melodifestivalen.

jag är inget big fan va melodifestivalen men, yes! Agnes gick vidare i melodifestivalen! troligen den enda jag kommer glädjas åt om hon vinner. heja heja heja!

i wanna feel love love love!

we all have cravings.


så efter jobbet idag gick jag och köpte dessa leggings som engla skrev om igår. (det är hennes bild också) 
svinsnygga och svinsköna och svinbilliga! kan det bli bättre?dom kommer bo på mina ben kan jag lova.

late.

och yes jag vann kavajen också! vet dock inte om det kan skickas nu när det är helg. men jag är överlycklig nu slipper jag ränna runt och leta kavaj. dom kostar ju några hundra också om dom ska vara snygga. så denna ser jag som ett riktigt kap!
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85084573

blev kvar hos mormor och morfar lite längre än planerat. det va så mysigt där uppe. jag och mamma lagade mat och tittade på film, 27 dresses. den va jättemysig. skönt att titta på en riktig tjejfilm någon gång då och då. blir ju inte så ofta när man har en pojkvän som somnar så fort man sätter på en sådan film. sen dukade vi och tände ljus och så tajmat till att mormor och morfar kom hem. fick lite saker också, cliniqueläppglans 5-pack, parfymer (kenzo 5-pack med småparfymer och en marc jacobs daisy, fast den sistnämnda får jag inte förens jag fyller år, suck!) och trosor, armband och lite smått. visar det imorn orkar inte fota det nu. nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imornbitti och jobba. ja så va det ja, jobb...önskar att man va liten igen och bara kunde stå och skrika jag viiiiiiiiiiill iiiiinteeeeee! men det kan jag ju inte nu längre, snart 18år och vuxen, hur skulle det se ut haha?

nej nu väntar sängen, god natt!

16.14

ska ta en promenad upp till mormor och morfar. dom kommer hem från spanien sent ikväll så vi ska laga lite mat och duka åt dem så att de kan ta det lugnt när de kommer hem. dom bukar alltid göra så för oss så nu är det vår tur att hjälpa dem.

kram!

getting married.


nej jag har inte missat detta. men att det har blivit en sådan uppståndelse över detta är helt oroligt! okej dom ska gifta sig, okej det är stort men någonstans går väl ändå gränsen.
men jag är glad för deras skull. äntligen får Victoria sin Daniel! det va väl på tiden!

guten morgen!

hur är det med er då?
har varit vaken en liten stund nu.så jag är inte alldeles nyvaken och sömnig längre. skönt! jag har dock fortf ont i käften och kan inte tugga med framtänderna så jag fick äta mjölk med flingor i morse. dock va flingorna tydligen tillräckligt hårda så jag fick sitta och suga lite på dem innan haha. jävla i-landsproblem man kan få av en tandsällning. "det är så synd om mig för jag har haft turen att få tandställning hel gratis, buhu!" tänk på barnen i afrika nu dom kanske inte ens har några tänder! tänk er ett liv utan det?usch..
nej vad ska man göra idag då? jadu, sura över att det har kommit snö under natten och makren åter är vit? låter som en bra grej att göra! vafan kom snön ifrån förresten? och kylan? nåja, det är sol ute iaf så ska inte klaga alltför mycket! vem vet snöns kanke försvinner lika fortf som den kom. solen gör ju trots allt sin del därute!smälter bort den där snön som kunde ha singlat ner till marken för ca två månader sedan så ma ville ha kallt och snöigt och mysigt. jul kallas det. då fick ni nöja oss med lite is och frost..jäkla klimatförändringar..

kram!

woho!

jag vann skorna! yeah! nu ska jag sova god natt!
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85273574

patience.

justja, mamma har lyckats övertala mig att gå till en frisör och permanenta. är nog lika bra det för kar jag skulle dö om det blev fel. plus att jag har en tendens att ha sådan otur när jag ska leka hemmafixare. nu måste jag bara ha tålamod tills jag fyller år (22 mars) så får jag det i födelsedagspresent. tåååååååålamod ida! ja så vare ja...

shoes

har budat på ett par skor på tradera. har velat ha dom ett tag nu men dom är slut överallt. jag ska bannemig ha dom nu! håll tummarna åt mig! måste sitta uppe någon timma till bara, jag som redan håller på att somna...

