men det är väl förståeligt?

min farfar är och hälsar på hos oss också, längesen jag träffade honom så det är trevligt. saknar honom när han bor ända borta på gotland, träffar ju mormor och morfar var och varannandag så det är inte samma sak när jag träffar farmor och farfar.

imorn är det museum hela dagen med anna från praktiken. vi ska titta på lite modeutställningar på nordiska och kulturhuset.ska bli skönt att bara ta det lugnt och gå runt i sin egna takt någon dag.

nej, nu ska jag umgås med farfar och mamma. kram!

acne.




















...har fått in en hel del fint som jag itne skulle tacka nej till om någon av er fick för sig att köpa det till mig.
cravings på hög nivå!

...

hittade kameran men ska fixa lite med bilderna innan dom åker in! kram!

tenue aujourd'hui.


det blev en mysig klädsel idag. stor kofta, morfars gamla, ett svart linne och gubbbyxor/paperwaistbyxor båda från monki.
till det skinnjacka, converse och en pälskrage på det!
kram!

tu es magnifique.

hello! haha nej jag va int e bakis igår orkade bara inte skriva något. hade något av en idétorka och orkade inte lägga in bilderna från festen. orkar inte glra det nu heller jag vet inte riktigt vart min kamera ligger. någonstans nere i mitt rum under alla saker. festen va trevlig, dock hade jag enormt ont i fötterna när jag kom hem, hade mina nya skor på min och det kändes att jag inte hade gått i höga klackar på ett bra tag, smärta kan jag säga er! sen va dom ju nya också, kanske inte det smartaste valet att ha på sig då, dock inga skavsår så långt ögat kan nå! något positivt i smärtan!

fick mina armband idag också, jättefina och enkla. beställde dem i fredag och dom kom redan idag. riktigt snabbt med tanke på att posten inte skickar brev på helgerna! plus plus plus till cocoo.se!


det rosa och det svarta kom idag. très beau!

im waiting for tonight!

ikväll är det party party som gäller! ska på 18årsfest och slå klackarna i taket! ska bli så roligt! synd bara att min älsklingar inte följer med. men jag har ju andra älsklingar, levande sådana!
hoppas ni får en trevlig kväll! kram!

f*cking shit...

jag måste vara klantarnas klant! när jag satt på tåget till jobbet idag så hittade jag inte mina nya handskar. visste inte ifall jag fick med mig dem imorse eller inte fast jag visste ändå någonstans i bakhuvudet att jag hade fått med mig dom. OCH TAPPAT DEM! fick panik och började nästan gråta. har fortf itne hittat dem och jag har ringt till alla ställen man kan. dom sa att jag skulle ringa imorn igen utifall att de kommer in senare men jag tror inte att jag kommer att få se dem igen och det gör ont i mitt hjärta. mina älsklingar har försvunnit. helvette...


honeys where are you?:(


cocoo.se


klickade hem två armband från cocoo.se 
har redan det i rosa fast i brunt (som köptes förra året någon gång)
 men jag tycker de är så fina så jag kunde inte låta bli att skicka hem ett till.
det svarta är tillägnat livmoderhalscancer vilket jag tyckte va fint gjort.

news in the wardrobe.




köpte de svarta leggingsen med silverdragkedja från hm (de som jag sprang runt och letade efter som en galning och kom hem med fast blåa med gulddragkedja) och ett par skinn/lackhandskar som jag förälskade mig i! jag vet det kansk är osmart att köpa vantar när det blir varmare ute men om man tänker efter så bor vi faktiskt i sverige och det verkar inte bli varmt på länga vägar med tanke på hur det ser ut för tillfället!
ful fot jag fick på kortet btw haha, ser helt ihoptryckt ut!

goodmorning!

sitter och tittar på jay leno och har ätit frukost precis. ska in till stan lite senare och leta presenter och kolla om jag hittar något roligt. ska på 18årsfest imorn. vaknade kl.9 imorse, den enda dagen jag får sova ut typ och jag vaknar kl.9?! sen kunde jag ju inte somna om heller, typiskt. men sånt får man ta när man har vant sig vid att gå upp tidigt.
vad ska ni göra ikväll förresten? kram!


