storstan.

nu bär det av in till stan med robin, vi ska traska runt lite, köp en födelsedagspresent till bror min som fyller år på fredag och köpa silikonslinghätta, så jag kan få någon bukt på mitt hår haha. nu måste jag dricka upp mitt dagliga glas med juice, klä på mig och springa till bussen så ha det så bra!

wednesday

då har man gjort som alla andra och gått och köpt sig en body på gina tricot, jag lovade mgi att inte göra det men kunde inte låta bli när dom hade den fina färgen klarblå kvar i jus xs haha. hittade liksom ingenting alls igår när jag va ute på stan med tjejerna efter skolan och innan jobbet, så jag gick in på gina tricot på vägen till jobbet och kom på att jag har en söt liten veckad kjol som skulle passa till en body, kommer visseligen se ut som en ballerina men what a heck!

nåja, händer ikväll för alla då? festa, titta på brasan eller bara vara hemma och ta det lugnt?
jag ska iaf festa, eller åtminstone ha kul! så det löser sig nog.
ja, pojkvännen kommer inte ha några som helst problem med att ha kul, han har mösspåtagning med sin klass just nu så allting han gör kommer att göras med glädje, skönt haha.

har frågat min kompis om hon har lust att hjälpa min att slinga mitt hår, halva håret är ju som sagt inte slingat alls och skulle vilja ha det fixat tills ikväll men mamma ska jobba sent så robin (min tjejkompis) är mitt enda hopp!

hoppas ni får en bra dag, är ledig idag för vi har tajmat in med studiedag precis innan valborg, puss och kram!


tuesday.

sitter i skolan, har precis gjort en av två delar av nationella provet i engelska, har hörförståelsen kvar, usch den värsta. hoppas vekligen det går bra! hoppas allt är bra! jag är trött som tusan...

puss och kram!

profile again.

jäkla velande mellan profilvbilder haha. men nu är jag rätt säker på att en kommer att sitta ett tag på bloggen, en veckan iaf? hehe.

ska göra klart mitt jädrans arbete nu sen hoppas jag pojken kommer snart så vi kan sleeepa, jag måste vara pigg imorn, nationelle från halv nio till elva, ingen lek det där inte, engelska är det också så man måste vara på allerten!


good nigth everyone, sleep tight!
kiss and hug!

vila i frid.

jag såg i upplands-brotidningen idag att något väldigt sorgligt har hänt.

en av mina kusiners kompisar har två små flickor, och nu i slutet av mars så fiick hon en liten pojke som döptes till Marcus Elias, som nu i mitten av april gick bort, plötslig spädbarnsdöd har jag hört att det var. så hemskt! om det känns så hemskt att veta att någon man träffat har förlorat sitt barn så kan jag aldrig vara ett uns i närheten av hur dom måste känna sig (föräldrarna). jag vet itne var jag  ska säga/skriva mer än att jag tänker på er och vet att ni kommer att ta er igenom det här och minnas honom som er lilla skatt, för det vet jag att han var.


det här stod i tidningen:


vår älskade ängel
MARCUS ELIAS

*28 mars 2008
image11621 april 2008

mamma Veronica och pappa Joni
systrarna Melissa och Mekine

Mormor Helen & Bosse
Morfar Ola & Caroline
Farmor Kaino, Farfar Matti
Moster Rebecca, Faster Mirva, Krista, Farbror Asmo, Niko
släkt och många vänner.

Det kom en ängel till vårt hus
Det kom en ängel till vårt hus en natt
Hon gav oss visdom och en dyrbar skatt
Med kärleksfulla händer, vår kind hon smekte ömt.
Hon viskade som vinden, som om vi hade drömt.
Låt alla tårar torka för ert barn inatt.
Tänk att tiden han var nära är en livets skatt.
Jag lovar att vi vårdar honom ömt tills det är tid,
för er att åter mötas och själarna få frid.

moooonday!

sitter i skolan nu och ska skriva klart min praktikrapport. slutar om en timma, skönt! hade sovmorgon, det vill säga ingen idrott, komp för att vi har simning efter skolan nästa måndag.
ska direkt hem och göra klart mitt designarbete som ska in imorn! stressad som tusan är jag, känns som att vi itne gjort något vettigt alls i skolan och kunde ha gjort klart arbetet under dagen istället, men har varit sjuk i en veckan nu så det är dags att komma tillbaka i skolan nu.