26.02.09

hemma igen och har jätteont i tänderna. dumma tandläkare! han spände tandställningen ytterligare lite för att minska på mellanrummet mellan framtänderna. antar att det är bra iofs med ont som satan gör det! kan inte tugga med framtänderna alls och det va bara ca två timmar sedan han spände den. ska tillbaka om en månad och kolla om jag äntligen får ta bort den! hoppas hoppas hoppas!
har iaf fått i mig en sallad vilket va gott och nu är jag mätt! nästan för mätt för jag har en tendens att äta för mycket haha.
ska titta på simpsons nu och sedan försöka övertala mamma om att hjälpa mig med håret. vill ha lockigt! nu nu nu!
kram!

dagens mysiga.


en osminkad ida i en tröja från gina tricot och leggings detsamma tror jag. blir kängor, skinnjacka, stor kofta och halsduk på det när det bär av till tandläkaren. solglasögon åker också på! om det fortf är sol då förstås. hoppas!
jag välkomnar våren! komsi komsi!

i want to..


jag vill ha sånt här burr. så fint! ska tvinga mamma eller någon att göra det på mig ikväll eller imorn.
hoppas allting är bra med er förresten? kram!

music for my ears.


aerosmith - livin' on the edge.


 
kent - på drift
lite skön musik såhär på morgonkvisten. sitter och dega framför tvn och har precis ätit frukost. blir tandläkaren om några timmar men innan dess ska jag sitta här och slappa. tycker jag förjtänar det!det är ju lov!

curly sue.

hon har permenentat sitt hår. min kompis alltså. och det blev skitsnyggt! och det va jag själv spm gjorde det på henne!känner mig jätteduktig nu.
nu vill jag också göra det. har funderat på det ett tag och nu tror jag faktiskt att jag vågar. kommer få klippa av en bra bit för det kommer slitas mycket med det är så fint! och så kan man bara låta det va och det skule fortf vara fint. nu hänger det ju bara och sitter uppe i en tofs för det mesta...
vad tycker ni?
jag vill ha nu! lockigt fint hår nu!


25.02.09

roligt att inlägget jag skrev för ett antal timmar sedan inte ha kommit upp förens nu..jag tror att jag straffas för att jag inte har skrivit på några dagar.
har iaf haft dt väldigt skönt i mora/falun/sälen. det va mycket snö och kallt! min pojkväns bror och mamma skulle åka skidor. inte det riktiga vasaloppet med öppet spår och halvvasan. och dom klarade det! jag är riktigt imponerad i och med att det va hela 9 mil på öppet spår och 4,5 mil på halvvasan. sen blev man riktigt sugen på att åka själv, synd bara att man inte kan åka haha. bara att börja träna nu! slänger in lite bilder imorn för jag måste sortera dem lite och fixa.
tandläkarn imorn också, ser itne frma emot det tyvärr...fasst jag får kanske reda på om jag kan ta bort den nästa gång då.
nu ska jag hjälpa min vän med en sak! kram!

hello there!

förlåt för dålig uppdatering. har varit i mora från i lördags tills igårkväll och idag har jag varit upptagen hela dagen.
 har varit jätteskönt med lite lugn!berättar mer sen ska äta tacos med vänner pch famlij. kram!

17.05 hurry up!

måste börja göra mig i ordning. om en timma ska vi iväg på middag. ska bli riktigt trevligt att träffa pojkvännens mamma och famlij har inte gjort det på länge. måste köpa en liten bukett blommor eller något innan bara.

jag vet jag måste nog vara den sista att köpa en spetströja. köpte en genomskinlig svart i somras när det va så poppis från monki men glömde bort att köpa en i spets också. men tur va kanske det för nu fyndade jag en på gina tricot för 29(!) kronor. det är ingenting. typ en té på något litet café i storstan. i like it. den åker iaf på ikväll men vet inte vad jag ska matcha till, något förslag?

kram!

oh sunny day! oh happy day!


såhär har jag sett ut hela dagen. känner mig som en liten flicka haha


min kära vän hanna. och hennes galet vackra ögon! vill sno!


våran snygga modell frida. so sweet!