looking good in glasses?


de andra glasögonen jag valde. du ser de med svarta bågar i inlägget under det som är undet det här, haha. både paren är riktigt snygga och sköna! 

sweetie.



har haft en jättemysig dag. vi hälsade på pojkvännens syster och hennes lilla son. titta så stor han har blivit! helt underbar och en riktig charmknutte! när har blir större tjejerna stå i kö för honom. gullunge!

hejdå middag på golden cave för frida.


hämtade min kamera idag hos hanna. och tänkte jag skulle sammanfatta kvällen (i fredags) då vi såg frida för sista gången på en HEL MÅNAD! saknar henne redan och det har inte nes gått en vecka. är van vid att träffa mina tjejer varje dag ju! sen missar hon min födelsedag vilket är lite tråkigt. men vi tar igen det när hon kommer hem igen!  ni kan läsa om hennes londonvistelse på hennes blogg: http://jagilondon.blogg.se/

kram!


free shoes, every womens dream?

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=4392

klicka på länken här ovanför och den tar dig till ett ställe skogalna tjejer drömmer om! bli medlem och tjäna poäng som gör att du får gratis presentkort till skor! och så kan ni passa på att hjälpa mig genom att bli medlem


Philip Lim Fall 2009



klicka på bilden så får ni se på ett litet collage men fin inspiration!
philip lim är en underbar trollkarl!

11.03.09

det blev en väldigt lång dag igår så jag orkade vekrligen inte skriva när jag kom hem. kom hem vid halv elva, duschade och somnade direkt. va på plåtning med bea Szenfeld (som jag praktiserar hos) och Micael bindefeld! de håller på och gör en bok tillsammans och bilderna blir helt underbara! det höll på till sex och efter det va det tillbaka till hennes atelje/jobb och jobba vidare med en deadline. sen så åkte vi hem.

imorse så va det upp tidigt och åka runt  och runt med tåg ett bra tag för att inhandla lite saker innan vi skulle till ateljen/jobbet och fixa lite småsaker. sen fikade vi och åkte till plåtningen. där bjöds det på semlor och annat gott mellan fotagraferingarna. efter tre lååååånga dagar så har vi ledigt imorn och på fredag. ska bli skönar att vila upp sig lite eftersom det har varit väldigt hektiskt men det är riktigt roligt att praoa med bea. och vilken motion jag har fått! har gått nästan konstant i tre dagar nu!

imorn är det tandläkaren 09.20 så ingen sovmorgon här inte! men jag har en krok på tandställningen som "hakar" fast sig i min kind när jag tuggar och det är inte skönt!

hoppas allting är bra med er! kram!


09.03.09

kom hem från praktiken för ca en timma sedan. det blev en låååång dag. imorn kommer den att bli ännu längre men roligt! kan tyvärr inte skriva vad pga att det måste vara hemligt. inte ens jag vet riktigt haha. har iaf springut runt på stan och gjort en massa ärenden. känns som ett riktigt träningspass så det gör inte så mycket att jag inte gymmade igår kanske. kommer dock att vara ledisg på torsdag och fredag så ska passa på att träna lite då. nu ska jag titta på tv/film med min pojkvän beroende på vad som kommer. blir sängen efter det för jag ska upp ganska tidigt imornbitti. 
ha en fin kväll ! kram!

21.11 tvtime

nu har jag eliminerat utväxten och är åter fräsch! sitter och tittar på sanningens ögonblick med mamma och pojkvännen.
ska i säng tidigt ikväll för imorn börjar praktiken! ska bli riktigt roligt och jag längtar! fast lite nervöst är det ju. men det går nog över sen när jag träffat henne. vad gör ni för något då? sitter ni också och glor på tv? kram!

hahahahaha..

vill ni få er ett gott skratt ska ni titta in på sidorna tjuvläst.se och tjuvtittat.se. jag kan sitta och läsa och titta i timmar och bara skratta. riktigt torr svensk humor and i love it! bara att klicka på länkarna och ni är där! titta och njut!


