lou reed - take a walk on the wild side.

 

                                                                  myslåt<3

take a walk on the wild side.




har köpt en ny symaskin, fick lämna tillbaka min gamla för att den gick sönder och det fanns inga  andra kvar. men den här är ett riktigt fynd må jag säga! jag gick in på coop med mamma pappa och elin och det första jag ser är en symaskin, såg dock en annan som stod innanför disken där man frågar saker som jag tyckte såg bättre ut, men det va tydligen den som dom hade sålt ut för 595 istället för 995 som den kostade annars, men den hade tagit slut så dom hade slängt in en symaskin 1995 där istället, fast för endast 595, tror ni jag nappade? ja! nu väntar jga spänt på att för provsy med den, hinner det dock inte nu för jag ska med robert till hans mamma och sova där, sen har dom kräftskiva där imorn, mums och mys! skickar in en recension sen när den ha testats! disa satte sig bredvid symaskinen och förgyllde bilden, sen kom sue inspringandes och ville mysa, dom sötisarna.

sen är det kräftskiva hemma hos en jobbarkompis nästa lördag, ska bli myspys!

nu måste jag packa ner lite saker innan vi åker, ha det så bra puss och kram!!

im walking in the coldness.

nu ska jag inviga mina skor, ska ut på den omtalade långpromenaden men bästa vännen elin.
mamma och pappa är på kryssning så ska kolla klart på vad som ska beställas från båten. 
hörs senare puss!

shoemaniac.



nu har ja inget val längre, imorn blir det ut och gå låååång promenad efter skolan. skor är inköpta och dom ska inte så och damma i något hörn av mitt rum. ska sedan börja jogga, måste bli helt frisk först.
fick remiss från nacka närsjukhus idag också, den 17 september ryker mina halmandlar, sen är jag sjukskriven i närmare en vecka, "jättekul" må jag säga. jag är ärligt talat rädd för att bli sövd, det kommer säkert inte bli några problem men jag blir rädd när jag läser om att et är vanligt att man spyr efter operationen och har jätteont (då menr jag verkligen jätteont!) i halsen i caen vecka efteråt. sen får jag inte anstränga mig på ca 2 veckor efteråt, inte ens promenader med hundarna, sucks.. men längtar tills det är över, eller rättare sagt längtar till min näsoperation också är över så man slipper skiten.
nej, nu ska jag läsa min cosmopolitan och slappa i sängen tills pojken kommer hem från träningen.
puss och kram! good night!

pizzatime





mmmmmmm.....pizza.
brukar inte vara sugen på pizza men nu är jag verkligen det, vilken tur för mig då för det är vad som vankas till middag. mums! ät gott nu lilla ida.
hörs lite senare! puss och kram!

dr.tooth

tandläkaren 08.40 sista dagen på sommarlovet, inte så roligt att behöva dra sig upp ännu tidigare. men kom upp och kom iväg till tandläkaren, hade ett pyttelitet hål på ett ställe som jagtyp knappt kommer åt nu när jag har tandställning. men det lagades och nu är jag hemma igen, har precis ätit nudlar och försöker få mamma att gå upp för andra gången idag (hon gick nämligen upp när jag  åkte till tandläkaren också men har på något vis hittat till sängen istället för hårfårgenoch toaletten. börjar bli lite knapert om tid nu för jag ska åka till jakan och möte elin, och titta lite saker tills imorn. kanske får färga ikväll istället får se. men då vill jag ju inte tvätta det nu om jag ska färga ikväll, känns lite onödigt, fast å andra sidan så kommer det se skitigt ut, får ha i en massa jox och grejer så det inte syns, haha.
det får nog bli så, så ser ni en tjej med utväxt från blont hår och hår som står åt alla håll och kanter så är det mig ni har sett haha.

puss och kram!

A breath of fresh air.




Givenchy f/w 08

måste säga att jag är smått förälskad. och det känns skönt när jag säger detta, jag längtar lite efter hösten nu, längtar efter att få krypa in i varma stora stickade koftor och vira mysiga halsdukar runt om sig och traska runt i stövlar, löven gulnar och allting blir helt enkelt lite mysigare, sommaren verkar ju vara över ändå. typisk svensk sommar, bråkig som alltid.