söta hanna va godissugen! (klippte bort hanna för hon hade blivit sur annars haha)


snygga brudar. bea och carro.


wear of today.


halsduk har mammat stickat, jacka hm, leggings ginatricot (eller indiska), skor din sko, väska mormors gamla
under slängde jag på mig en oversizekofta i svart, vit oversized t-shirt och en tajt svart kjol.

tänkte det kunde vara mysigt med en bild utomhus i solen. har gått runt och lett hela dagen för det är så fint väder ute!
så underbart!
kram!

good morning!

skulle egentligen ta tåget innan som går nu och prick två minuter. varför vet jag inte för jag hade bara fått strosat runt till frida och hannas lektion slutat. sen bär det av mot UF-mässan i älvsjö.
idag halv ett så sätter sig mamma och får sina dreds gjorda! ska bli roligt att se hur hon ser ut i det. men hon kommer passa i det det vet jag! nu måste jag skynda mig lite småt slänger in dagens lsenare idag när jag kommer hem orkar inte ta upp kameran ur väskan för jag la precis ner den haha.
ha en fin dag kram!


22.03 time to sleep.

nu ska jag avsluta allting och hoppa in i duschen snabbt. imorn är det UF-mässan som gäller. ska bara dit och titta lite med klassen. eller trängas med alla andra människor som är dumma nog att åka dit haha. vi har ju inge val i och med att det är med skolan. men vem vet nästa år kanske det är vi som står där och försöker sälja.
god natt så hörs vi imorn! kram!

19.02.09

hatar när man känner att man börjar få ont i halsen och känner sig hängig. bättre blir det inte heller av att jag glömde ta medicinen i morse och fick ta den när jag kom hem. men nu har jag den i mig och sitter halvt insomnad i soffan och slappar. det jobbiga är bara att jag måste tvinga mig upp till duschen om jag inte ska behöva duscha imornbitti. vilket jag inte har någon lust med alls. det är kallt nog ute som det är. jäkla sverige...
det ringde nyss någon som ville fråga mig om radiokanaler. han sa att det va frivilligt och att jag kunde avbryta när som helst men jag tyckte synd om honom och fortsatte att svara på fråga efter fråga och när jag till slut la på hade jag snackat i 25(!) minuter! suck, det kan inte vara roligt att ha ett sånt där jobb. sitta och fråga samma saker dag ut och dag in, höra på dryga otrevliga människor osv. ja som knappt lyssnar på radio heller..

imorn ska jag med robert och täta middag med hans släkt. ska bli trevligt att träffa dem igen. och träffa lilla andré. han är så otroligt gullig! lite synd bara att jag inte kan vara med på fridas 18årsmiddag. men har redan lovat  pojkvännen sen några dagar tillbaka och vill ju träffa dem så. vi får fira sen istället jag och frida.

nu sitter jag och tittar på my super sweet sixteen. haha dom är så otroligt bortskämda och det är så otroligt underhållande att se på det. dom gör bort sig totalt. det får en att känna sig bättre när man sitter här i ett radhus ute u buschen haha. okej det är säkert asskönt att vara rik och ha pengar men då kan man faktiskt ha en snygg klädstil á la olsentwins/kate moss/sienna miller m.m.

hoppas allting är bra med er! kram!


movies.

har helt glömt bort att skriva om filmerna jag såg häromdagen. först;

the stranger:


handling: Kristen och James anländer till föräldrarnas sommarhus och vill inget annat än att vila upp sig efter en lång dags bilfärd. Vad de ännu inte vet, är att denna natt kommer att förvandlas till den värsta natten i deras liv, när tre maskerade främlingar dyker upp och stör lugnet. Köp den på www.discshop.se idag!. Dessa galna och mystiska främlingar finner en sadistisk glädje i att terrorisera det unga paret. Allt utvecklas till en kamp om överlevnad och Kristen och James enda chans att klara sig är genom att släppa fram sina mest brutala impulser. 

om du är mörkrädd och lättskrämd så ska ni inte se den utan en pojkvän eller vän som kan sitta nära dig och hålla dig trygg. jag tittade på den mitt i natten med pojkvännen och hoppade upp och ner i sängen av nervositet och satt hälften av filmen med täcken halv täckande över ögonen så att jag slapp se om det va äckligt eller läskigt haha. men den va skitbra. jag är bara chockad över hur lättskrämd jag blivit på sista tiden. sjukt. men den är klart sevärd så gillar ni läskiga filmer se den!