15.50

nu blir det varken gym eller att titta på pojkvännens match för varken jag eller elin är riktigt friska och pojkvännen ville inte att jag skulle sitta själv och titta på matchen. jag tänkte att min kusin adam ville följa med men får inte tag på honom. det positiva är väl att jag kan färga håret ikväll utan att behöva stressa! sitter förresten och äter kebab med bröd. hur gym kan bli kebab me bröd är en bra fråga. gott är det iaf!


god morgon!

nu har jag ett dilemma. jag vet inte hur jag ska hinna med allting idag! jag ska gymma, färga håret och titta på min pojkväns match. och allting under kvällen! jag skulle behöva ha färgen i håret medans jag gymmar och tittar på hans match samtidigt haha. nej men fan jag blir snurrig. sen måste jag ringa till praktiken också. jag blir galen varför sparar jag på allting till samma dag? nej nu ska jag gå ner till pojkvännen och trösta mig själv...
kram!

about myself.

vad heter du? Ida-lii Lovén Makkonen. Varför jag inte heter bara Ida är för att när pappa ville att jag skulle heta Ida ville mamma ha ett mer speciellt namn, hon tyckte väl att Ida var väldigt vanligt och tråkigt. Jag vet att det finns en till i Sverige som heter Ida-lii och hon är ett år yngre än mgi och bor i bålsta. lite roligt eftersom hon troligen är döpt efter mig i och med att bålsta ligger ca 10min från bro och vi har en gemensam tidining.

hur gammal är du? Jag är född 22 mars 1991, vilket för mig blott 17 år gammal. I privk två veckor till sen är jag vuxen! kanske inte till sinnet men enligt lag. Har tur som har föräldrar dom har svårt att släppa taget på ett sätt haha.

hur lång är du? Jag är nog någonstans mellan 1.68-1.70. Skulle chansa på det lägre.

har du tatuering? Har en som är tillägnad min familj. det är en ankelkedja med länkar med deras och min första bokstaven i deras namn och ett hjärta för kärleken till dem. Gjorde den för att jag vet att jag inte kommer att ångra den när det gäller min familj. Dom är ju mitt allt!

vad har du för intressen? Jag har många intressen men svårt att hinna med alla tyvärr. jag gillar att måla, sy, lyssna på musik, shoppa, titta på film, umgås med vänner, fika, gosa med mina hundar, umgås med familjen m.m. Ja egentligen allting en tjej i min ålder gör. Sen gillar jag ju att slappa och äta onyttigt men det låter ju bättre om jag inte skriver det eller hur? haha..

vilken skola/linje går du på? Jag går på S:t Martins Gymnasium i Sundbyberg inriktning mode-design. går man den linjen får man har man ämnen som sömnad (innerfattar en rad kurser så som jeans, blus, kjol, trikå, jacka/kavaj m.m.), mönsterkonstruktion (du lär din rita klädmönster med eller utan bok) design (du får göra egna kollektioner precis likdant som riktiga designers gör och får lära dig hur man säljer in genom redovisning), kulturochstilhistoria ( du får lära dig klädernas historia genom tiderna) m.fl. det är jätteroligt och man får lära sig nya saker hela tiden! dock är det farligt att vara sjuk man kan missa hur mycket som helst på bara en dag! min kompis Darja går där också.

hur är den klädstil? Jag har en väldigt varierande klädstil. ja följer självklart modet men inte som en slav utan jag tar på mig det jag tycker är snyggt men tröttnar lätt om jag ser att veranda kotte springer runt med samma kläder.  Jag sätter min egna lilla prägel på det. Skönast är det väl ändå när det är bekvämt! Man måste trivas i det man har på sig annars är det väl ingen mening med att ha de kläderna på sig. Dock har jag fallit lite i mörker när det gäller kläder (svart grått ibland lite beige om man har tur!) så nu till våren ska jag få in färg så det bara sprakar om det!
synd dock att man ibland hellre är snygg än skön haha och det har man fått ångra. Höga klackar en dag man helst av allt bara vill gå iväg till skolan i fårskinnstofflorna man drar på sig på morgonen är väl det dummaste man kan göra?