20.08.08

sitter man här och har sovit alldeles för länge igen, sötnosen försov sig i morse, det underliga va att han drömde en marddröm om att man somnade typ 5-6 på morgonen och blev jättesur när han vaknade och hade försovit sig (i drömmen alltså) och mange (en kompis) inte hade ringt och väckt honom haha. sen vaknade han på riktigt och såg att han hade försovit sig för att klockan inte hade ringt. sååå det kan gå...

själv vaknade ma för ca en timme sedan, tomt på både människor och hundar i huset. hea högen va på willys och handlade, eller hundarna satt i bilen utanför för mamma gick till willys med dem och pappa körde dit haha.
när dom kom hem hade dom köpt energidrink till med med tranbärssmak, mums! hoppas jag blir liiiite piggare iaf, är bara hes som tusan och hostig nu.

vill ut i solen och sola! men det går fan inte, så fort jag lägger mig ute i solen så svettas jag ihjäl, mest pga min förkylning( jag vet det är inte bra att sola när man är förkyld men jag vill bli brun punkt!) ska kanske ta och försöka om en liten stund igen. om jag inte åker till barkay som jag planerat, ska köpa joggingsskor och lite stuff. så man bara kna sätta igång när jag blivit frisk, om en sådär två månader haha, nej får hoppas jag blir frisk snabbt nu! undrar när jag ska få hem remissen om borttagningen av halsmandlar och förminskning av näsmusslorna hm...

nej nu ska jag rycka upp mig och göra något uppfriskande, puss och kram! ha en solig och varm dag!

tatuering







åh vad jag gillar den! pappa glenn, mamma päivi, bror carl och jag själv ida-lii.
hjärtat står för min kärlek till dem. jag älskar er oerhört<3

19.08.08

har inte skrivit på 1000 år igen, mycket pga att jag knappt orkat göra någonting alls, blev förkyld i lördags och har varit och är det fortf, nu har kan jag iaf andas med munnen, men hostar och snorar för hela familjen här hemma. skulle jobba imorn men det ser inte ljust ut på den fronten just nu, har sjukanmält mig nu så får hoppas jag hinner bli helt frisk tills på fredag, skolstart. ja vet, på en fredag? tycker det är helt onödigt jag med men ettorna börjar imorn och ska gå i skolan två dagar innan vi börjar för att lära känna allting i lugn och ro. sen kommer vi den tredje dagen, och då blir det lekar och tjohej med ettorna. ska nog blir kul. kanske redan har nämnt det men darja, en kompis till mig hoppade av konstlinjen och ska börja ettan på mode design i skolan där jag går, ska bli så roligt! längtar faktiskt till skolan nu, så man kan komma igång och så.

nej nu ska jag kurera mig med varm nyponsoppa, ska kanske hjälpa pappa att måla lite på vårat förråd också, får se om jag orkar. ha det så bra puss och kram!

bilder från gotland.


på väg ner till glassmagasinet.


glassen njöt vi av i solen vid båthamnen, mys och mums!


min underbara kusin michael och hans kompis amir lagade mat med en indisk touch på, de va jättegott!


en kväll vid hällarna, eller rättare sagt nedanför hällarna vid ett litet övergivet utsiktstorn/hus.
mysigt men läskigt att sitta där.


sötnose<3


ros från botaniska trädgården.


vi grillade med min faster, lasse och vänner på fridhem en kväll, gott och mysigt, även om det spilldes lite och ramlades lite haha.


solnedgång vid fridhem.


ringmuren mellan öster och nordegrava.


mina två favoriter<3 samma dag som han åkte hem.


disa flörtar lite med martin ( vännerna kom också till gotland innan sötnosen skulle åka hem, vilket i sig va väldigt roligt.)


Jack Daniels (snacki packi)


roch så va medeltidsveckan igång.


en dag bläste det så mycket att man nästan blåste iväg.


sue <3


galna kexi (14 år) se så söt hon är!