handling: Tre judiska bröder flyr från det tyskockuperade Polen in i Vitrysslands skogar. Där förenar de sig med ryska motståndstrupper och försöker att rädda så många oskyldiga människor som möjligt.

defiance är en film om hur det va för judarna som fick gömma sig inne i skogen och skydda sig från tyskarna. den va skittrög och man kom ingen vart. somnade mitt i filmen och orkade inte ens titta klart på den. blev riktigt besviken för jag älskar filmer om andra världskriget. den är över typ två timmar lång också. kanske borde se klart den innan jag säger mer men efter halva filmen fattade jag fortf inte riktigt vad som va meníngen med den.

nu ska här handlas mat, kram!


bracelets.




cooco.se, mammas gamla, gotlandsmarknad, guldfynd.

17.02.09

jag mår piss, sörry för dålig uppdatering. hörs av mig imorn igen kram!


17.02.09

jag mår piss, sörry för dålig uppdatering. hörs av mig imorn igen kram!


19.48 thanks you.


nu har jag äntligen fått en bild av min bror som får plats i berlocken som jag fick av honom i julklapp. bättre sent än aldrig right?

addict.



jag va hos doktorn idag och kom hem med detta. från och med idag och tre veckor framöver är jag ett vandrande apotek med täppt näsa. och med det menar jag vekrligen täppt näsa. testa att hålla för näsan och andas så jämt och ständigt. lägg till rinnsnuva och att vara snustorr i munnen så känner ni er ungefär som mig utan nässpray. och det är bara en nässpray som hjälper och det är inte den jag fick at doktorn. lever jag lär ni höra det, det kan jag lova!

news.


din sko 149;-  ett riktigt kap!
har ett par från förra vårens vagabond (svarta och lägre) som är alldeles för tunna för att använda nu så det kunde inte bli bättre när jag hittade dessa!

20.54

gick och solade när jag kom hem från bålsta. blev bålsta istället för jakan för den va närmare. sen mötte jag upp robin och gick ut på långpromenad. sen åkta vi och köpte mat och nu har vi suttit här och slappat vid tvn ett tag. ska titta på film nu. the stranger eller defiance blir det. sen kommer jag troligen att somna. så god natt så länge kram!


heart.

hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag!
skrev inget igår för det va ju trots allt alla hjärtans dag ocg jag ville umås med pojkvännen så mycket som möjligt. och så jobbade jag ju också. men vi hade det mysigt tittade på film och åt gott oc tog det bara lugnt helt enkelt. känns överdrivet att slå till med pompa och ståt en dag och året när man kan visa sin kärlek till varandra varje dag?eller vad tycker ni?
nu ska jag iaf iväg till jakan med honom och titta lite. köpa nässpray ligger som nummer ett på listan.
ha det så fint så hörs vi senare.
kram!


13.02.09

modevisningarna var super! har både fotat och filmat men ska kolla så att jag får lägga upp det och om jag får det gör jag det inom kort. villa bara rycka åt mig kläderna och springa därifrån haha.
sen larvade vi oss lite på vägen hem.




hanna and i.


and frida.


fick  märken av bandet så jag kunde inte ta av mig det när jag vile sätta upp håret haha. såg tusen gången värre ut i verkligheten tyvärr.

wear of today.









sen kängor skinnhandskar och halsduk på det.

good night!

nu blir det till att säga god natt. om ca 30min ska jag ligga till sängs och gå och lägga mig men innan, duschdax! för jag kommer inte orka gå upp tidigare än jag ska imorn, tyvärr.
sov sött allihopa! kram!