vad har du för musiksmak? Jag lyssnar på precis allting inom rock. indie, heavymetal, hårdrock, electro, mesrock you name  it. Fastnar även då och då för en eller annan rnb låt men något jag absolut inte tål är den typen av musik som 50cent spelar! Herregud jag får lust att skjuta mig själv när jag hör det.

vänner? Har många fler killkompisar än tjejkompisar. Kommer bättre överens med dem helt enkelt. nu tror ni säkert att jag är en sån där tjej som inte kommer överens med tjejer bara för att jag umgås med killar. Många tjejer klarar ju inte av att ens tjejkompis kommer så bra överens med killar, som tex ens egna pojkvän. De känner sig hotade. Men icke jag har tjejkompisar också och det är väl skönt det för man behöver sina stunder medn tjejerna när man bara kan sitta och snacka skit. Darja, Elin, Frida och Hanna är mina närmsta tjejkompisar. Killarna orkar jag inte dra upp det är så många! Sen har vi ju min pojkvän, han är bäst. men jag vet inte riktigt om han vill att jag ska skriva så mycket om honom i bloggen. Det kan ju vara lite känsligt såntdär så jag väljer att inte nämna så mycket om honom.

vilket är ditt favorittvprogram/film?
Jag har en bred filmsmak men gillar väl mest krigsfilmer och gråtfilmer. har blivit en riktig mes på sista tiden haha. Dock är jag lite av en sucker för pangfilmer med Jason Staton, han är riktigt grym! ex på film med honom är Lock, Stock and two smoking barrels.

vad använder du för smink/skönhetsprodukter? Jag är inte den som sminkar mig speciellt mycket. har mascara, ögonbrynspenna från Loréal, concealer, rouge, läppglans(om jag är sugen på det) från clinique, fast det låter ju mycket när man skriver ner det såhär men det är inte mer än vad va roch varannan har på sig. tvättar ansiktet med Neutrogena 2 in 1 och finnar eliminerar jag med Clinique Anti-blemish och mjukar upp ansiktet med ansiktskräm från samma märke.
jag har ett tvång när jag duschar. jag måste smörja in ig med acos duscholja och sedan torka av det med en handduk och smöja in mig med Bodyshops hurkräm med cocos. huder blir babylen och får lyster. Jag använder parfymen Princess från Vera Wang. Men ska få Marc Jacobs Daisy i fördelsedagspresent så jag längtar. Den luktar gudomligt!

Vart jobbar du? Jag jobbar på McDonalds på östermalmstorg i kassan. Det är inte det bästa jobb man kan ha men det ger pengar och man får träffa mycket människor. Trevliga prickar som jobbar där också!

Vem är den ultimata mannen för dig? Det finns för tillfället inte många som kan hålla samma takt som den här personen. Hugh Jackman! han är något utav det ultimata! Hade jag varit känd och i samma ålder som honom hade jag stalkat honom tills han gav sig haha. Men annars måste jag nog säga min pojkvän, han har allt jag vill ha hos en kille. Och tur är väl det annars hade det varit lite svårt haha.

Hur ser din framtid ut? Jag hoppas på en framtid som antingen stylist eller designer. det förstnämnda är liiiite lättare än det sistnämnda men bestämmer jag mig för att verkligen kämpa så vet man ju alrig vart det kan leda! jag har ju världens chans som ska praktisera med Bea Szenfeld nu i en månad! Jag vill resa lite och leva livet innan jag stadgar mig och vid kanske 25 skaffar barn och hund. En hund måste jag ha skulle inte kunna leva utan det har vuxit upp med hundar.

Favoritmat? har alltid varit köttfärssås med spaghetti. det går alltid ner spelar ingen roll när var och hur. Jag fullkomligt älskar det! Annars är älggryta och paisty (en finsk köttgryta)  med potatis eller makaroner också mumsigt!