Disa, charmtrollet.


stranden vid kneippbyn och hällarna.


på väg till visby från nordestrand.


charmtrollet tigger mat.


täcken på att jag va där överhuvudtaget.


en lagom snett hur i visby som mamma tjatade att jag skulle ta kort på.


farmor och farfars fins hus.


min farmor och farfar. älskar er<3

12.08.08

åt nyss middag hos faster och så blir det glassmagasinet om ca tio min idag igen haha.
va förbi palten idag och snackade med honom om tatueringsmaskiner och sådant, tittade på några (eller rättare sagt tittade på kit där man får allting som man behöver till att starta upp) och kom fram till vilka som va bra, så när jag kommer hem så ska jag se till att hitta en bra så snart som möjligt och sätta igån direkt, längtar något så enormt just nu, vill skapa haha.

saknar min pojke där hemma, längtar tills på torsdagkväll så man slipper sova ensam och kan gosa riktigt mycket.
Inte för att det är läskigt eller så att sova ensam men det känns så tryggt att somna i någons armar.
saknar vännerna också, på fredag blir det en lååång uppdatering med elin, har inte träffats på närmare tre veckor nu, saknar detta positiva och glada matvrak till bästa vän. robin också, du slipper inte undan du heller gumman.
älskar er och det vet ni.

nej nu väntar glassen mums!
ha det så fint allihopa, puss och kram!

11.08.08

hello. har varit soligt och varmt idag, yippie! vädret är ganska ombytligt här på gotland enligt mig, var nere vid kneippbyn och badade med hundarna imorse, det såg så mysigt ut när dom hoppade i vattnet på jakt efter pinnarna som vi kastade i åt dem, sen kom dom upp och ruskade av sig allt vatten på oss, blött och kladdigt blev det haha men vad gör man inte för att få dom att ha roligt.
har varit hos mig gudfar med familj hela dagen annars, trevligt men fanns inte så mycket att göra haha.
nu på kvällen ahr vi ätit kinamat, jättegott!
hinner inte skriva mer pappa tjatar på att vi ska åka hem till vibble.

ha det så bra puss och kram!


10.08.08

ragn och kyla. det va ju inte det vädret jag beställde när jag åkte till gotland, damn..
det är så mulet och disigt att man inte ens kan skilja himlen från vattnet för tillfället, tycker synd om de som ska spela teater på stora torget nu ikväll, dom ska ju driva ut waldemar, nu när det är sista dagen på medeltidsveckan.

vi har precis fikat här hos faster och ska nu till glassmagasinet, idag igen. det är som ett beroende det där glassmagasinet, med sina över 100 olika sorters glasssmaker. fast jag håller mig till två, honung/saffran och jordgubb eller någon liknande fruktig smak. nej nu blev man jättesugen.

hoppas allting är bra med er, mig är det hyvens med, lite magont och ont i huvudet, vilket troligen beror på något jag inte tål som jag fått i mig och vädret. men annars så!

nej, nu bär det av så puss och kram!

08.08.08

nu har jag gjort något busigt, jag har tatuerat mig, hur det blev och vad det blev får ni se senare, har fortf plasten kvar på fossingen. kan iaf säga att den blev jättefin och jag är nöjd till 1000%.  har även suttit och snackat  och tittat på när palten tatuerar och lärt mig lite, är ännu mer sugen nu än innan jag kom dit igår. sitter och tittar på tatueringsmaskiner och sånt nu, ska ta och klicka hem en, vet inte vilken och vartifrån bara. är riktigt på G nu alltså!

är just nu hemma hos faster och lasse och ska äta ungsrostade rotsaker/grönsaker med potatis och grillspett med kött. mums säger jag bara!  sen blir det antagligen en sväng ner till glassmagasinet och äta lite efterrätt.
det har inte regnat på hela dagen heller, skönt som tusan! *ta i trä* hehe.

ha en bra kväll allihopa! puss och kram!


gotland.

har inte skrivit på närmare en och en halv vecka, har inte haft tillgång till en dator helt enkelt.
har varit en jättemysig semester hittills, har solat badat spelat volleyboll, umgåtts med lite nära och kära/vänner, spelat tennis, grillat på stranden och myst helt enkelt. just nu regnar det lite men det harvarit närmare 30 grader varje dag tills idag. skönt med lite regn, slipper man vattna farmor och farfars blommor ute haha.

robert har blivit morbror också, till lilla andré, grattis till er! nästan så man blir lite sugen själv på en liten mjuk gosig liten baby, haha fast det kommer nog att dröja ett bra tag innan det händer.

robert åkte hem igår också, så nu är det ytterligare en och en halv vecka med the family och släkten, ska bli mysigt även om man börjar längta hem lite också. som tur är kanske elin kommer några dagar i slutet, skulle vara riktigt mysigt!

nu kan jag tyvärr inte skriva mer, och jag sätter in bilder lite senare, eventuellt när jag kommit hem så kan man ta det lugnt. ha det så bra puss och kram!

RSS 2.0