goodiebag.


                                                           


nu är man med och tävlar om en goodiebag från fallaway, den innehåller en massa skönhetsprodukter osv, vilket inte skulle sitta fel alls. nu hoppas jag bara att jag har en sådandär tur som man inte tror finns över huvudtaget!
vill ni vara med och tävla så klickar ni er in här på fallaway. sista tävlingsdagen är idag, 30/6 så passa på!

goodiebagen innehåller detta: boken "Jenny S"  av Denise Rudberg, Wayfarer kopior från Prestige, hårproduktstester från Paul Mitchell, dagkräm från Oliv Serien, nagellack Viva La Diva, accessoarpaket Glitter, handkräm Clarins, hårnålar H&M, läppglans Dior, läppglans Face.

har redan läst boken, som va asbra, så bra att man lätt kan läsa om den om någon månad när man glömt bort en del.

working.

nu bär det av till jobbet, ha en bra dag!
puss och kram!

24.06.08

hej, allt bra med alla?
musen gick sönder precis när jag skulle logga in, så nu har jag kopplat in min brors ritplatta och använder den som mus, man blir lite frustread över att det tar lite längre tid med saker och ting men det funkar, måste bara vänta på att batterierna till musen ska laddas ( vi har en trådlös mus).
det gick bra hos doktorn, vi kom fram till att vi först ska ta bort min enorma halsmandlar, sen ska vi operera i näsan. sen hoppas vi att min nästäppa och andningssvårighet ska försvinna. 

är helt slut, kom precis hem från jobbet, började tio och slutade inte förens för en timma sedan.
nu ska jag dricka upp min juice ( har börjat med min dagliga dos vitaminer) och sedan bege mig t

i never wanna se you unhappy..



låten får mig att rysa, eller hennes röst rättare sagt.att hon är socketsöt gör den bara ännu bättre, musikvideon har en känsla av att vara inspelad med en vanlig videospelare, minnen. den är underbar helt enkelt.

ashes and wine.



måndag


jag låter den här bilden tala för midsommaren 2008. klockren så in åt... ja ni fattar haha.         



ska till öron näsa hals doktorn klockan 3 så ska göra iordning mig och åka iväg nu. nässprayen i kombination med medicinen hjälpte inte så fårse hur det blir nu, bara jag slipper operation så blir jag glad! med mina halsmandlar har svullnat upp ännu mer nu så dom snuddar nästintill varandra när jag sväljer, jobbigt som fan, så hoppas det går att göra något åt det.

juste, såg båda filmerna igår, först what happens in vegas, den va helt klockren så vill ni se en skitbra komedi, titta på den!
sen såg vi the bruges, riktig sköning till film, vill ni se collin farrel i en av hans bästa roller så är det den här ni ska se! han är så galet skön, äger hela filmen haha. 

nu måste jag rusa, men ha det så bra allihopa så länge!

sunday evening.

hej!

nu sitter jag här efter en hektisk vecka, tänkte jag skulle lägga upp lite vilder från midsommar men det blir lite senare när jag satt in bilderna och så på datorn. ( seg som jag alltid är!)

ska strax titta på film med pojkvännen som för tillfället duschar. det blir antingen What happens in vegas eller The bruges. svårt att välja med tanke på att båda verkar spännande. men får se helt enkelt.

återkommer senare om vilken film det blev och om den va värd att se m.m.

ha en skön söndagskväll, tänker jag iaf ha!
cheers mate!

hm

har letat och letat men kan inte hitta någon. ser en massa snygga och asfräscha hela tiden, blå med guld/silverknappar, dom är så fina men jag hittar ingen någonstans, så nu undrar jag, vart hittar alla sina helt underbara skapelser?

jag talar förrstås om skepparkavajen, den lilla marinblå med antingen guld eller silverknappar, man blir ju galen.
har letat på alla hemsidor jag kan komma på, alla affärer jag kan hitta, har inte hittat en endaste, och när jag väl hittat någon i en second hand butik, ja då är den för stor.  ja detta oändliga letande kommer att pågå ända tills jag hittar den ultimata kavajen.

nej nu måste jag leta vidare...
puss och kram!

freeeeday

andra dagen på sommarlovet men...jobb imorn!
ska upp sju, men börjar nio...jobba jobba jobba...lunch...jobba jobba jobba jobba...slutar klockan fem!
sen hem igen och iväg igen, nämligen kalas för mina kära vänner robert och rasmus som båda fyller arton sommrar, grattis till er!
känner dock att jag håller på att bli förkyld, inte kul! så hoppas på att jag ska kunna byta bort min söndag och jobba någon dag i veckan istället, skulle verkligen vara jätteskönt, så man kan vila lite menar jag. vill ju inte gå och bli någon snorig otrevlig människa nu när solen skiner och det är fint väder ute om man bortser den växlande molnigheten men lite regn, även om jag egentligen tycker det är lite skönt, behövdes ju faktiskt regn, så får vi ju tänka på att vi bor i Sverige (vi kan inte räkna med att ha 25-30 grader vajre dag, synd men sant).

ska iaf gå och lägga mig alldeles nsart, måste orka med morgondagen, skulle inte förvåna mig om jag råkar somna imorgonkväll när jag kommer hem och missa födelsedagsfirandet, luckt me, nej har en pojkvän som mer än gärna ringer och väcker mig så der ska nog ordna sig, have it nice 'til then!

kiss unt hug!

i'm lovin' it!

             

                                

                                

tror ni jag älskar min kamera? det tror jag!
det blir helt galet bra bilder och man behöver bara kunna trycka ner en enda knapp och så är det klart, rekomenderar den här kameran starkt till alla som vill ha bra bilder men inte orkar/kan eller vill sitta och läsa en tjock instruktionsbok innan dom kan springa ut och föreviga sin sommart. samsung NV20 heter kameran.



Samsung NV20


                                 


har äntligen tagit mig i kragen, jag har köpt en kamera, en Samsung NV20! så nu kan jag lägga upp dagens och massor med bilder i fortsättningen, är supernöjd med den! kommer dessvärre in upp någon bild förens imorn eftermiddag.
har ju skolavslutning imorn, såååååå skönt! sen är det slappa och jobba som gäller hela sommaren lång!

poem.

Farväl

Änglar väntar tyst vid min bädd
nu min tid är kommen.

Av allting jag nu i hela världen har sett
jag känner det ända in i stommen

att jag på både kärlek och vänskap är mätt
och väntar nu tyst på domen.

Någon tar sakta min hand
hon kramar den mjukt och ömt.

Jag känner att jag nu ska lämna detta land
och mitt hjärta är nu slut och tömt.

Jag lyfter mot skyn
jag svävar så lätt

blickar ner från skyn
skådar den vackraste jag någonsin sett

mitt livs kärlek i tårar
det är inte lätt.

jag väntar på dig min älskade
var inte rädd

jag vid din dödsbädd kommer stå
med vingar och vitklädd.



av: ida-lii lovén makkonen.


RSS 2.0