Så! Nu fick jag med lite om mig själv. har jag missat något är det bara att kommentera det!
Sitter och väntar på att baby ska komma hem, har inte suttit uppe såhär på riktigt länge, det är rätt skönt faktiskt. Det är Mr.Bean på tv också, han är ju sjuk haha, men grymt rolig!
kram!


did you hear what happend..

en sak måste jag bara skriva! det tog oss fyra timmar att komma hem från jobbet idag. först fick jag jobba över nästan en timma sen kom vi inte längre än till karlberg innan tåget togs ur trafik för att det hade hänt en olycka mellan karlberg och sumpan. så vi fick gå till st eriksplan och ta tunnelbanan till kista och därifrån bussen till jakan och seden tåget hem. kom hem kl.8 istället för halv sex som jag brukar. riktigt irriterad var jag men sånt är livet antar jag. tröstar mig med godis, cola och chili cheese doodles haha.



yes caroline af ugglasgick vidare till delfinalen. heja!


07.03.09

förlåt för att jag är osocial men jag är med elin så jag vill vara social mot henne. vi sitter och tittar på melocifestivalen med familjen. det är caroline af ugglas med snälla snälla snälla snällla för tillfället. jag gillar den, om man slipper se på henne. jag lovar imorn ska jag uppdetera och berätta vad som hänt de senaste dagarna!  glasögonen måste jag ju visa också!
ha en fin lördagskväll! kram!


06.03.09

ikväll är det avskedsmiddag för frida. hon åker på praktik till england en månad. så nu ska vi se till att det blir en kväll att minnas! hörs senare hoppas ni får en trevlig kväll!
kram!

questions.

tänkte att det kanske vore roligare att läsa om någon man vet lite om. annars vet ni ju inte vem ni läser om och det kan vara lite tråkigt eller hur?
frågan är bara om jag ska låta er få som läser bloggen fråga mig vad ni vill eller om jag ska skriva lite standardfrågor och svar om mig själv? tycker ni kan få bestämma det? bara att slänga in en kommentar om vad ni tycker!
kram!

smsa mera.

fick ett sms:
dina glasögon är är klara!specsavers jakobsberg.
yes min glasögon är redan klara. två tre veckor blev tre dagar, skum! men jag är överlycklig! så pass att jag ska åka.  och hämta dem innan skolan imorn. jag hinner precis! fyfan vad snygga jag ska vara imorn. ny kavaj och nya glasögon! mums! nu vill jag ha ett par nya skor till vardags haha. det är jobbigt för får man lite försmak vill man bara ha mer av allting! nej nu får jag hejda mig lite!

nouveau dans la garde-robe.


kavajen kom idag! riktigt snygg, så snygg att den åker på redan imorn!

food.


äter mackor med elin. dessa mackor har blivit lite av ett beroende här hemma. både jag och mamma äter dem stup i kvarten. tortillabröd med smör, peppar och vitlökssalami. eller salamirullar a la ida osm elin skrivit haha.
ska mysa lite och ta det lugnt!
kram!

05.03.09

sitter i skolan och häckar. ska äta lunch alldeles strax men väntar på att frida ska skriva klart en sak bara. nu är jag busig för vi får inte sitta i datasalen längre om vi inte ska jobba för att vissa inte kan låta bli att äta och dricka här inne. irriterande! men nu orkar jag faktiskt inte bry mig för jag är inte den som skitar ner eller "snuskar" som det såtr på en lapp utanför salen haha.
ska dessutom offra mig och gå och äta på solnahallen idag! ja ni hörde rätt jag ska äta vanlig skolmat för första gången på ett och ett halvt år. endsat för att det är pannkakor haha. tur att jag ska gymma idag för jag lär trycka i mig enormt mycket!

hörs senare kram!

22.52 too late

nu bär det av till sängen. är så trött att jag håller på att storkna. har suttit och plugggat hela kvällen igen men känner inte att något fastnar utan att det bara går rakt igenom. tur att vi har design innan religionen imorn så jag hinner plugga in lite mer då!
imorn är det återupptagning av gymmet. har inte varit där på alltför länge och känner att även om jag är lite småkrasslig så behöver jag röra lite på mig. rullbandet och rodd är det framförallt som gäller! det svåra är att inte träna för hårt. känner att jag aldrig blir riktigt frisk och det kan ju ha och göra med att jag inte rört på mig speciellt mycket och äter skitmat rent ut sagt. men nu får det faktikst bli iaf en liten ändring på det. kavajen ska komma imorn också. längtar!
hoppas ni sover gott inatt. sov gott!