imorn är det nationella i engelska från 8.30 till 11.00 sen matte och jobb, en låååång dag med andra ord!
fast sen är det ju "minilov" ledig onsdag till söndag, härligt!

hoppas alla mår bra idag?
mig är det perfa med! ska jobba vidare nu, have a nice day puss och kram!

tomorrow's school.

har nyss tittat på the eye, den va rätt bra faktiskt och alba var bättre än vad hon brukar vara i filmer, hon ska definitivt satsa på att spela mer seriösa roller i framtiden!  

                image114
 
beställde en klänning från lindex nyss också, den är halterneck,svart, tunn, lång med guld spännen bak och bar rygg, blir skitsnyggt med klackar när det blivit lite varmare ute!

image115

dagens outfit.



t-shirt: carlings
chinos: mango

och sedan jeansjacka, axelremsväska i skinn och svarta ballerina med rosett till.
och pilotbrillorna såklart!

profile

juste har bytt profilbild!
så vad tycks? mitt hår ser rätt gult ut men jag tog med mobilkameran så färgerna är lite riktigt rätt skulle jag tro haha. ska göra om hela bloggen snart tror jag. när man väl börjat med en sak hittar man en massa andra saker man vill ändra haha.

kiss and tell/ida-lii

it's bloody sunday for christ's sake!

jobbade igår, och efter jobbet träffade jag mor min för att gå en liten shoppingrunda och gå och äta någonstans men efter att ha shoppat i några timmar så orkade vi inte gå och äta någonstans så vi åkte hem och beställde pizza och åt det med pojkvännen min. det va minst lika gott det! (ja är man enormt hungrig så är väl allting i matväg gott inte sant?)

jag hittade iaf ett par mossgröna chinos (letade efter beige men finns inte någonstans?!) på mango och en snygg grå t-shirt med tjej/gitarrtryck på som fick följa med hem till min garderob.

idag så åkte jag och mamma in till jakan för att leta efter en skjorta/blus som mamma letade efter igår. den hittade vi inte idag heller så hon köpte två klänningar och en annan blus istället! jag däremot hittade ett par beige chinos på lindex (och gissa priset! 49;- plus 25% på det! det vill säga ingenting alls!) och en jättefin jenasklänning med skärning över bröstet. kan slänga in bilder sen imorn när pappa och bror kommer hem från gotland dom har nämligen med sig kameran, suckers som dem är.

köpte och genomskinnliga kknästrumpor och en rouge från loréal blush minerals nr.80 så man kan se lite fräsch ut i solen!

måste plugga lite nu och sedan ska jah till robert och titta på the eye. någon som sett dem och tycker den är bra? den har ju fått både bra och dålig kritik, men jag är så lättskrämd och älskar äckliga stressframkallande filmder med snygga tjejjer i haha låter som en kille nu, me så är det!

ni får ha en fortfsatt bra söndag och ta hand om er så skriver jag nog lite senare ikväll, puss och kram!

oh sunny day, oh happy day!

solen är ju bara för underbar! låg ute i ca 1,5 timmar alldeles nyss och fick jättemycket färg, jag använde ju så klart solskyddsfaktor så att jag inte skulle bränna mig! så nu är jag sådär rosig om kinderna och känner mig fräsch! (konstigt med tanke på att jag legat ute och svettats på baksidan där det är typ 25-30 grader och alldeles vind stilla!) har varit förkyld heeeela veckan, inte roligt alls nu när vi har börjat med byxor/tricot och remake i skolan, allt roligt på en och samma gång! så när jag kommer tillbaka till skolan är det snabba ryck som gäller haha.

juste, min far och bror åkte till gotland igår för att hälsa på vår farfar som itne mår så bra, dom skulle typ få honom på bättre humör, jag ville gärna åka med men är man förkyld, och ska jobba i helgen så går det ju inte, synd som sagt! så nu är det mamma och jag tills på söndag (och hundarna såklart!) för tillfället har mamma en jobbarkompis här på besök, miia heter hon och är jättetrevlig! roligt att mamma träffar lite kompisar och så.

ska kanske och kolla på en spelning ikväll, får se om kusinen hänkar på och om min hosta vill ge sig, men det hoppas jag, har dock ltie dåligt samvete över att lämna mamma ensam helt själv, får se helt enkelt.  vi ska iaf är thaimat lite senare, mums! har redan ätit på farres idag (kebabtallrik och hamburgare med pommes haha).