12.02.09

suck jag blir så less! jag hade skrivit ett jättelångt inlägg och skulle precis publicera så hakar blogg.se up sig! jag blir galen och tappade helt lusten att skriva om det. men jag ger det en chans till!

allt bra med er förresten? mig är det fint med, trött som satan bara...
följde med mamma till en saling där dom gör dreads efter skolan och jag trodde aldrig att hon skulle våga men det gjorde hon alltså! hon tillbaka dit nästa fredag och göra dreads. nu tror ni säkert att mamma är någon punkarmorsa eller något men så är icke fallet! hon är bara min mamma som vill göra dreads och jag tror att hon kommer att passa skitbra i det! jag lädder självklart upp en bild sen om mamma tilläter det.
imorn ska jag upp tidigt för att åka till skolan och göra ett prov medans nästan alla andra i min klass får sova ut. för efter det ska vi till modecenter i nacka och gå på modevisningar. ska bli jätteroligt!
men nu måste jag plugga!

skriver lite senare, kram!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yes! det gick!

11.02.09

har ätit mat nu och sitter med min efterrätt, honungsmelon! jag brukar inte köpa så mycket melon och liknande frukter under vintern för de tycks vara rätt smaklösa nu vid den här årstiden men jag blev positivt överraskad för den här melonen smakade faktiskt gott. så nusitter jag här och smaskar på melon.
blir nog till att gå och lägga sig relativt tidigt idag. somnar alltid vid 11 halv 12. liiite sent då pojkvännnen ska upp kl6 varje mårgon.
skriver kanske innan jag går och lägger mig annars så får ni sova gott inatt! kram!

I want spring!


bild från therezz..blogg.se


Yes!

har lyckats plugga samt städa liiiiite. mer plugg än städa så att säga. men det är skönt att ha fått något gjort.
ska iväg och handla med mamma strax och efter det väntar en promenad med mamma om jag orkar.
en sak jag funderar väldigt mycket på. helt plötsligt har jag fått smutsigt hår väldigt fort. jag vill ju inte gå runt med smutsigt hår och samtidigt vill jag ju inte tvätta mitt hår varje dag för det sliter så otroligt. vet någon om det syns något när man har torrschampoo i mörkt hår? ja har för erfarenhet av att det kan se ut som dam i hårbotten om man tittar nära. kanske inte syns men man känner sig ju itne så fräsch. feel free to help!
kram!

come on!

Följ min blogg med bloglovin

kram!

Realise me.

vaknade upp med huvudvärk, usch vad jobbigt! jag som va helt inne på att både gymma och ut och promenera idag. huvudvärken har dock lagt sig lite så det bli nog en promenad iaf. en välbehövd sådan!
nu ska jag försöka få lite saker gjorda, frågan är bara i vilken ända jag ska börja.
kram!

10.02.09

har varit i skolan en stund och gjorde klart lite sake och började smått på mönstret till min kommande jacka som jag ska sy. sen va det några i klassen som fick åka iväg på en modevisning och jag hade valts ut. det va Nina Jarebrink som skulle visa upp sina kläder på sidenväveriet. riktigt snygga kläder! stilrena också vilket jag verkligen gillar. är inte mycket för ploj och sånt.  nu ska jag mysa ner mig och titta lite på tv och plugga lite lätt.
imorn är det gymmet som gäller! jag riktigt längtar!
btw, funderar på att sno min brors glasögon, vad sägs?
(vi har dock helt olika synfel så jag skulle nog inte se så bra med dem haha, fan där rök min plan!)
får nog köpa nya bågar när jag ändå måste ha nya glas. har fått änu sämre syn, suck!




something new.




från weekday. cheap monday. riktigt kap den är mysigt och snygg!
har äntligen tagit mig tid och lagt upp något jag köpt.
har köpt hur mycket som helst den senaste månaden men har inte lagt upp något i bloggen. nu ska det bli ändring med det, jag lovar!
kram!


Rawwwwr.

om en kvart är det säsongsstart av Raw. jag sitter och längtar! det är ju allas våran Johan Glans som ska underhålla oss. han är ju bara för underbar. dom en liten pojke i en fullvuxen mans kropp. absolut den roligaste komiker enligt mig för tillfället.
nej nu ska jag ladda!
sen bli det sängen för jag är jättetrött!
god natt och kram! söv sött!