my babys.




love love love love love....

news.




köptes igår men orkade men hade inte tid att fota. de är från åhlens. har dem i svart också och det är riktigt sköna! HÅLLER IN MAGEN! haha inte för att det bli någon skillnad på mig men ändå.

randig tröja från lindex och jeas från gina tricot.

mössa

mössan är densmma på båda de sista bilderna men färgen stämmer bäst med den sista bilden.

wear of the day.


blir en slapp outfit med tajta jeans NYA! (liknar leggings men med dragkedja i sidan.) haha hur lät det där slapp outfit med tajta jeans? kofta från weekday halsduk indiska skinnjacka ellos. och converse på det.

04.03.09

sitter i skolan och degar. ska ha kultur-och stilhostoriaprov nu. hade mönsterkonstruktionsprov innan lunch. måtte jag bara ha klarat det! nej önska mig lycka till nu! ska förbi lindex och hämta en köpa en tröja som jag hade paxat i skyltfönstret haha. en vit och blårandig lite längre som jag suktat efter men är slut överallt. nu ska den bli mig för ynka 149;-

hörs sen när jag kommit hem. kram!

03.03.09

ledsen men jag kommer att vara otroligt osocial. måste plugga nonstop har tre prov på två dagar här. herreminjesus! pray that im still alive after this. kram!

btw, yes jag fick MVG i sömnadskurs B jeans och tricå woho! nej men nu måste jag plugga, vill inteeeeeeeee...

22.41

nu bär det av mot sängen.
är dock jättehård i magen, den är helt uppsvullen och gör ont. drack nyss något te som ska sätta igång magen så jag hoppas att jag kan gå på toaletten imornbitti.(jag vet det är inte det revligaste man kan prata om men anyway) egentligen är det där teet något som heter sliming herb och är ett te som man ska bli smal av. och visst funkar det nog, om ma vill tillbringa hela sin tid på toaletten fram tills dess att man blivit smalare. det har en laxerande effekt. sökte på internet och dr stod det att det tillåmed är förbjudet i vissa länder, ooops. ja har man en mamma som går och kollar i japanska affärer och tycker om te samtidigt som hon vill bli smal resulterar det i detta. dock är det bra om man är hård i magen! vilket jag ju är så...wish me luck! lila kiminella jag hehe...



god natt allesammans!kram!

glasses


ett par av de jag valde. bilder gör den inte riktigt rättvisa utan är supersnygga på.
de andra är också riktigt snygga. lite pilotinspirerade men mindre och inte lika runda.
kommer drömma om dem inatt, längtar!

02.03.09

hat varit hos optikern idag. köpte två par glasögon. vill ha dem på mig nu för de va skitsnygga! men om ca två veckor så är de mina lagom till min födelsedag! sitter och tittar på tv med robin och tar det lugnt. ska försöka plugga lite också har tre prov den här veckan. suck...
kram!

Permanent Vacation vår/sommar 2009










blommigt och randigt. rikigt fint och vårigt!

01.03.09

idag har vi äntligen börjat rensa ut ur vårat förråd. eller börja dra ut saker ädifrån gjorde vi redan i veckan vilket resulterade i att mitt rum såg ut som ett slagfält. troligen därför jag känner mig så instängd när jag har sovit där.
jag har plockat undan som en liten stig i mitt rum så att jag kommer till sängen haha. nu börjar det dock arta sig lite och man kan se golvet på vissa ställen. förrådet ska vi inte ens prata om. innan så kom man inte längre än att öppna dörren. det var staplat upp till taket med saker. nu kan man nästan gå in i det utan att trampa på något.
har hittat en skitsnygg sandal därinne. gladiatorinspirerad i skinn. problemet är bara att jag bara hittat just en sko. hoppas jag hittar den andra för de va riktigt snygga.
nej nu ska jag städa lite!
kram!


1 mars= 22 dagar kvar.

sen är det min födelsedag! synd bara att det där med mer ansvar och så kommer på köpet. nej men det ska nog gå bra.

RSS 2.0