nej nu ska jag ut på baksidan och vara lite social med mamma och miia, ha det underbar everyone, puss och kram!

holiday.

jobbade igår och mötte sen upp elin och darja i stan, åkte till jakan och bytte en tröja som min bror inte  uppskattade lika mycket  som jag hoppats han skulle gjort (den va turkos och alldeles för färgglad för hans smak) så det blev en marinblå munkjacka istället och den blev han glad för!
sen åkte vi hem, darja åkte hem till sig och fixade sig medans elin och jag åkte hem till mig för att plocka ihop alla mina grejer och kjolen som hon ville låna. se tog vi bussen till centrum (lata som vi är) och köpte en 7up innan vi gick hem till henne.
vi fixade oss och jag sydde en klänning som jag fått för mig att jag skulle ha på mig igårkväll, den blev klar på ca en timma och satt som en smäck (lägger upp en bild lite senare).

sen kom det lite folk, alla jättetrevliga och glada men ett gott humör, det blev lite förkrök och snack innan vi skulle röra oss vidare till festen, men såklart ska lilla ida klanta till det och inte hitta sin lilla lila väska hon skulle ha med sig. så det blev till att alla letade och letade som galningar och jag trodde seriöst att någon trollat bort den eller något för ingen av dom som va på festen skulle få för sig att ta min väska... och efter mycket om och men ochy letande så frågade elin mig om jag tittat i kassen med drickan, den tanken hade ju liksom inte slagit mig ännu så jag toog mig en titt där och såg en liten lila väska ligga där! jag blev överlycklig och kände mig lite dum för nu hade vi ju missa bussen och skule få gå men alla skrattade och hade jätteroligt åt min klantighet så det gjorde inte så mycket tror jag haha.

sen när vi kom till festen va det roligt och party! fast gull skärde sig på en ciderflaska som hade gått sönder i hennes väska så hon och gänget åkte hem, lite synd för dom va rolig att vara med, måset träffa dom snart igen!
jag coh angelica gick och mötte pojkvännen för en sak och han resp. hans kompisarförljde med till festen men drog efr typ en timme coh jag stannade kvar och snackade ltie osv. men efter några timmar fick jag sådan huvudvärk att jag trodde jag skulle spy så sa hejdå till vännerna och rörde mig hem och pojkvännen fick ligga och bota mig med kramar och värme.

imorse vaknade vi och satte oss direkt vid datan och käkade godis/nudlar/drack 7up och tittade på 24, mysigt!
sen gick jag hem och nu har jag pluggat och vi ska till mormor och morfar alldeles snart och hämta lite saker dom köpte åt oss på kryssningen, lägger upp bild på det sen.

ikväll hoppas jag det blir slingor i mitt ljusbruna hår så det blir lite sommrigare, längtar och hoppas det blir bra!

men nu ska jag klä på mig och så ska vi åka, ha det så bra! puss och kram!


fördröja tiden.

sitter i skolan brevid mitra thá muslim och fördröjer tiden, ska in till jakan med mamma men hon missade tåget så jag orkade inte ta det tåget som jag egentligen hade tänkt att ta. ska köpa hårfårg och förga håret i en ljust bun färg och sedan göra slingor i det för som det ser ut nu skulle slingorna bli orange eller gula och det är inget jag riktigt diggar om man säger så. händer ik´väll då?  hårfärgning blir det för mig, har ingen större lust att partajja för jag ska jobba imorn, suck...

men ha det så bra tills vidare, puss puss! (och puss från mitra thá muslim)


.

modevinsing på lava (kulturhuset) mellan kl.19-21 den 11 april!

be there or be there!

elever från S:t Martins Gymnasium har sytt upp och designat kollektioner som skall visas upp.

2 april 2008

sitter i skolan och slutar om en halvtimma, ska sedan gå ner till Nautilus alldeles neadför skolan och sola innan vi ska ha repetition inför modevisningen på lava nästa fredag, måste hinna bli lite brun tills dess!
ska fota nu på fredag så det blir solarie och brun utan sol en omgång till innan dess haha.
provade ut behåarna idag så dom ska passa sen.  vi ska ah leggings på oss på modevisningen så vi slipper känna oss alldeles för nakna vilket jag tycker är skönt!
hoppas bara att det går bra så man slipper göra bort sig haha.

men nu ska jag träna vidare på engelska så ha det så bra så länge, puss!

RSS 2.0