09.02.09

nu har jag precis smällt i mig årets första semla. och fy fan vad gott det va!
känns dock lite onödigt nu efteråt för jag va ute och gick en långpromenad på 45min precis innan. 
det kändes riktigt skönt att gå ut och promenera. man får  friskluft och får upp flåset lite. och vad ör inte bättre om man i princip bor ute på landet haha. man ska ta vara på det man har!
men man lever bara en gång!
sitter och tittar på Las Vegas och slappar lite. ska titta på film om en liten stund.
hoppas ni har en trevlig måndag! dom kan ju vara lite sega sådär efter helgen.
kram!

nightienightie!

God Natt allihopa! im going to bed. börjar tidigt imorn (har egentligen sovmorgon till kvart i elva men vill bli klar med en sak så börjar halv nio istället. känns lite surt men ibland måste man.
sov sött. kram!


08.02.09

jag tror jag brände näsan lite...jävkla skit. haha glömde bort att ställa in ansiktkanonen och hade på den nästan hela tiden jag solade, inte bra! känns iaf inte så. men det är typiskt mig. 
har precis tittat på top model repriser. och nu börjar gossip girl. har dock sett nästan hela säsongen redan men kan vara bra med en liten uppdatering.
hoppas ni har en mysig söndag!
kram!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

det blir nog miami ink istället!


Competition.

englas showroom har en tävling på sin hemsida. man kan tävla om en weekendresa.
här är mitt bidrag:




jag skulle så gärna vilja åka till New York en weekend. har aldrig fått möjlighet att åka någonstans vilket faktikst är lite synd. det är också svårt att få ihop nog medpengar när jag går i skolan, det tar upp större delen av sitt liv. har tillbringat alla mina semstrar på gotland varje år sedan jag var en månad. skulle bli så otroligt glad om jag vann en resa till New York. denna modestad står alldrig stilla och jag är upp över öronen förälskad i den.
skulle även bli glad om jag fick bjuda min pojkvän på en resa. skulle vara skönt för min honom att få komma bort från sitt vanliga liv lite och tänka på annat så han inte har haft det lätt de senaste åren. han förtjänar att må bra!

nu är det bara att hoppas att man har en chans.
kram!


sunday.

det blev till att träffa vännerna igår. va faktiskt rätt mysigt och jag somnade direkt när jag kom hem. har man jobbat så..
imorse när jag vaknade hade jag otroligt ont i magen. orkade inte ens gå upp ur sängen först så pojkvännen gick pp och gjorde te till mig. blev dock kissnödig så tvingade mig upp ur sängen ändå. sen myste vi ner oss igen och tittade på Seven Pounds. jag tyckte den va jättemysig! dock väldigt sorglig och inte alls vad jag förväntade mig. men den är helt klart sevärd för min del!
nu har magontet faktiskt gått över. mendet blir inget gym idag som jag hade planerat. vågar inte riskera någor när jag är risig i kistan haha. ska pallra mig iväg fem minuter bort och sola lite istället. känner att jag behöver värme och lite färg.(även om det inte är bra med solaruim så kan det icke hjälpas!)

ska gå en riktigt lång promenad senare om magen håller sig i chack!


07.02.09

när jag kom hem från jobbet träffade jag lille André, min pojkväns systers lilla barn. han har blivit jättstor nu! hela sex månader! jag tror att jag har förälskat mig i det lilla energiknippet. han är så otroligt söt! längtar tills man blivit äldre och slagit sig till ro. då vill jag ha  en bebis som är precis som André, lika gullig och busig!
nu ska vi antingen iväg och träffa lite vänner eller bara sitta hemma och slappa. vi får se hur det blir.
hoppas ni får en trevlig kväll iaf!
kram!

lovely.


beyonce - flaws and all (klicka på bilden)
bild från google

happening

vad händer ikväll?
inte ett piss för min del. sen är det inga bra program på tv heller, synd.
jobb imorn, har ångest för jag känner verkligen inte alls för det. men sånt är livet, ibland suger det. speciellt när det gäller jobb på helger.

kram!

this lovely day!

nu är det spikat! ang det där mailet jag skickade iväg för någon vecka sedan.
jag ska få praktisera hos Bea Szenfeld! jag är så lycklig att jag skulle kunna springa runt och skrika i all evighet!
nu slipper jag oroa mig över att behöva praktisera i butik i en månad. gud vad skönt!
den 9 mars sätter jag min fot i hennes ateljé, och jag längtar så mycket!

looking like this.


omlottkofta monki, bomullsbyxor åhlens.

blusen har jag sytt själv.

ha en bra dag!

