fy på dig!

har inte skrivit på jättelänge, datan är fuckad och när den är det orkar jag inte hålla på och dividera med det så då blir det såhär, sorry!
me ska bättra mig lite och berätta vad som hänt under veckan, det är mycket så jag hinner inte nu innan jobbet men sen så!

ha det bra sålänge puss!

jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb.

jag pratade om en jobbintervju härom veckan, remember?jag fick jobbet! det är på Mcdonalds på nybrogatan, så nu slipper jag ha ångest inför att spara pengar för sommaren, ska ju till roskilde so i need money then!
dom ringde tidigare idag och på tisdag ska jag dit för introduktion och skriva på anställningsbevisen osv. skönt!

all weekend loooong...

har inte skrivit på hur länge som helst, inte bra..men nu är jag här igen!
har haft praktik hela veckan och datan har krånglat, som vanligt nu för tiden.
en rolig sak att veta är att jag fyller år om exakt en vecka, 22 mars är en speciell dag för många i år inte bara jag som fyller år utan det är självaste påskafton! så det bli ett glad påsk och grattis till mig, slåt två flugor i en och samma smäll, härligt!
men jag önskar mig inget speciellt, kommer inte på något som jag vekrligen önskar mig, eller jo en sak, fast det vet jag redan att jag ska få, en provdocka! lite svårt att gömma haha.
 
pojkvännen och hans hockeylag van finalen idag, så dom är bäst, hos en hockeypolare och firar just nu, happy för them!
men nu ska jag ner och joina mor min framför tvn.

juste, charlotte perelli vann ju finalen i melidifestivalen, som man trodde haha, hade dock sett antingen sanna nielsen eller sibell som nummer ett men charlotte är 100000000 ggr bättre än om "i lööööve euuroooope" vunnit, då hade jag tagit mitt pick och pack och dragit till finland som dubbel medborgare som jag är och bosatt mig bland finnarna och deras hårdrocksfinalister, dom kan iaf leverera!

ha en fortsatt trevlig kväll, puss!


jeg elsker deg, i love you, te quiero, te amo,jag älskar dig...

jag har tänkt på en sak, när jag bråkar med mina föräldrar och säger en massa saker (som jag fattar nu efteråt) egentligen var helt onödiga och sedan brukade dra ut på kvällen och fortfarande känna mig fruktansvärt irriterad på dem, kanske till och med hatade dem just för tillfället. tänkt om man då råkar bli påkörd där man går i sin egen värld eller om något ännu värre skulle hända en, vad hemsk man måste känna sig, att det sista som ens föräldrar kunde ha hört från en va ens dotter som skrek att hon hatade dom och smällde igen dörren. jag förstår inte hur jag kunde hålla på sådär, nu för tiden tänker jag på vad som kan hända varje gång jag har småtjafsat med mamma och städning eller något, på vad som skulle kunna hända när man sen går ut för att dra på fest eller något liknande. jag har kommit fram till att man ska ta avra på varenda minut man får med sin familj, för det är dem som alltid kommer att finnas där för en hur svårt det än blir, om pojkvännen gör slut, om man är sjuk så är det mamma som pysslar om en, om man behöver pengar är det dom som kanske ger en en slant om man fråga snällt och inte ber om allt för mycket eller om man har bråkat med sina kompisar, det är alltid dom som ställer upp för en och tar sig tid att trösta ordentligt, för de vill ju inte att någon nära/kär ska må dåligt. det jag vill komma fram till med det här är att jag älskar mig familj mer än det troligen går att älska några levande varelser, dom har alltid funnits för mig i både vått och torrt. de har alltid stöttat mig till 100%, javisst det har dykt upp en del bråk som fått fnurra på tråden men den har alltid rett ut sig igen, tack!

jag älskar er glöm aldrig det <3

pink kofta.

rosa kofta



köpte en ceriserosa kofta på gina tricot idag, kunde inte låta bli den va så härlig!
så nu känns våren och sommaren ytterligare liiiite närmare med lite färg på plaggen istället för det trista mörka, mums säger jag bara!

nu ska jag äta panerad fisk med potatis och remouladsås,ännu mera mums!

puss på er alla!

confusing!

vad har hänt med bloggen, när man ska skriva inlägg så kan man iten sätta in bilder och sådant, förvirrande, är det bara jag som har så?

klänning.

klänning



sydde klart klänningen nyss, blev jättenöjd, dock har armarna en tendens att ramla ner när man hoppar alltför mycket men det ska jag nog klara av att inte göra haha. slänge rin en bild så kan ni bedöma resultatet själv, puss!

torsdag.

kom nyss hem från skolan. lååååång sömnadsdag idag, men rolig som alltid. jag glkömde nycklarna till skåpet hemma idag så jag köpte nytt tyg (klarblå och vitrutigt smårutigt) så att jag kunde göra något jag velat göra men inte haft tid för utanför skolan, en en klänning men rynkor på bröstet och små enkla armar. det har gått jättebra hitills och jag tror jag kommer hinna klart med den imorn så att jag kan ta hem den och har den någon dag på praktiken som börjar nästa vecka och två veckor framöver. så om ni ska till Standard (föredetta gulancity) någon gång under de kommande två veckorna kommer ni med säkerhet att se mig där!
otroligt trevlig personal men ett enomrt utbud av snygga märkes-och designerkläder och skor har dom, så jag försöker hålla i min lön nu till praktiken, det är svårt men jag försöker!

dom ringde från ett ställe jag skickat in en cv till, så nu ska jag på intervju nästa veckan, hoppas det går bra!

provade byglar och fick välja ut några underkläder som jag tyckte var fina ur tjejens som ska ha och designa modefotografieringen idag, jättefina underkläder man blec helt kär! och jag som gillar spets och romantik bara smälte när jag såg hennes modebilder på underkläderna! ursnygga!

nu ska jag slappa och försöka plugga lite..
hoppas ni får en trevlig kväll nu allihopa! puss på er!

tuesday fo shó.


hej, hoppas allt är bra med er, jag mår fin fint!
sitter i skolan och jobbar med ett engelskaarete som ska redovisas imorn.
vi är nästan helt klara men fasar inför att prata engelska, är inge vidare "good at it".det är som sagt lättare att skriva på engelska haha.

va på löwenströmska igår och kollade njurarna via ultraljud, hon såg inget ovanligt eller udda men  hon pratade om en sak som oroade mig lite men det skulle nog inte vara något strörre problem, men det kan vara orsaken till att jag så ofta får urinvägsinfektion. hoppas höra av doktorn snart så jag kan få bukt på allting, få igång skolgången som vanligt igen.

nu är det rast så jag måste röra på mig, see ya!

festivalvirr.

ha svårt att välja, vill vekrligen gå på Roskilde, va astaggad på det innan pojkvännen säger att han är sugen på Metaltown i göteborg, och nu när jag kollade in deras sida så vill jag hellre gå på metaltown, dom har alla bra band som jag vill se, inflames, Danko Jones, Bullet for my Valentine, Nigthwish m.m. så blir astaggad på det med.
men när jag sen kollar på roseildesidan så ser jag att radiohead, chemical brothers ch massa fler ska dit också.

så nu är jag verkligen förvirrad, det lutar mer åt Metaltown men är confused, jag vill på båda, men det kommer inte fungera, suck. så vad tycker ni?

           image100                  image101

RSS 2.0