Adele - chasing pavements


(klicka på bilden för ljuv musik)

summerwishes.



nu vill jag ha sommar och sol. plus den där bikinin. har fallit lite för djurmönstrat på sistonde. skulle inte sitta helt fel om man fick med modellens snygga kropp på köpet också. nytt mål: ska se ut sådär i sommar. har ju faktiskt börjat gymma lite. ska bara komma igång irdentligt! so wish me luck, det lär jag behöva haha.

05.02.09

täppt i näsan, ont i magen och mensvärk är aldrig en bra kombo. inte när det gäller mig heller.
fick åka hem från skolan innan lunchen, kunde inte ens äta pga det magonda.
nu ska jag titta lite på film och slappa, sova lite kanske så man kanske har turen att vakna utan något ont.
men sover jag nu så kommer jag ha jättesvårt att somna ikväll. men somnar jag kan jag ju inte göra något åt det, eller hur? haha.

biter på allt som (inte) rör sig. och ser smaskens ut...

den här söta hemskt hunden kan ibland vara hemskt dum mot mig!


hon bet sönder min datasladd. jag tjurade en stund innan jag provade att koppla ihop ala koppartrådar pch woala!

nu är den hel igen! eller nästan iaf. tänka sig att det kan löna sig med no ändå.
fast den glappar men det får jag väl leva med tills jag inhandlat en ny.

och vem kan vara sur när en sån här söt tittar upp på en?


04.02.09

kom hem från gymmet för en timma sedan ungefär. det blev lite cykling, löpbandet, mag och benövningar samt liiiiite armar. är helt slut tiden bara flöhg fram och helt plötsligt hade det gått en och en halv timma. nu har jag pracis ätit lite mat och ska titta på top model som precis började. sen har det hänt en sak jag inte gillar! jag har gått ner två kilo! inte roligt när man redan väger lite. men men, kommer nog tillbaka snart.


03.02.09

va tillbaka till skolan idag. sömnad hela dagen. skönt nu är jag klar med jack/kavaj övningarna! ska börja med mönstret nu. möblerade om i mitt rum igår. sen kom pojkvännen och va itne nöjd så jag fick flytta om allting igen haha, suck. sen somnade direkt när vi va klara.
köpte chaite idag. har varit sugen på det ett bra tag nu och gud vad gott det är! med lite mjölk och honung.(fast jag fick ta söcker nu för vi hade slut på honung, snyft..) ska färga håret och träningscykla lite efter maten.
håller på och gör tacokyckling vi ska äta faijtas, mums!
usch måste läsa fem kapitel i en bok tills imorn också...suck!

hörs senare!

02.02.09

usch och fy och blää för att ha ont i magen. det ger sig inte. känns som att jag har mensvärk i hela magen och allt jag äter går bokstavligen igenom. (inte mysigt!) nej det blir varken skola eller gym idag vilket är synd för jag ville verkligen gymma idag. ska sitta och fila lite på hur jag ska möblera om i mitt rum istället. är trött på att det ser ut som det gör och vill ha en lite förnyande uppfräschning.

va och bowlade med mamma pappa och pojkvännen igår. kom trea men det har nog aldrig gått så bra för mig när det gäller bowling som det gjorde igår. men det gick om möjligt ännu bättre för pappa och pojkvännen tyvärr haha.
ska tvinga någon att bowla med mig senare i veckan det är så otroligt roligt.

har tittat på bolt två gången på mindre än ett dygn i helgen. den är helt otroligt bra. älskar den lilla hamstern det är han som gör hela filmen. låg och skrattade mitt i natten för mig själv när jag såg den första gången sen fick pojkvännen instämma i mitt skratt andra gången. den måste ni se sen!

mamma ringde till öron näsa hals läkaren idagg och fixa en ny tid till mig angående min näsa. dom hade glömt bort att jag måste operera mig, helt sjukt det va i juni jag va där sist. nu ska jag dit om två veckor och då ska jag få den här skiten fixad..det banne mig!

nu ska jag vila lite och hoppas på att det magonda försvinner.

RSS 2.0